Ongediertebestrijding Epe – Voordelig en snel van uw ongedierte af

Altijd bereikbaar!

Discrete bestrijding

In iedere regio

Ook bij noodgevallen

Bel direct 0578-748404
Ongediertebestrijding Epe

Heeft u de hulp nodig van een ervaren ongediertebestrijder in Epe?

Stefan

Ongediertebestrijder Stefan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Stefan?

Hallo, mijn naam is Stefan van JSK Facility Services B.V. en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Als ongediertebestrijder kom ik elke dag in verschillende situaties terecht. Dit vraagt dan ook vaak om andere middelen zodat de beestjes wegblijven. Aangezien ik jarenlange ervaring heb, is dit geen probleem voor mij. Ik weet altijd precies wat ik moet doen en heb daarnaast ook de juiste certificaten. Als u mij inschakelt, zorg ik voor een snelle en discrete bestrijding.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade uit Epe is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Epe

De Bestrijdingsbrigade uit Epe geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten specialisten in heel Nederland. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Epe!

0578-748404

Voorkom schade door ongedierte met de hulp van de ongediertebestrijding uit Epe

Ongedierte in huis is vervelend omdat de beestjes u persoonlijk lastig kunnen vallen. Zij kunnen bijvoorbeeld steken, bijten of u een akelig gevoel geven. Sommige ongediertesoorten kunnen ook schade aan uw huis of tuin aanrichten. In dat geval is ongediertebestrijding in Epe zeker noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan houtwormen die meubels en constructiebalken kunnen aantasten of mollen die een meterslang tunnelstelsel in uw tuin kunnen graven. Deze dieren kosten u geld en moeten daarom snel bestreden worden. Met de hulp van de ongediertebestrijding uit Epe kan u schade veroorzaakt door deze soorten ongedierte voorkomen.

 

Ongediertebestrijding van houtaantasters

De meest kostbare schade wordt aangericht door ongedierte die onder de houtaantasters vallen. De ongediertebestrijding uit Epe noemt de boktor en houtworm als twee voorbeelden. De huisboktor is een klein insect dat zich voedt met houtvezels. Het is echter de larve van deze insectensoort die de meeste schade in huis kan aanrichten. Dit is namelijk de houtworm en deze kan gaten in gloednieuwe meubels of constructiebalken van het dak vreten. Houtwormen kunt u herkennen aan kleine gaatjes die zij in hout achterlaten. Als zij eenmaal in het materiaal zitten zal u de beestjes zelden nog kunnen waarnemen. Ziet u echter een boktor dan is de kans groot dat de houtwormen ook dichtbij zijn. De ongediertebestrijding uit Epe moet in dat geval gecontacteerd worden.

 

Bestrijden van schade door ongedierte in de tuin

Ook in de tuin zijn er volgens de ongediertebestrijding uit Epe verschillende dieren die hier schade aan kunnen richten. Mollen kunnen bijvoorbeeld tientallen meters tunnels in uw tuin graven waardoor de gehele ondergrond instabiel wordt en de groei van planten wordt belemmerd. Tevens vogelsoorten als duiven kunnen de nodige schade veroorzaken. Heeft u in uw tuin last van een duivenplaag dan kan de ontlasting van de vogels onder andere de lak van uw auto aantasten. Bestrijdt dan het ongedierte met de hulp van de ongediertebestrijding uit Epe.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten specialisten allemaal?

U kunt onze aangesloten specialisten onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Ongediertebestrijder Stefan

Neem contact op met Stefan

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Stefan.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

JSK Facility Services B.V.

KVK: 67964516

Ongediertebestrijder Stefan

Bij Stefan bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende Epese buurten: Burgerenk, Dijkhuizen, Hoge Land, Tongeren, Vegtelarij, Vemde, Wissel en Zuuk.

[klantenmachine tel=”<0578-748404>”]