Ongediertebestrijding Hilversum – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Bel vandaag nog!

Specialisten in ongediertebestrijding

Ook voor preventie van ongedierte

Snel en voordelig

Bel direct 035-7820538
Ongediertebestrijding Hilversum

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Hilversum?

Fabiola

Ongediertebestrijder Fabiola

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Fabiola?

Hallo, ik ben Fabiola van OBS OngedierteBestrijdSter en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik heb eerst een opleiding tot kok gedaan. Als vrij snel merkte ik dat dit niks voor mij was. Een aantal jaar geleden vertelde een vriend over zijn baan als ongediertebestrijder. Ik werd hier enthousiast van en ben zo het vak ingerold. Ik vind het leuk dat ik mensen kan helpen met hun probleem.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade uit Hilversum is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Hilversum

De Bestrijdingsbrigade uit Hilversum geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten bestrijders verdeeld over heel Nederland. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Hilversum!

035-7820538

Ongediertebestrijding in Hilversum

Wanneer u last hebt van ongedierte, is het tijd om over te gaan tot ongediertebestrijding in Hilversum. Ongedierte kan immers voor bijzonder veel schade zorgen en uiteraard zit niemand daar op te wachten. De Bestrijdingsbrigade kan met gemak vrijwel alle vormen van ongedierte uitroeien, zodat u voorgoed van de ellende af bent.

 

Schade veroorzaakt door ongedierte in de woning

Er zijn tal van verschillende dieren die kunnen zorgen voor ongemak. Het is daarom belang dat u overgaat tot ongediertebestrijding in Hilversum, zodat de dieren verwijderd worden. Onze ongediertebestrijding in Hilversum roeit de dieren uit of zorgt een ander bestaan voor de dieren. Bovendien zorgt de ongediertebestrijding in Hilversum er voor dat de kans op terugkeer van de dieren zo gering mogelijk wordt gemaakt. Zo komen muizen vaak binnen via tal van gaten en kieren. De ongediertebestrijding in Hilversum haalt natuurlijk de muizen weg, maar wanneer de gaten en kieren niet gedicht worden, is het wachten tot de volgende muizen binnenkomen waarop de ongediertebestrijding in Hilversum weer opnieuw langs dient te komen. De ongediertebestrijding in Hilversum dicht echter alle gaten en kieren waardoor de dieren naar binnen kunnen komen, zodat terugkeer ernstig bemoeilijkt wordt. Uiteraard ruimen we ook de rommel op die de dieren achterlaten zodat u weer ongestoord van de woning kunt genieten.

 

Voor elk dier een oplossing

Ongediertebestrijding in Hilversum werkt voor vrijwel alle dieren. Voor elk dier dat voor overlast zorgt, kunnen wij wel een oplossing verzinnen. Of het nu is door de dieren levend te vangen, vallen neer te zetten, gif neer te leggen of complete bijenvolkeren te laten vangen door een imker: bij ons bent u aan het juiste adres. We staan u niet alleen graag met advies terzijde, maar kunnen de complete uitvoering van de klus op ons nemen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

 

Ongediertebestrijder Fabiola

Neem contact op met Fabiola

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Fabiola.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Hilversum en omgeving?

Consumenten maken in veel gevallen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, als zij ongedierte in huis willen bestrijden. Deze bestrijdingsmiddelen zijn niet alleen slecht voor het milieu. Ook kunnen ze gezondheidsrisico’s veroorzaken! Denkt u zich eens in dat uw kinderen of huisdieren met de stoffen in contact komen. Verstandiger is het dan ook om onze aangesloten ongediertebestrijding in Hilversum in te schakelen.

 

Muizen bestrijden

Muizen op effectieve wijze laten bestrijden

Onder meer voor het bestrijden van muizen is het gebruik van gifstoffen gebruikelijk onder consumenten. Weet u echter dat het gebruik van deze gifstoffen lang niet altijd toegestaan is? Door muizenvallen op strategische plekken in huis te plaatsen, kunt u de muizen bestrijden. Onze aangesloten ongediertebestrijding in Hilversum helpt u hier graag bij. Ook kunnen zij verschillende andere bestrijdingsmiddelen inzetten, om de kans op een muizenplaag te minimaliseren. Het is raadzaam om direct te handelen, omdat muizen zich razendsnel kunnen voortplanten.

 

 

zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden met vallen

Voor het bestrijden van zilvervisjes zijn speciale sprays te koop in super- en bouwmarkten. Doordat de zilvervisjes vaak in de voorraadkast van woningen leven, is het gebruik van deze spray onverstandig. De spray zou immers ook op uw pakken rijst of macaroni terecht kunnen komen. Verstandiger is het om gebruik te maken van speciale vallen! Zilvervisjes bestrijden met deze vallen kunt u overlaten aan de ongediertebestrijding in Hilversum. Onze aangesloten experts plaatsen de vallen op strategische plekken, om de zilvervisjes effectief te bestrijden.

 

 

 

Wespennest verwijderen

Zelf een wespennest verwijderen onverstandig

Een wespennest verwijderen is een van de lastigste klussen. De wespen zullen al snel agressief worden, als u hun cocon probeert te verwijderen. Dit betekent dat u de kans loopt, gestoken te worden door de wespen. Om een dergelijke situatie te voorkomen, kunt u een wespennest verwijderen overlaten aan onze ongediertebestrijding in Hilversum. Onze aangesloten bestrijders beschikken over de benodigde hulpmiddelen, om de cocon op verschillende plekken onschadelijk te maken. Denk aan een wespennest in de grond van uw tuin, een wespennest tussen uw muren, enzovoorts.

 

 

Houtworm bestrijden

Hoe kan ik houtworm bestrijden?

Een vierde ongediertesoort die lastig zelf te bestrijden is, zijn de larven van torren en kevers. Deze larven worden doorgaans verzameld onder de term “houtworm”. De houtworm bestrijden is belangrijk, om schade aan houten constructies in huis te voorkomen. Door gangen in het hout te knagen, voedt de houtworm zich. Deze gangen zorgen voor een verzwakking van uw houten constructies. De houtworm bestrijden kunt u overlaten aan onze ongediertebestrijding in Hilversum. Door hitte of kou in te zetten, kunnen ze deze larven in een keer effectief doden.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

OBS OngedierteBestrijdSter

KVK 67092187

Ongediertebestrijder Fabiola

Bij Fabiola bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Hilversum: Astronomische buurt, Bloemenkwartier, Havenkwartier, Hilverumse Meent, Kerkelanden, Kleine Driftbuurt, Maranathakerbuurt, Plan Noord, Staatsliedenkwartier en Van Riebeeckkwartier. 

[klantenmachine tel=”<035-7820538>”]