Ongediertebestrijding Groningen – Helpt u graag!

Direct ter plaatse

Discreet en vertrouwd

Particulier en zakelijk

Vakkundig advies

Bel direct 050-7820405
Ongediertebestrijding Groningen

Schakel direct de ongediertebestrijder uit Groningen in!

Johan

Ongediertebestrijder Johan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Johan?

Hallo, mijn naam is Johan van De Jong Ongediertebestrijding, ik sta 24 uur per dag voor mijn klanten klaar. Het hebben, constateren of willen laten verwijderen van ongedierte is nooit een pretje en niemand wil daar lang mee wachten. Wij hebben 10+ jaar ervaring in ongediertebestrijding en dit doen wij met veel plezier! Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij vaak al de zelfde dag bij u terecht en helpen wij u kundig, zorgvuldig en snel van uw problemen af.

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Groningen

De Bestrijdingsbrigade uit Groningen geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met hun jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn zij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden zij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen zij terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Onze aangesloten bestrijders bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Groningen!

050-7820405

Ongediertebestrijding Groningen: hulp bij ongedierte in huis!

Voor veel mensen zijn ratten en muizen in huis een van de grootste nachtmerries, of wat te denken van een wespen- of bijennest? Onze ongediertebestrijding uit Groningen helpt u graag bij het verwijderen van ongedierte uit uw woning. Ongedierte komt in dermate veel verschillende soorten voor, dat vaak niet direct duidelijk is welke beestjes er in uw huis verblijven. De ervaring die onze ongediertebestrijding in Groningen heeft zorgt er doorgaans voor dat zij deze beestjes snel voor u gevonden hebben. De aangesloten specialist De Bestrijdingsbrigade helpt u onder meer bij het verwijderen van houtworm, vlooien, mieren, de huisboktor, ratten, vliegen en tal van andere soorten ongedierte. Waarmee kan onze ongediertebestrijding uit Groningen u van dienst zijn?

 

Direct hulp bij het ongedierte in huis

Bij sommige vormen van ongedierte in huis is een snelle manier van handelen door onze ongediertebestrijding uit Groningen gewenst. Zo kan onze aangesloten ongediertebestrijding uit Groningen direct bij u langskomen voor het verhelpen van een wespen- of bijennest in of rondom uw woning. U moet er immers niet aan denken, dat u of uw kinderen gestoken worden door deze beestjes.

 

Ook bij ratten en muizen is een snel handelen van onze ongediertebestrijding in Groningen gewenst. Zonder dat u het wellicht weet knagen ratten en muizen kabels, houten latjes en verschillende andere dingen in huis kapot. Reden genoeg om onze ongediertebestrijding in Groningen in te schakelen voor het vangen van de ratten en muizen.

 

Advies over het bestrijden van ongedierte

Soms is het mogelijk om ongedierte zelf te bestrijden, zonder de hulp van onze ongediertebestrijding in Groningen. Denk bijvoorbeeld aan het vangen van muizen op zolder, het vangen van mollen in de tuin, het plaatsen van lokdoosjes voor mieren op uw terras, enzovoorts. De Bestrijdingsbrigade uit Groningen kan u slimme tips geven om dergelijke vormen van ongedierte zelf te bestrijden. Heeft u toch hulp nodig? Onze aangesloten vakmannen van de ongediertebestrijding uit Groningen helpen u graag verder!

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten bestrijders allemaal?

U kunt onze aangesloten specialisten onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

Ongediertebestrijder Johan

Neem contact op met Johan

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Johan.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Muizen in Groningen diervriendelijk bestrijden

De meeste mensen hebben niet bepaald medelijden met muizen bestrijden. Wanneer er eenmaal een muis in hun woning zit, willen zij hier zo snel mogelijk vanaf. Het maakt in dat geval niet uit of de muis gedood wordt. Weg is immers weg. Er zijn echter ook genoeg mensen die het zielig vinden om de beestjes te doden. Zij zullen er dan ook niet snel voor kiezen om een muizenval te plaatsen. Ook zullen zij geen poging wagen om de muizen te vergiftigen. In dit laatste geval overleven de muizen het immers ook niet. Veel mensen denken echter dat het dan haast niet te doen is om muizen uit hun woning te krijgen. Dat is echter helemaal niet het geval. Er zijn tegenwoordig namelijk genoeg diervriendelijke methodes om muizen uit uw woning te verjagen.

 

Diervriendelijke methodes

Nu vraagt u zich ongetwijfeld af hoe u ratten op een diervriendelijke wijze kunt bestrijden. Een goed voorbeeld hiervan is de diervriendelijke muizenval. Dit type muizenval is verkrijgbaar in verschillende varianten. De werking is echter bijna overal hetzelfde. De muis kan makkelijk ergens in, maar wanneer hij er eenmaal in zit, kan hij er niet meer uit. Op deze manier doodt u de muizen dus niet, maar vangt u ze allen. U kunt ze dus gewoon weer buiten uitzetten. Een andere mogelijkheid om muizen te verjagen is met behulp van ultrasoon geluid. Hiervoor zijn speciale apparaatjes die een hoge toon uitzenden. Muizen vinden deze toon vervelend en zullen zo snel vertrokken zijn.

 

Lees hier meer over muizen bestrijden in Groningen.

