Ongediertebestrijding Hengelo – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Snelle service

Preventie en bestrijding van ongedierte

Professionele werkwijze

Discreet en vertrouwd

Bel direct 074-7820503
Ongediertebestrijding Hengelo

Schakel direct de ongediertebestrijder uit Hengelo in!

Jeroen

Ongediertebestrijder Jeroen

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Jeroen?

Hallo, ik ben Jeroen van Keijzer Pest Control (KP Control) en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben nu sinds een aantal jaren ongediertebestrijder. Ik vond het eerst belangrijk om ervaring op te doen voordat ik voor mezelf begon. Ik heb deze ervaring opgedaan binnen een bedrijf. Nu ben ik voor mezelf begonnen en ga ik met veel plezier langs klanten.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade uit Hengelo is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Hengelo

De Bestrijdingsbrigade uit Hengelo geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Hengelo!

074-7820503

De ongediertebestrijding in Hengelo helpt u verder

Als u op zoek bent naar ongediertebestrijding in Hengelo, dan kunnen we u vol trots melden dat u bij De Bestrijdingsbrigade aan het juiste adres bent! Onze aangesloten ongediertebestrijding in Hengelo heeft veel kennis van zaken en helpt elke dag weer veel mensen met het reinigen van de woning door het ongedierte waar men vaak mee te kampen heeft, te verwijderen. In huis komt de ongediertebestrijding in Hengelo vaak langs voor het bestrijden van muizen en kakkerlakken, maar ook regelmatig rijdt de ongediertebestrijding in Hengelo uit voor het verdelgen van bedwantsen, houtworm en buitenshuis voor mollen, ratten en veenmollen. Doordat ze al jarenlang in het vak zitten, hebben ze ondertussen veel ervaring opgedaan en kunnen ze eigenlijk al het ongedierte prima de baas blijven.

 

Last van ongedierte? Neem contact met ons op

Ongedierte is een veel groter probleem dan mensen vaak plachten te denken. In veel huizen waar de ongediertebestrijding in Hengelo langs komt, blijkt dat het ongedierte vaak al maanden- of soms zelfs jarenlang hun gang heeft kunnen gaan, zonder daarbij door de bewoners te zijn opgemerkt. Het is echter van belang dat de ongediertebestrijding in Hengelo zo snel mogelijk ingeschakeld wordt, zodat de kans op blijvende schade zo gering mogelijk blijft.

 

Die blijvende schade moet immers niet onderschat worden. Wanneer de ongediertebestrijding in Hengelo langs komt voor de bestrijding van houtworm, heeft de houtworm vaak al jarenlang de meubels kunnen aantasten. En wanneer de ongediertebestrijding in Hengelo langs komt om muizen te verdrijven, dan blijkt er al veel aangevreten te zijn door de muizen. Die schade moet allemaal hersteld worden, wat uiteraard een forse kostenpost kan opleveren. Aarzel daarom niet, maar neem zo snel mogelijk contact op met ons!

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten vakmensen onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Ongediertebestrijder Jeroen

Neem contact op met Jeroen

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Jeroen.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Hengelo en omgeving?

Onze ongediertebestrijding in Hengelo kan u bij het bestrijden van verschillende ongediertesoorten van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het bestrijden van muizen, zilvervisjes, wespen en houtworm. Dergelijke ongediertesoorten kunnen gezondheidsrisico’s met zich meebrengen en voor schade aan uw woning zorgen.

 

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden bij uw isolatiemateriaal

Een van de meest vervelende eigenschappen van muizen is het feit dat zij zich goed kunnen verstoppen. Dit maakt het erg lastig om de muizen op effectieve wijze te bestrijden! Wanneer u een muis gevangen heeft, betekent dit niet dat alle muizen bestreden zijn. Muizen bestrijden is ook lastig door het grote voortplantingsvermogen van deze ongediertesoort. Reden genoeg om muizen bestrijden aan de ongediertebestrijding in Hengelo over te laten. Zij kunnen de muizen op effectieve wijze voor u bestrijden.

 

 

zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden met bestrijdingsvallen

Wist u dat zilvervisjes bestrijden heel eenvoudig kan zijn? Er zijn speciale vallen, die helpen bij de bestrijding van deze ongediertesoort. Onze aangesloten ongediertebestrijding in Hengelo kan deze vallen op strategische plekken binnen uw woning plaatsen. Het gebruik van vallen zal onder meer noodzakelijk zijn in de voorraadkast van uw woning. Hier hebben de zilvervisjes alle mogelijkheden om zichzelf te voeden met natuurlijke vezels. Het gebruik van chemische bestrijdingssprays is af te raden bij zilvervisjes in huis. Dit brengt gezondheidsrisico’s met zich mee.

 

 

 

Wespennest verwijderen

Zelf een wespennest verwijderen of laten doen?

Zelf een wespennest verwijderen lijkt wellicht interessant om van een wespenplaag af te komen. Toch wordt dit sterk afgeraden! Het risico van zelf een wespennest verwijderen is dat u gestoken wordt door de wespen. Een wespensteek kan voor een hevige allergische reactie op uw huid zorgen. Iets wat u logischerwijs liever voorkomt! Onze aangesloten ongediertebestrijding in Hengelo beschikt over speciale hulpmiddelen, om het wespennest op effectieve wijze te verwijderen. Het maakt hierbij niet uit of het om een wespennest in de grond gaat, of om een wespennest tussen uw muren.

 

 

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden met kou in huis

Houtworm bestrijden is noodzakelijk om een ernstige verzwakking van houten constructies tegen te gaan. De houtworm voedt zichzelf door gangen te knagen in uw houten meubels, vloeren en dakconstructie. Er zijn verschillende manieren waarop de houtworm bestreden kan worden. Een houtworm bestrijden kan onder meer door gebruik te maken van een hevige kou in huis! Ook hitte kan gebruikt worden om de houtworm te bestrijden. Onze ongediertebestrijding in Hengelo vertelt u hier graag meer over. Op internet leest u vaak dat beits helpt bij de bestrijding van ongedierte. Dit blijkt vaak echter niet effectief te zijn!

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

Keijzer Pest Control

KVK: 73134074

Ongediertebestrijder Jeroen

Bij Jeroen bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende Hengelose buurten: Berflo Es, Groot Driene, Hengelose Es, Nijverheid, Roershoek, ’t Wilbert, Tuindorp, Vossenbelt en Weidedorp.

Op zoek naar een plaats in de buurt?

[klantenmachine tel=”<074-7820503>”]