Ongediertebestrijding Haren – Uw ongedierte specialist

Neem snel contact met ons op

Professionele vakmannen

Snel en voordelig

Spoedservice bij acute problemen

Bel direct 050-7820405
Ongediertebestrijding Haren

Last van ongedierte? Schakel de ongediertebestrijder uit Haren in!

Johan

Ongediertebestrijder Johan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Johan?

Hallo, mijn naam is Johan van De Jong Ongediertebestrijding, ik sta 24 uur per dag voor mijn klanten klaar. Het hebben, constateren of willen laten verwijderen van ongedierte is nooit een pretje en niemand wil daar lang mee wachten. Wij hebben 10+ jaar ervaring in ongediertebestrijding en dit doen wij met veel plezier! Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij vaak al de zelfde dag bij u terecht en helpen wij u kundig, zorgvuldig en snel van uw problemen af.

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade uit Haren is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Haren

De Bestrijdingsbrigade uit Haren geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten experts verdeeld over het gehele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Haren!

050-7820405

Wespennesten laten verwijderen door de ongediertebestrijding in Haren

Wespen zijn insecten waarvan de overlast toeneemt naarmate de zomer vordert. De mannelijke wespen overleven de winter niet en de koninginnen starten in de lente ieder jaar weer een nieuw nest die alleen maar in formaat zal toenemen zolang het warme weer aanhoudt. Doordat het klimaat wereldwijd steeds een beetje warmer wordt kan u steeds vaker met een groot wespennest te maken krijgen. De ongediertebestrijding in Haren kunt u in dat geval inschakelen voor het veilig laten verwijderen van wespennesten. Hiervoor worden speciale gereedschappen en kleding gebruikt om de veiligheid te garanderen op het moment dat honderden agressieve wespen hun nest verdedigen.

 

Plekken waarop een wespennest kan voorkomen

Hoewel de meeste mensen dit niet weten, zijn er verschillende soorten wespen die in Nederland voorkomen. Het voornaamste verschil tussen de wespensoorten is de plek waar zij hun nest starten. Zo is er bijvoorbeeld de graafwesp die zichzelf ingraaft in zand en daar een nest begint. Deze wespennesten zijn moeilijk te verwijderen, maar de ongediertebestrijding in Haren heeft wel methodes waarmee de dieren bestreden kunnen worden. Een andere veel voorkomende soort is de papierwesp die zijn naam te danken heeft aan de substantie waarmee zij hun nest opbouwen. Deze wespennesten kunnen onder uw dakgoot of zelfs in uw zolder of garage zitten.

 

Ook voor andere ongedierte kunt u contact opnemen

De ongediertebestrijding in Haren is niet alleen gespecialiseerd in het verwijderen van wespennesten. Bij De Bestrijdingsbrigade werken vakmensen met vele verschillende specialismen. Ook voor andere soorten ongedierte kunt u dan ook contact met ons opnemen. De ongediertebestrijding in Haren kan snel bij u ter plaatse zijn doordat zij lokaal gevestigd zijn. De ervaren aangesloten professionals die bij ons in dienst zijn weten exact met welke methode een ongedierte bestreden moet worden. Zij kunnen uw huis dan ook zo spoedig mogelijk weer ongediertevrij maken.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten specialisten onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

 

Ongediertebestrijder Johan

Neem contact op met Johan

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Johan.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

Johan de Jong Ongediertebestrijding

KVK: 93803621

Ongediertebestrijder Johan

Bij Johan bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende Harense wijken en buurten: Essen, Glimmen, Harenermolen, Hemmen, Hoornsedijk, Maarwold, Nijveensterkolk, Noordlaren, Onnen, Oosterhaar, Paterswolde en Voorveld.

[klantenmachine tel=”<050-7820405>”]