Ongediertebestrijding Hoofddorp – Overlast van plaagdieren?

Ook bij noodgevallen

Discrete bestrijding

Klantvriendelijke service

Professionele dienstverlening

Bel direct 023-7820560
Ongediertebestrijding Hoofddorp

Op zoek naar een vakbekwame en betrouwbare ongediertebestrijder in Hoofddorp?

Ivo

Ivo Willem

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Ivo?

Hallo, mijn naam is Ivo van Ivo Willems en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Als ongediertebestrijder kom ik elke dag in verschillende situaties terecht. Dit vraagt dan ook vaak om andere middelen zodat de beestjes wegblijven. Aangezien ik jarenlange ervaring heb, is dit geen probleem voor mij. Ik weet altijd precies wat ik moet doen en heb daarnaast ook de juiste certificaten. Als u mij inschakelt, zorg ik voor een snelle en discrete bestrijding.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten professional van De Bestrijdingsbrigade uit Hoofddorp is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Hoofddorp

De Bestrijdingsbrigade uit Hoofddorp geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten bestrijders in het hele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Hoofddorp!

023-7820560

Onze ongediertebestrijding in Hoofddorp helpt bij overlast door zilvervisjes

Zilvervisjes: ze komen nagenoeg in iedere woning voor. Hoe dat kan? Doordat ze heel makkelijk binnen kunnen komen. De beestjes zitten vaak in het leidingnetwerk en kunnen zich daarnaast verplaatsen door op mensen te gaan zitten. Doordat zilvervisjes zich zo makkelijk kunnen verplaatsen, is het onmogelijk om ze helemaal uit te roeien. De aangesloten professional van De Bestrijdingsbrigade kan echter wel de nodige dingen doen om het aantal zilvervisjes in uw woning sterk te verminderen. De aangesloten bestrijders van onze ongediertebestrijding in Hoofddorp hebben de laatste jaren verschillende bestrijdingsmethodes geprobeerd, waardoor zij weten welke methodes het beste werken.

 

Laat bestrijding over aan ongediertebestrijding in Hoofddorp

Het bestrijden van zilvervisjes moet uiterst zorgvuldig gebeuren. Het is dan ook aan te raden om een beroep te doen op de aangesloten vakmensen van onze ongediertebestrijding in Hoofddorp. Onze aangesloten bestrijders beschikken namelijk over de benodigdede kennis en de juiste middelen om zilvervisjes op de juiste wijze te bestrijden. Onze ongediertebestrijding in Hoofddorp bekijkt de situatie altijd eerst, voordat er daadwerkelijk wordt besloten welke bestrijdingsmethode wordt toegepast. Uiteindelijk zult u zien dat u dankzij de aangesloten vakemnsen van onze ongediertebestrijding in Hoofddorp binnen de kortste keren aanzienlijk minder zilvervisjes in uw woning heeft.

 

Wat kunt u zelf doen?

Zilvervisjes leven doorgaans bij een hoge luchtvochtigheid en bij een temperatuur van minimaal vijftien graden. Zodra u dit omlaag weet te krijgen, is het een stuk minder interessant voor zilvervisjes om zich in uw woning te vestigen. Maar hoe doet u dat? De luchtvochtigheid is te verlagen door de verschillende ruimtes goed te ventileren. Zet ramen tegen elkaar open en gebruik een afzuiging tijdens het koken en douchen. Daarnaast kunt u vochtvreters gebruiken om de luchtvochtigheid te verminderen. De temperatuur kunt u verlagen door de thermostaat wat lager te zetten, maar dit is in de wintermaanden niet altijd even prettig. Zijn er ruimtes in uw woning die u niet of nauwelijks gebruikt? Sluit de radiator(en) hier dan af. Dergelijke ruimtes zijn vaak een ideale vestigingsplaats voor zilvervisjes.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten professionals allemaal?

U kunt onze aangesloten bestrijders onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Bestrijder Ivo Willems

Neem contact op met Ivo

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Ivo.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

Ivo Willems

KVK: 76459268

Ivo Willems

Bij Ivo bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Hoofddorp: Bornholm, Boseilanden, Floriande, Graan voor Visch, Overbos, Pax, Toolenburg en Weberbuurt.

[klantenmachine tel=”<023-7820560>”]