Ongediertebestrijding Haarlem – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Noodgevallen

Service staat voorop

Meedenken aan uw oplossing

Gediplomeerd personeel

Bel direct 023-7820560
Ongediertebestrijding Haarlem

Heeft u de hulp nodig van een ervaren ongediertebestrijder in Haarlem?

Muizen rond
separator-2

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Haarlem is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
separator-2

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
separator-2

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade uit Haarlem geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Haarlem!

023-7820560

 

insecten

Ziektes door ongedierte? Bel onze ongediertebestrijding in Haarlem!

Wist u dat kleine beestjes vervelende ziektes met zich mee kunnen dragen? De Bestrijdingsbrigade helpt u te voorkomen dat deze ziektes straks ook bij u mee naar binnen worden genomen door ongedierte. Onze ongediertebestrijding in Haarlem heeft een ruime expertise in het bestrijden van verschillende soorten beestjes. Zo schakelen mensen de hulp van onze ongediertebestrijding in Haarlem regelmatig in voor het bestrijden van vlooien, muizen, ratten, boktorren en zilvervisjes. Zeker de ratten en muizen kunnen schade aan uw woning aanrichten. Ze knagen het hout op uw zolder kapot, wat het houtwerk van uw woning ernstig kan verzwakken. Reden genoeg om tijdig de hulp van onze vakmannen van de ongediertebestrijding in Haarlem in te schakelen voor een passende oplossing.

 

Ongedierte voorkomen en bestrijden in huis

Onze ongediertebestrijding in Haarlem helpt mensen zowel bij het bestrijden, als bij het voorkomen van ongewenste beestjes in huis. Deze beestjes kunnen van buitenaf verschillende ziektes mee naar binnen nemen, wat van invloed kan zijn op uw gezondheid. Ook moet De Bestrijdingsbrigade uit Haarlem regelmatig uitrukken voor het verwijderen van bijen- en wespennesten. Zeker als u allergisch bent voor de steken van deze beestjes, is een snelle en vakkundige oplossing van onze ongediertebestrijding in Haarlem gewenst.

 

Voorkomen is vanzelfsprekend beter dan genezen, dat is de visie van De Bestrijdingsbrigade uit Haarlem. Onze ongediertebestrijding in Haarlem helpt u dan ook graag bij het voorkomen van ongedierte in huis. Dit doen we onder meer door kieren en kleine gaatjes af te dichten, zodat ongedierte niet langer binnen kan komen.

 

Op zoek naar ongedierte met onze ongediertebestrijding in Haarlem

Ongedierte is niet altijd zichtbaar! Denk bijvoorbeeld aan vlooien of goed verstopte bedwantsen. Onze ongediertebestrijding in Haarlem gaat voor u op zoek naar de ongewenste gasten in uw woning en zorgt direct voor een passende oplossing. Welke beestjes vindt onze ongediertebestrijding in Haarlem in uw woning?

Muizen bestrijden

Muizen

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Muizen in Haarlem bestrijden zonder ze te doden

Bent u op zoek naar een manier om muizen te vangen zonder ze daarbij te doden? Dat is tegenwoordig zeker mogelijk. Veel mensen weten nog niet van deze mogelijkheid. Het is namelijk allang niet meer noodzakelijk om muizen te bestrijden met vergif of een muizenval waardoor de muis direct gedood wordt. Vandaag de dag zijn er namelijk tal van alternatieven. Deze alternatieven werken ook uitstekend voor het bestrijden van muizen. Het grote verschil is alleen dat de muis bij een diervriendelijke val blijft leven. Kunt u het niet over uw hart verkrijgen om een muis te doden met een val of vergif? Kies dan voor diervriendelijke vallen. Heeft u geen idee waar u deze kunt kopen? Neem dan contact op met De Bestrijdingsbrigade.

 

Verschillende mogelijkheden

Wanneer u muizen op een diervriendelijke manier wilt vangen, zijn er verschillende mogelijkheden. Verreweg de meeste mensen kiezen voor het plaatsen van een diervriendelijke val. Dit is een val waar bijvoorbeeld kaas in geplaatst wordt en waar een muis makkelijk in kan lopen. Wanneer het beestje eenmaal in de val zit, is het niet meer mogelijk om eruit te komen. Een zeer effectieve manier dus om muizen te vangen. Bij deze methode blijft het beestje leven, waardoor u hem gewoon weer buiten vrij kunt laten. Een andere manier om snel van muizen af te komen is door apparaatjes met ultrasoon geluid te plaatsen. Door de hoge frequentie van deze apparaatjes zijn de muizen binnen de kortste keren uit uw huis verdwenen.

Wespennest verwijderen

Wespennest verwijderen uit tuin in Haarlem

Wespen kunnen zich eenvoudig verplaatsen, maar zij keren altijd terug naar een vaste locatie: het wespennest. Een dergelijk nest kan zich op verschillende plekken schuilhouden. Zo kan een nest in en woning zitten of zelfs ondergronds zijn. Doordat wespen veelal buiten rondvliegen, komt het echter ook geregeld voor dat zij hun nest in uw tuin bouwen. Een wespennest in uw tuin kan zich onder andere in bomen of planten bevinden, maar het is ook mogelijk dat het nest onder de dakrand of aan een regenpijp wordt gemaakt. En dit kan bijzonder vervelend zijn. Wanneer u in de zomer in de tuin zit te genieten van het zonnetje, zoemen er namelijk geregeld wespen rond uw hoofd. Verreweg de meeste mensen hebben een hekel aan wespen, dus is het zaak om snel actie te ondernemen. Heeft u zojuist een beginnend wespennest gevonden in uw tuin? Ook dan is het raadzaam om een ongediertebestrijder in te schakelen voor uw eigen veiligheid.

