Ongediertebestrijding Harkema – De Bestrijdingsbrigade

Neem snel contact met ons op

Ervaren vakmannen

Kwaliteit en service

Jarenlang in het vak

Bel direct 0512-782402
Ongediertebestrijding Harkema

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Harkema?

Johan

Ongediertebestrijder Johan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Johan?

Hallo, mijn naam is Johan van M.R.S. Oudwoude en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben ooit begonnen als schoorsteenveger. Tijdens mijn werk kwam ik vaak wespennesten tegen in de schoorstenen. Hierdoor ben ik mij ook gaan focussen op het beroep ongediertebestrijder. Hier heb ik nu al een aantal jaren ervaring in.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade uit Harkema is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Harkema

De Bestrijdingsbrigade uit Harkema geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten ongediertebestrijders verdeeld over het hele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Harkema!

0512-782402

Waarbij biedt de ongediertebestrijding in Harkema hulp?

Veel mensen hebben geen idee hoeveel ongediertesoorten er in hun woning leven. Dit komt onder meer doordat ongedierte als bedwantsen en vlooien nauwelijks met het blote oog te zien zijn. Helaas betekent dit niet, dat u geen last van het ongedierte zal hebben. Bedwantsen kunnen voor vervelende irritaties aan uw huid zorgen, die u herkent aan rode bultjes. Naast de bedwantsen en vlooien zijn er verschillende opvallendere ongediertesoorten. Denk aan muizen, ratten, houtworm, zilvervisjes, wespen, mieren en mollen! Voor het bestrijden van deze ongediertesoorten kunt u op de hulp van onze aangesloten ongediertebestrijding in Harkema rekenen.

 

Preventieve controle van ongediertebestrijding Harkema

Naast de doelgerichte hulp bij het bestrijden van ongediertesoorten, kunnen de aangesloten experts ook een preventieve controle voor u uitvoeren. Bij een preventieve controle lopen ze de ruimtes binnen uw woning na, op zoek naar ongediertesoorten. Zoals reeds beschreven werd, leven er vaak veel meer ongediertesoorten in woningen dan men op voorhand verwacht. Door het ongedierte in een vroeg stadium te bestrijden is de kans op een serieuze ongedierteplaag relatief klein.

Tip: laat deze preventieve controle van uw woning in ieder geval eens jaar of eens per twee jaar uitvoeren! Zo weet u zeker dat het ongedierte ver bij uw woning vandaan blijft.

 

Milieuvriendelijke aanpak zonder gifstoffen

In veel gevallen is het voor de ongediertebestrijding in Harkema van De Bestrijdingsbrigade mogelijk om ongedierte zonder gif te bestrijden. Het gebruik van gif is niet alleen slecht voor het milieu, maar kan ook voor gezondheidsrisico’s zorgen. Voor het bestrijden van muizen en ratten wordt bijvoorbeeld vaak gebruik gemaakt van korrels met gif. Deze korrels worden door huisdieren en kinderen aangezien voor snoep of eten. Logischerwijs brengt het grote gezondheidsrisico’s met zich mee als uw kinderen dit hun mond stoppen. Zij gebruiken andere technieken, die minstens net zo effectief zijn.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten specialisten onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

 

Ongediertebestrijder Johan

Neem contact op met Johan

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Johan.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

M.R.S. Oudwoude

KVK: 70478287

Ongediertebestrijder Johan

Bij Johan bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in Harkema en omgeving.

Op zoek naar een plaats in de buurt?

[klantenmachine tel=”<0512-782402>”]