Ongediertebestrijding Eindhoven – De Bestrijdingsbrigade

Altijd bereikbaar!

Met respect voor mens en milieu

Gericht op goede service

Meedenken aan de juiste oplossing

Bel direct 040-7820189
Ongediertebestrijding Eindhoven

Op zoek naar een ervaren ongediertebestrijder in Eindhoven?

De Bestrijdingsbrigade

de bestrijdingsbrigade icoon

Over ons

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Eindhoven

De Bestrijdingsbrigade uit Eindhoven geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met onze jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn wij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden wij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen wij terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Wij bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Eindhoven!

040-7820189

Onze ongediertebestrijding in Eindhoven: van alle markten thuis!

Heeft u hulp nodig bij het bestrijden van ongedierte in huis? De Bestrijdingsbrigade komt graag bij u langs om een passende oplossing te bieden. Veel mensen weten niet hoeveel beestjes er in hun woning voorkomen, waardoor ze schrikken als onze ongediertebestrijding in Eindhoven onderzoek in huis doet. Er zijn veel beestjes in uw woning die onze ongediertebestrijding in Eindhoven wel ziet, maar uzelf niet. Dit zijn onder andere zilvervisjes, bedwantsen, vlooien, boktorren en motten. Welke beestjes zou De Bestrijdingsbrigade uit Eindhoven in uw woning aantreffen? Onze ongediertebestrijding in Eindhoven komt graag bij u langs om ze voor u op te sporen!

 

Het belang van goede ongediertebestrijding in Eindhoven

Het is om verschillende redenen belangrijk dat u onze ongediertebestrijding in Eindhoven regelmatig inschakelt. Ongewenste beestjes kunnen eng zijn voor uw kinderen, ze kunnen ziektes bij uw woning mee naar binnen nemen en ze kunnen schade aan uw woning veroorzaken. Daarbij kunnen wespen en bijen gevaarlijk zijn als u hier allergisch voor bent. Regelmatig treffen onze vakmannen van de ongediertebestrijding in Eindhoven woningen aan waar het houtwerk ernstig is aangetast door ratten en muizen. Onze ongediertebestrijding in Eindhoven raadt mensen aan om zulke situaties te voorkomen. Schakel daarom De Bestrijdingsbrigade uit Eindhoven zeker eens per jaar in voor een onderzoek.

 

Zelf op zoek naar ongedierte in huis

Veel ongediertesoorten kunt u volgens onze ongediertebestrijding in Eindhoven zelf opsporen. Denk bijvoorbeeld aan ratten, muizen, spinnen, mollen en mieren. Andere soorten zoals bedwantsen, zilvervisjes, vlooien en motten zijn veel lastiger te vinden. Om ook deze ongewenste gasten uit uw woning te houden kunnen onze vakmannen van de ongediertebestrijding in Eindhoven u van dienst zijn. Samen speuren we de beestjes op en zorgen we ervoor dat ze uit uw woning verwijderd worden.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Eindhovense buurten: Eindhoven Centrum, Gestel, Stratum, Strijp, Tongelre, Woensel-Noord en Woensel-Zuid.

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Last van muizen in Eindhoven? Zo bestrijdt u ze

Om muizen effectief te bestrijden kunt u een ongediertebestrijder inschakelen. Bent u nog op zoek naar een professionele bestrijder? Neem dan eens contact op met De Bestrijdingsbrigade. Wij zijn een professionele ongediertebestrijder die als geen ander weet hoe muizen te bestrijden zijn. Het grote voordeel van ons inschakelen is dat u ervan verzekerd bent dat de muizen ook daadwerkelijk uit uw woning verdwijnen. Wanneer u de muizen zelf wilt bestrijden is de kans een stuk groter dat ze vroeg of laat weer terugkeren in uw woning. Bij De Bestrijdinsgbrigade is dat heel anders, omdat wij beschikken over de benodigde kennis en apparatuur. Op deze manier kan hij de muizen effectief bestrijden en voorkomen dat de beestjes later nogmaals in uw woning komen.

 

Wat kunt u zelf doen?

Wanneer u slechts te maken heeft met een paar muizen, is het aannemelijk dat u eerst zelf gaat proberen deze te bestrijden. Maar hoe gaat u eigenlijk te werk bij het bestrijden van muizen? Indien u gebruikmaakt van een muizenval of vergif is het goed om dit te verdelen over uw woning. Zet de vallen of schoteltjes met vergif in een aantal hoeken van uw woning neer en vergeet vooral ook niet plekken zoals de zolder en kelder. Muizen kunnen vaak makkelijk in de verschillende ruimtes van uw woning komen. De kans dat u ze vangt is dus een stuk groter wanneer u de verschillende vallen verspreid.

Wespennest verwijderen

Hoe gaat u te werk bij het verwijderen van een wespennest in Eindhoven?

Om hun jongen groot te brengen en om zichzelf schuil te kunnen houden, bouwen wespen een nest. Een wespennest kan op verschillende plekken gebouwd worden. Vaak kiezen de wespen ervoor om hun nest onder de dakrand of aan de regenpijp te bouwen. Een andere plek waar wespen vaak hun nest bouwen is in een spouwmuur of onder de grond. Wanneer u niets aan dit nest doet, kan het bijzonder groot worden. De enige manier om van het nest af te komen is door het te laten verwijderen door een professionele ongediertebestrijder zoals De Bestrijdingsbrigade. Wij weten namelijk precies hoe we een groot wespennest moeten verwijderen.

