Ongediertebestrijding Enschede – Overlast van plaagdieren?

Snel ter plaatse

Professionele bestrijding

Klantvriendelijk personeel

Echte specialisten

Bel direct 053-7820507
Ongediertebestrijding Enschede

Heeft u problemen met ongedierte? Bel de ongediertebestrijder in Enschede!

Jeroen

Ongediertebestrijder Jeroen

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Jeroen?

Hallo, ik ben Jeroen van Keijzer Pest Control (KP Control) en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben nu sinds een aantal jaren ongediertebestrijder. Ik vond het eerst belangrijk om ervaring op te doen voordat ik voor mezelf begon. Ik heb deze ervaring opgedaan binnen een bedrijf. Nu ben ik voor mezelf begonnen en ga ik met veel plezier langs klanten.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Enschede

De Bestrijdingsbrigade uit Enschede geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten bestrijders in het hele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met hun jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn zij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden zij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen ze terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Onze aangesloten bestrijders bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Enschede!

053-7820507

Een wespennest? Bel onze ongediertebestrijding in Enschede!

Zeker in de zomer krijgen woningbezitters regelmatig met een wespen- of bijennest in of rondom hun woning te maken. De Bestrijdingsbrigade is uw partner om deze nesten te bestrijden! Onze ongediertebestrijding in Enschede heeft een ruime expertise in het bestrijden van verschillende ongediertesoorten. Naast het bestrijden van wespennesten en bijennesten kunnen de specialisten van onze ongediertebestrijding in Enschede u bijvoorbeeld ook helpen bij het bestrijden van vliegen, motten, spinnen, kevers, zilvervisjes en houtworm. Voor het bestrijden van welke ongewenste beestjes kunt u de hulp van onze ongediertebestrijding in Enschede goed gebruiken?

 

Het gevaar van een wespennest in huis

Een wespennest brengt verschillende gevaren met zich mee. Volgens de aangesloten specialisten van onze ongediertebestrijding in Enschede zijn wespen gevaarlijk voor mensen die allergisch zijn voor de venijnige steken van wespen. Ook kunnen de wespen, net als andere soorten ongedierte, ziektes mee naar binnen nemen volgens De Bestrijdingsbrigade uit Enschede. Als derde aspect is het feit dat wespen de muren van uw woning aan kunnen tasten met hun nestjes een reden om ze spoedig door onze ongediertebestrijding in Enschede te bestrijden.

 

Tip van onze ongediertebestrijding in Enschede: volg het spoor van de wespen om te kijken of ze een nestje in uw muren aan het maken zijn!

 

Andere ongediertesoorten bestrijden met ongediertebestrijding in Enschede

Naast het laten verwijderen van een wespennest door onze ongediertebestrijding in Enschede, kunnen onze specialisten van De Bestrijdingsbrigade uit Enschede u tevens van dienst zijn bij verschillende andere ongediertesoorten. Wij plaatsen bijvoorbeeld mollenklemmen en muizenvallen op strategische plekken om schade aan uw houtwerk of gazon tegen te gaan. Ook kan onze ongediertebestrijding in Enschede u helpen bij kevers, motten of vlooien. Zeker vlooien en bedwantsen zijn erg lastig zelf te bestrijden, omdat u deze beestjes vaak nauwelijks ziet met het blote oog.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten specialisten allemaal?

U kunt onze aangesloten specialisten onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Enschedese buurten: De Bothoven, Deppenbroek, Getfert, Helmerhoek, Stevenfenne, Stroikslanden, Tubantia-Toekomst, Twekkelerveld, Velve-Lindenhof en Wesselerbrink.

Ongediertebestrijder Jeroen

Neem contact op met Jeroen

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Jeroen.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Muizen in Enschede bestrijden door ze levend te vangen

Door gebruik te maken van een muizenval, kunnen muizen effectief bestreden worden. Indien een muis in de val loopt, wordt hij namelijk gedood. Vindt u dit zielig voor de muizen? Dan moet u iets anders bedenken om de muizen in uw woning te bestrijden. U wilt er immers wel van afkomen. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van handige bestrijdingsmiddelen die muizen niet doden. De beestjes worden enkel gevangen. Muizen kunnen een dergelijke val heel eenvoudig betreden. Zodra ze echter het aas pakken, valt er een poortje dicht en kunnen zij er niet meer uit. Een gevangen muis kan op deze manier weer buiten uitgezet worden. Bent u geen fan van het levend vangen van muizen en wilt u ze ook niet doden? Schakel dan een aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade in. Deze professional kan de muizen in uw woning onder andere verjagen met behulp van ultrasoon geluid.

 

Muizen verjagen

Wanneer u niet direct een ongediertebestrijder in wilt schakelen en de muizen ook niet wilt vangen, kunt u ultrasoon geluid gebruiken. Dit zijn speciale apparaatjes die een hoge toon uitzenden. De frequentie van deze toon is dusdanig hoog, dat muizen hier niet tegen kunnen. In de meeste gevallen is het met het menselijke gehoor niet waar te nemen, maar sommige mensen kunnen het wel horen. Met behulp van ultrasoon geluid hoeft u de muizen dus niet te vangen, maar worden ze verjaagd. Deze apparaatjes zijn in de winkel te koop en u kunt ze zelf plaatsen. U kunt echter ook een ongediertebestrijder inschakelen om de apparaten te plaatsen.