 

Wespennesten zorgen voor gevaarlijke situaties

Wist u dat een groot wespennest al snel uit zo’n 5000 wespen bestaat? Niet alleen kunnen de wespen op uw eten afkomen en ziektes verspreiden, ook kunt u allergisch zijn voor wespensteken. Om gevaarlijke situaties te voorkomen is het raadzaam om de wespen door een ongediertebestrijder te laten verwijderen. Deze ongediertebestrijder vindt u bij De Bestrijdingsbrigade in Haarlem. Wij beschikken over de juiste middelen om het ongedierte te bestrijden, zonder hier direct gif voor te moeten gebruiken. Het nadeel van het gebruik van gif is namelijk dat dit gevaren op kan leveren voor kinderen en huisdieren. Dit geldt in het bijzonder voor situaties waarbij het wespennest niet heel hoog zit. Ook zijn de bestrijdingsmiddelen uit de winkel vaak veel minder effectief dan de middelen die wij kunnen gebruiken. Wilt u een wespennest verwijderen in Haarlem? Schakel dan onze hulp in!

Wespennest verwijderen

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Spinnen helpen bij bestrijden zilvervisjes in Haarlem

De meeste mensen hebben een grote hekel aan spinnen. Het zijn natuurlijk ook niet de meest leuke beesten om te zien, maar ze kunnen bijzonder nuttig zijn. Spinnen kunnen u namelijk heel goed helpen bij het bestrijden van zilvervisjes. Zilvervisjes? Ja, die kleine beestjes waarvan er heel veel aanwezig zijn in uw woning. Deze beestjes verstoppen zich vaak in kledingkasten, waardoor de meeste mensen er niet eens erg in hebben dat ze aanwezig zijn. Zilvervisjes zijn nooit volledig uit te roeien. Hierdoor is het dan ook aan te raden om spinnen gewoon te laten leven. De spinnen eten de zilvervisjes namelijk op, waardoor het aantal vanzelf afneemt. Hier hoeft u zelf dus niets voor te doen, behalve de spinnen laten leven dan.

 

Extra middelen

Laat u de spinnen in uw woning leven, maar heeft u nog steeds het idee dat er veel zilvervisjes aanwezig zijn? Dan zijn er nog een aantal extra middelen die u in kunt zetten om deze beestjes te bestrijden. Zo zijn er speciale vallen die de zilvervisjes moeten vangen. Dit zijn kleine doosjes die u bijvoorbeeld in kledingkasten kunt plaatsen. Zorg ervoor dat er genoeg vallen geplaatst worden, want alleen dan zal het aantal snel afnemen. Gaat ook dit u nog niet hard genoeg? Dan kunt u ook nog vergif gebruiken om de beestjes te doden. De werking hiervan is echter maar tijdelijk. Tot slot is het ook nog mogelijk een ongediertebestrijder in te schakelen. Door zijn kennis en de benodigde middelen weet hij heel goed hoe hij zilvervisjes moet bestrijden.

Houtworm bestrijden

Houtworm in dakconstructie in Haarlem bestrijden

In Nederland komt het geregeld voor dat mensen te maken krijgen met houtworm in hun dakconstructie. Indien dit bij u ook het geval is, moet u er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de houtworm zo snel mogelijk uitgeroeid wordt. Doordat de houtwormen zich een weg banen door het hout, wordt het hout alsmaar zwakker en zwakker. Indien er niet tijdig wat gedaan wordt om de houtworm te bestrijden, bestaat zelfs de kans dat een deel van het dak vroeg of laat instort. Wilt u dit voorkomen? Dan kunt u niet snel genoeg beginnen met het bestrijden van de houtworm. Wanneer u snel van de houtworm in uw dakconstructie verlost wilt zijn, doet u er goed aan een ongediertebestrijder in te schakelen.

 

Houtworm doden zonder gif te gebruiken

Houtworm is een van de meest vervelende vormen van ongedierte. Het voornaamste nadeel aan houtworm is dat u dit vaak niet direct in de gaten heeft. De houtworm vreet het hout van uw meubels, kasten en dakbedekking aan, waarna de houtworm zich in het hout nestelt. Hier legt de houtworm eitjes waaruit larven kunnen komen op een later moment. De gaatjes zijn vaak niet heel goed te zien van een afstandje, waardoor de schade die door houtworm veroorzaakt wordt pas laat wordt opgemerkt. De ongediertebestrijding uit Haarlem helpt u bij het bestrijden van houtworm. Consumenten zijn vaak geneigd om gifstoffen te gebruiken voor het bestrijden van houtworm. Dit brengt echter risico’s met zich mee! Het gif kan door uw kinderen of huisdieren worden aangeraakt, met alle gezondheidsrisico’s van dien. Voorkom een dergelijke situatie door onze hulp in te schakelen. Wij hebben verschillende hulpmiddelen die het bestrijden van houtworm relatief eenvoudig maken.

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Over ons

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Haarlem. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Wij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Contact

Logo De Bestrijdingsbrigade

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 023-7820560

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Haarlem? Wij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 023-7820560 zodat wij u direct kunnen helpen met uw probleem!