 

Zelf een wespennest verwijderen

Indien u eerst zelf gaat proberen een wespennest te verwijderen, moet u ervoor zorgen dat u voldoende beschermende kleding draagt. Een spijkerbroek en een trui alleen zijn vaak niet voldoende. Wespen kunnen hier immers eenvoudig doorheen prikken. Daarom is het verstandig een speciaal pak te dragen wanneer u zelf een wespennest gaat verwijderen. Begin nooit met het vastpakken of kapotmaken van het nest. Dan worden de wespen juist agressief en kunnen zij gaan steken. U kunt het beste eerst wat bestrijdingsmiddel voor de ingang leggen, zodat de wespen langzaam zullen sterven. Is er weinig activiteit meer rondom het nest? Dan kunt u proberen het nest van zijn plek te halen. Indien het toch niet lukt, kunt u natuurlijk altijd een beroep doen op een ongediertebestrijder.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Zilvervisjes in Eindhoven bestrijden door luchtvochtigheid te verlagen

Zilvervisjes komen in nagenoeg iedere woning voor. In de ene woning kunnen het er alleen wel een stuk meer zijn dan in de andere woning. Zilvervisjes vestigen zich voornamelijk in een woning met een lekkere temperatuur en een hoge luchtvochtigheid. U kunt de beestjes gaan bestrijden met vergif en vallen, maar u kunt er ook voor zorgen dat de luchtvochtigheid in uw woning naar beneden gaat. Meestal vinden zilvervisjes het heerlijk om in een woning te verblijven met een luchtvochtigheid van boven de zeventig procent. Zodra de luchtvochtigheid omlaag gaat, zullen zilvervisjes een stuk minder snel in uw woning verblijven. Bij een lage luchtvochtigheid drogen de beestjes namelijk een stuk sneller uit.

 

Hoe gaat u te werk?

Een goede manier om de luchtvochtigheid in uw woning te verlagen is door vochtvreters te plaatsen. Doordat zilvervisjes zich hoofdzakelijk in kledingkasten, dozen of kleine ruimtes schuilhouden, is het belangrijk hier de vochtvreters te plaatsen. Een andere manier om de luchtvochtigheid te verlagen is door voldoende te ventileren. Zet bijvoorbeeld ramen tegen elkaar open zodat de wind er goed door kan waaien. Zet ook eens een raam open tijdens het douchen of zet de afzuiger aan. Bent u benieuwd naar andere methodes om zilvervisjes te bestrijden? Neem dan eens contact op met De Bestrijdingsbrigade.

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden in Eindhoven zonder gif te gebruiken

In verreweg de meeste gevallen wordt houtworm bestreden met behulp van vergif. Dit wordt doorgaans geïnjecteerd in het hout. Als gevolg van dit vergif sterven de houtwormen. De meeste mensen kiezen ervoor om houtworm te bestrijden met vergif, maar niet iedereen is hier fan van. Het bestrijden van houtworm met vergif is namelijk niet bepaald milieuvriendelijk. Er zijn ook opties die een stuk beter zijn met het oog op het milieu. Zo is het ook mogelijk om houtworm te bestrijden met kou. Dit lukt echter alleen bij voorwerpen die nergens aan vast zitten, zoals meubels. Bij een dakconstructie is deze manier bijvoorbeeld niet mogelijk. Meubels kunnen gedurende twee weken in een vriescel geplaatst worden, waardoor de houtworm vanzelf sterft. Hoe groter het object is, hoe lastiger dit echter wordt.

 

Wat is de beste manier?

Vergif mag dan niet de meest milieuvriendelijke manier zijn, maar het is wel de beste manier. In het geval van een dakconstructie kunt u meestal niet anders dan de houtworm bestrijden met vergif. Door vergif te gebruiken, worden niet alleen de houtwormen uitgeroeid. Ook de eitjes zullen het niet lang volhouden in het hout. Dit is al helemaal het geval wanneer u een ongediertebestrijder inschakelt. Hij beschikt niet alleen over de benodigde kennis om houtworm te bestrijden, maar heeft ook nog eens de juiste apparatuur om het vergif in het hout te injecteren. Doordat het hout volledig geïnjecteerd wordt, kunt u er daarnaast van op aan dat de houtworm zich niet opnieuw in hetzelfde stuk hout zal vestigen. Een ongediertebestrijder zorgt er namelijk voor dat de houtworm direct wordt uitgeroeid.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding Eindhoven

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Den Bosch. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Wij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Nieuws uit de provincie:

Stroomstoring in Veghel door ongedierte

Stroomstoring in Veghel door ongedierte

Afgelopen week werd een groot deel van Veghel opgeschrikt door een stroomstoring. In totaal kwamen maar liefst 640 woningen zonder...
Lees meer
Vuilniszakken in de achtertuin zorgen voor stank en ongedierte
Jongen aangevallen door zwerm bijen

Jongen aangevallen door zwerm bijen

Bijen kunnen steken, maar doen dit over het algemeen niet snel. Alleen wanneer zij zich in het nauw gedreven voelen,...
Lees meer
Groep wandelaars in Eindhoven aangevallen door Hoornaars!

Groep wandelaars in Eindhoven aangevallen door Hoornaars!

EINDHOVEN - In Eindhoven is een groep wandelaars op zaterdagavond 3 september aangevallen door een zwerm agressieve hoornaars. De vijf...
Lees meer

Contact

de bestrijdingsbrigade icoon

Bij De Bestrijdingsbrigade bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 040-7820189

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Eindhoven? Wij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 040-7820189 zodat wij u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Eindhovense buurten: Eindhoven Centrum, Gestel, Stratum, Strijp, Tongelre, Woensel-Noord & Woensel-Zuid.

[klantenmachine tel=”<040-7820189>”]