Ongediertebestrijding Hoofddorp – Overlast van plaagdieren?

Ook bij noodgevallen

Discrete bestrijding

Klantvriendelijke service

Professionele dienstverlening

Bel direct 023-7820560
Ongediertebestrijding Hoofddorp

Op zoek naar een vakbekwame en betrouwbare ongediertebestrijder in Hoofddorp?

De Bestrijdingsbrigade

de bestrijdingsbrigade icoon

Over ons

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Hoofddorp is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Hoofddorp

De Bestrijdingsbrigade uit Hoofddorp geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Hoofddorp!

023-7820560

Onze ongediertebestrijding in Hoofddorp helpt bij overlast door zilvervisjes

Zilvervisjes: ze komen nagenoeg in iedere woning voor. Hoe dat kan? Doordat ze heel makkelijk binnen kunnen komen. De beestjes zitten vaak in het leidingnetwerk en kunnen zich daarnaast verplaatsen door op mensen te gaan zitten. Doordat zilvervisjes zich zo makkelijk kunnen verplaatsen, is het onmogelijk om ze helemaal uit te roeien. De Bestrijdingsbrigade kan echter wel de nodige dingen doen om het aantal zilvervisjes in uw woning sterk te verminderen. De medewerkers van onze ongediertebestrijding in Hoofddorp hebben de laatste jaren verschillende bestrijdingsmethodes geprobeerd, waardoor zij weten welke methodes het beste werken.

 

Laat bestrijding over aan ongediertebestrijding in Hoofddorp

Het bestrijden van zilvervisjes moet uiterst zorgvuldig gebeuren. Het is dan ook aan te raden om een beroep te doen op de vakmensen van onze ongediertebestrijding in Hoofddorp. Onze medewerkers beschikken namelijk over de benodigdede kennis en de juiste middelen om zilvervisjes op de juiste wijze te bestrijden. Onze ongediertebestrijding in Hoofddorp bekijkt de situatie altijd eerst, voordat er daadwerkelijk wordt besloten welke bestrijdingsmethode wordt toegepast. Uiteindelijk zult u zien dat u dankzij de medewerkers van onze ongediertebestrijding in Hoofddorp binnen de kortste keren aanzienlijk minder zilvervisjes in uw woning heeft.

 

Wat kunt u zelf doen?

Zilvervisjes leven doorgaans bij een hoge luchtvochtigheid en bij een temperatuur van minimaal vijftien graden. Zodra u dit omlaag weet te krijgen, is het een stuk minder interessant voor zilvervisjes om zich in uw woning te vestigen. Maar hoe doet u dat? De luchtvochtigheid is te verlagen door de verschillende ruimtes goed te ventileren. Zet ramen tegen elkaar open en gebruik een afzuiging tijdens het koken en douchen. Daarnaast kunt u vochtvreters gebruiken om de luchtvochtigheid te verminderen. De temperatuur kunt u verlagen door de thermostaat wat lager te zetten, maar dit is in de wintermaanden niet altijd even prettig. Zijn er ruimtes in uw woning die u niet of nauwelijks gebruikt? Sluit de radiator(en) hier dan af. Dergelijke ruimtes zijn vaak een ideale vestigingsplaats voor zilvervisjes.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Hoofddorp: Bornholm, Boseilanden, Floriande, Graan voor Visch, Overbos, Pax, Toolenburg en Weberbuurt.

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<023-7820560>”]