Ongediertebestrijding Gieten – De Bestrijdingsbrigade

Neem snel contact met ons op

Ervaren vakmannen

Kwaliteit en service

Jarenlang in het vak

Bel direct 0592-782400
Ongediertebestrijding Gieten

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Gieten?

Johan

Ongediertebestrijder Johan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Johan?

Hallo, mijn naam is Johan van M.R.S. Oudwoude en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben ooit begonnen als schoorsteenveger. Tijdens mijn werk kwam ik vaak wespennesten tegen in de schoorstenen. Hierdoor ben ik mij ook gaan focussen op het beroep ongediertebestrijder. Hier heb ik nu al een aantal jaren ervaring in.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. Onze aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade uit Gieten is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Gieten

De Bestrijdingsbrigade uit Gieten geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten bestrijders in heel Nederland. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Gieten!

0592-782400

Milieuvriendelijke ongediertebestrijding in Gieten inschakelen

Voor het bestrijden van ongedierte uit uw woning bent u bij onze aangesloten ongediertebestrijding in Gieten aan het juiste adres. Onze aangesloten ongediertebestrijders kunnen u onder meer helpen bij de bestrijding van wespen, ratten, houtworm, muizen, zilvervisjes, bedwantsen, mieren, mollen en vlooien. Een aantal van deze ongediertesoorten kunt u nauwelijks met het blote oog herkennen! Denk aan de bedwantsen, vlooien en houtworm. Het kan zodoende verstandig zijn om eens in de zoveel jaar een preventieve controle in uw woning uit te voeren.

Bij zo’n controle lopen de aangesloten specialisten van onze ongediertebestrijding in Gieten uw woning na op de aanwezigheid van ongedierte. Mochten zij ongedierte herkennen waarvan u niet wist dat het ongedierte in uw woning leeft, kunnen ze dit direct voor u oplossen. Hierbij staat een dier- en milieuvriendelijke manier van handelen voorop.

 

Hulp van onze ongediertebestrijding in Gieten

Wanneer u het gevoel heeft dat er een specifiek soort ongedierte in uw woning aanwezig is, kunnen onze aangesloten bestrijders voor een doelgerichte aanpak zorgen. Hierbij proberen ze eerst de bron van het ongedierte in uw woning te achterhalen, om het ongedierte vervolgens voor u te bestrijden. Ongediertesoorten weten zich vaak erg goed te verstoppen, wat het niet altijd even gemakkelijk maakt om hun verstopplek te vinden. Denk bijvoorbeeld aan zilvervisjes die zich tussen verpakkingen kunnen verstoppen, wespen die een wespennest tussen uw muren kunnen bouwen, enzovoorts.

 

Vermijd het gebruik van gifstoffen

Onze aangesloten ongediertespecialisten raden het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen ten zeerste af. Denk bijvoorbeeld aan de korrels die gebruikt kunnen worden om muizen en ratten te doden. Kinderen en dieren kunnen deze korrels als etenswaren aanzien en het in hun mond stoppen. Dit brengt grote gezondheidsrisico’s met zich mee! Niet voor niets kiest onze ongediertebestrijding in Gieten altijd voor een milieuvriendelijke aanpak bij de bestrijding van verschillende ongediertesoorten.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten experts onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Ongediertebestrijder Johan

Neem contact op met Johan

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Johan.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

M.R.S. Oudwoude

KVK: 70478287

Ongediertebestrijder Johan

Bij Johan bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende Gietse buurten: Achter het Hout, Bonnen, Gieterzandvoort, Gieten centrum en Veenhof.

[klantenmachine tel=”<0592-782400>”]