Wespennest verwijderen

Klein wespennest verwijderen in Enschede

Heeft u een wespennest aangetroffen bij uw woning? Wanneer u hier niets tegen doet, kan dit nest bijzonder groot worden. In het ergste geval kunnen er maar zo een paar duizend wespen in een nest zitten. Is het wespennest bij uw woning nog niet zo groot? Dan gaat het waarschijnlijk om een beginnend nest. Ziet u over het algemeen maar één wesp in en uit het nest gaan? Grote kans dan dat dit de koningin betreft. Zij is naar alle waarschijnlijkheid bezig met het opbouwen van haar nest. Hier liggen dan vaak alleen nog maar eitjes in. Wanneer de koningin ongestoord haar werk kan blijven doen, zijn er binnen de kortste keren nog veel meer wespen en wordt het nest alleen nog maar groter. De hoogste tijd om in te grijpen dus. Laat het wespennest verwijderen door professionals zoals De Bestrijdingbrigade.

 

Bestrijdingsmethode

Veel mensen kiezen ervoor om een klein wespennest kapot te maken. Dat kan, maar dit is niet de beste manier om het nest te bestrijden. Zo loopt u namelijk kans om gestoken te worden. Een klein wespennest kunt u onder meer bestrijden met kokend water. Giet dit door de opening van het nest de wespen zullen bezwijken door de hitte van het water. Indien alleen de koningin het nest af en toe verlaat, kunt u ook de opening van het nest afsluiten. Doe dit wel wanneer de koningin het nest verlaten heeft. Bij terugkomst zal zij ontdekken dat ze haar nest niet meer in kan en haar heil elders gaan zoeken. De jonge larven die aanwezig zijn in het wespennest sterven vanzelf, aangezien zijn geen voedsel meer toegediend krijgen.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Goedkoop zilvervisjes in Enschede bestrijden

Het bestrijden van zilvervisjes kan de nodige kosten met zich meebrengen. Dit komt met name doordat het bestrijden van de beestjes eigenlijk altijd door moet gaan. Zo heeft het bijvoorbeeld geen zin om slechts twee vallen te plaatsen of één keer in het jaar op een aantal plekken vergif te spuiten. Nee, in dat geval zal het aantal zilvervisjes in uw woning echt niet verminderen. Wanneer u echter veel vallen plaatst en geregeld vergif gebruikt, kunnen de kosten voor het bestrijden van zilvervisjes behoorlijk hoog oplopen. Het vergif raakt immers op en de vallen zullen na verloop van tijd ook eens vervangen moeten worden. Aangezien zilvervisjes niet helemaal uit te roeien zijn, vinden veel mensen het dan ook zonde van hun geld om allerlei bestrijdingsmethodes uit te gaan proberen. Toch zijn er ook wel degelijk een aantal goedkope manieren om zilvervisjes effectief te bestrijden.

 

Kosteloos bestrijden

Zilvervisjes houden van een vochtige omgeving. Wanneer de luchtvochtigheid in een ruimte hoger is dan zeventig procent, voelen de beestjes zich al snel op hun plek. Zodra de luchtvochtigheid echter onder de zeventig procent komt, drogen zilvervisjes behoorlijk snel uit. Dit is makkelijk te realiseren door uw woning goed te ventileren. Zet bijvoorbeeld ramen tegen elkaar open, zodat de wind er eens goed doorheen kan waaien. Ook is het van belang om bij het douchen en bij het koken de afzuiging aan te zetten. Aangezien zilvervisjes zich vaak schuilhouden in kasten en deze niet of nauwelijks geventileerd worden, kunt u er ook voor kiezen om diverse vochtvreters te plaatsen op deze locaties. Ook dan zullen de zilvervisjes namelijk uitdrogen.

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden in monumentaal pand in Enschede

Heeft u onlangs een monumentaal pand aangeschaft en bent u tot de conclusie gekomen dat u te maken heeft met houtworm? Dan is het zaak deze beestjes snel te bestrijden. Het kan maar zo zijn dat er al veel schade is aangericht, maar het is natuurlijk altijd verstandig om erger te voorkomen. De meeste mensen kiezen ervoor om houtworm te bestrijden met behulp van vergif. Hierbij wordt het hout geïnjecteerd met gif, zodat de houtworm en de eitjes sterven. Het nadeel is dat er eerst de nodige gaten in het hout geboord moet worden en dat hier pluggen in aangebracht worden. Deze pluggen moeten blijven zitten en dat ziet er natuurlijk niet bepaald mooi uit wanneer u een monumentaal pand bezit. Is er dan geen andere mogelijkheid om houtworm in een monumentaal pand te bestrijden? Die is er zeker wel. U kunt houtworm namelijk bestrijden met gas.

 

Strenge eisen

Bij het bestrijden met gas laat een ongediertebestrijder het complete pand hiermee vollopen. De houtworm en de eitjes worden zo gedood. Er zijn echter wel een aantal strenge eisen voor het bestrijden van houtworm met gas. Zo moet het pand compleet worden ingepakt zodat het gas niet kan ontsnappen en mogen er ook geen panden binnen tien meter van uw gebouw staan. Het terrein moet gedurende een paar dagen volledig afgesloten worden. Voor u het pand weer mag betreden, moet een ongediertebestrijder eerst een meting uitvoeren. Als de houtworm succesvol bestreden is, kunnen de zeilen worden verwijderd en wordt het pand gasvrij gemaakt. Voor het bestrijden van houtworm met gas kunt u het beste een ongediertebestrijder inschakelen.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding Enschede

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Enschede. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Zij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat zij u verder kunnen helpen.

Contact

Wie schakel ik in?

Keijzer Pest Control

KVK: 73134074

Ongediertebestrijder Jeroen

Bij Jeroen bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 053-7820507

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Enschede? Zij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 053-7820507 zodat onze aangesloten specialisten u direct kunnen helpen met uw probleem!

[klantenmachine tel=”<053-7820507>”]