Wespennest verwijderen

Beginnend wespennest in Groningen verwijderen

Wanneer het weer mooi weer wordt, komen er met de dag meer wespen voor in Nederland. De meeste mensen zijn niet bepaald fan van deze beestjes en willen er dan ook het liefst zo snel mogelijk vanaf. Vliegen er veel wespen rondom uw woning? Dan is het goed mogelijk dat er ergens een wespennest schuilgaat. Indien u zo snel mogelijk van het nest af wilt, moet u dit effectief bestrijden. Het verwijderen van een wespennest kunt u zelf doen, maar dan is het wel zaak dat u weet waar u aan begint. Begin met het plaatsen van bestrijdingsmiddel voor de ingang van het nest en zorg ervoor dat u altijd beschermende kleding draagt.

 

Beginnend wespennest

Heeft u een klein wespennest ontdekt in of rondom uw woning? Wacht dan eerst even rustig af en neem af en toe eens een kijkje bij het nest. Ziet u telkens maar één wesp af en aan vliegen? Dan is de kans groot dat dit een jonge koningin betreft. Zij is waarschijnlijk druk in de weer om bouwmateriaal voor het nest te verzamelen of ze haalt eten op voor de larven die zich al in het nest schuilhouden. Een beginnend wespennest is vaak nog niet zo groot en deze kunt u dan ook prima zelf bestrijden. Dit kan bijvoorbeeld door de ingang van het nest af te dekken. Doe dit niet wanneer de koningin in het nest zit, maar wanneer zij is uitgevlogen. Wanneer zij de opening van het nest niet kan vinden, gaat ze namelijk vaak elders een nieuw nest bouwen. En de larven die in het nest zitten? Die zullen vanzelf sterven. Zij krijgen immers geen voedsel meer toegediend.

 

Lees hier meer over een wespennest verwijderen in Groningen

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Zilvervisjes bestrijden in Groningen doet u zo

Het is niet bewezen dat zilvervisjes schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mensen. Daarom maken de meeste mensen zich ook niet bepaald druk om de aanwezigheid van deze beestjes in hun woning. Wanneer er echter steeds meer en meer zilvervisjes bijkomen, is het mogelijk toch verstandig ze te bestrijden. Zilvervisjes houden zich bijvoorbeeld graag schuil in kledingkasten, waar zij soms gaten in kledingstukken weten te maken. Heeft u veel last van zilvervisjes in uw woning? Dan is er het nodige wat u kunt doen om ze te bestrijden. Het is echter wel van belang om te weten dat het uitroeien van de beestjes nooit helemaal gaat lukken. Maar desondanks is het wel heel goed mogelijk om de beestjes tijdelijk uit het veld te ruimen.

 

Gif, vallen en olie

Om zilvervisjes te bestrijden, wordt er vaak gebruikgemaakt van gif. Dit zit in een spuitbus en zorgt ervoor dat de omgeving van de zilvervisjes giftig wordt. Als gevolg hiervan zullen zij sterven. Het nadeel van vergif is dat de werking ervan maar tijdelijk is. Wanneer het vergif is weggetrokken, zullen de beestjes zo weer op dezelfde plek terugkeren. In het geval van gif is het dus noodzakelijk om maandelijks de omgeving van de zilvervisjes in te sprayen. Een tweede manier om zilvervisjes te doden is door gebruik te maken van speciale soorten etherische oliën. Zodra een zilvervisje in contact komt met een dergelijke olie, zal hij sterven. Tot slot is het ook mogelijk om speciale vallen te plaatsen. Deze moet u wel langdurig gebruiken om resultaat te zien.

Houtworm bestrijden

Houtworm in Groningen? Zo kunt u het bestrijden

Houtwormen komen in allerlei soorten hout voor. Ze leven echter niet alleen in hout dat voorkomt in de natuur. Het kan ook zo zijn dat de larven van de houtworm in uw woning voorkomen. Zij kunnen zich hier vestigen in allerlei objecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten tafel of een kast, maar het is ook mogelijk dat dit ongedierte in de constructie van uw dak zit. Hoe u dit kunt weten? In sommige gevallen hoort u knagende geluiden, maar het is voornamelijk te zien aan hele kleine gaatjes in het hout. Het is zaak om houtworm snel te bestrijden. Indien u er niets aan doet, kan er namelijk grote schade ontstaan. Heeft u geen idee wat u kunt doen om de houtworm te doden? Schakel dan direct De Bestrijdingsbrigade in.

 

Houtworm bestrijden

Zit de houtworm in hout dat in uw huis aanwezig is? Dan moet de houtworm bestreden worden. Het is niet aan te raden om houtworm zelf te bestrijden. Hiervoor zijn namelijk chemische stoffen nodig, die uw huid behoorlijk kunnen aantasten. Door het gebruik van deze chemische stoffen worden de houtworm effectief bestreden en zullen ze direct sterven. Door het hout op deze wijze te behandelen is het ook niet meer aantrekkelijk voor houtwormen om zich hier in de toekomst te vestigen. Heeft u geen ervaring met het behandelen van hout of wilt u houtworm bestrijden? Schakel dan een professionele ongediertebestrijder in.

 

Lees hier meer over houtworm bestrijden in Groningen

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding Groningen

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Groningen. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Onze aangesloten specialisten bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De aangesloten bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Zij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij hun terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat zij u verder kunnen helpen.

Contact

Wie schakel ik in?

Johan de Jong Ongediertebestrijding

KVK: 93803621

Ongediertebestrijder Johan

Bij Johan bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 050-7820405

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van een bestrijder van De Bestrijdingsbrigade in de regio Groningen? Zij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 050-7820405 zodat zij u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Groningense buurten: Beijum, Corpus den Hoorn Zuid, Hoogkerk, Oost-Indische buurt, Oranjebuurt, Schildersbuurt, Ulgersmabuurt, Vinkhuizen & Zeeheldenbuurt.

[klantenmachine tel=”<050-7820405>”]