Ongediertebestrijding Eelde – De Bestrijdingsbrigade

Neem snel contact met ons op

Ervaren vakmannen

Kwaliteit en service

Jarenlang in het vak

Bel direct 050-7820405
Ongediertebestrijding Eelde

Heeft u direct de hulp nodig van een ongediertebestrijder in Eelde?

Muizen rond

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Eelde is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Eelde

De Bestrijdingsbrigade uit Eelde geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Eelde!

050-7820405

insecten

Ongediertebestrijding in Eelde helpt ongedierte tegen te gaan

Door de hulp van onze ongediertebestrijding in Eelde in te schakelen, kunt u een heuse ongedierteplaag in huis tegengaan. Er zijn verschillende ongediertesoorten met een bijzonder hoge voortplantingssnelheid. Kijk bijvoorbeeld eens naar de voortplantingssnelheid van ratten en muizen. Muizen kunnen meer dan honderd jongen per jaar krijgen! Het geeft aan hoe belangrijk het is om het ongedierte al in een vroeg stadium te bestrijden. De voortplantingssnelheid van ongediertesoorten is niet de enige om het ongedierte direct aan te pakken. Denk ook aan de schade die het ongedierte aan uw woning aan kan richten!

Tip: laat uw woning eens per twee jaar preventief controleren door onze ongediertebestrijding in Eelde! Het preventief controleren van uw woning geeft u een beter inzicht in het aantal ongediertesoorten wat in uw woning leeft.

 

Milieuvriendelijke oplossing van de ongediertebestrijding in Eelde

Bij de onze ongediertebestrijding in Eelde staat een dier- en milieuvriendelijke aanpak voorop. Wij vinden het belangrijk om het milieu niet te sterk te belasten bij het bestrijden van verschillende ongediertesoorten. Om die reden proberen we het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen te vermijden. Helaas blijkt dit niet altijd 100% mogelijk te zijn. Het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen is niet alleen schadelijk voor het milieu. Ook kan het voor onnodige gezondheidsrisico’s voor kinderen en huisdieren zorgen. Zij kunnen de bestrijdingsmiddelen als snoepjes zien. Denk hierbij aan de korrels die gebruikt worden om ratten en muizen te bestrijden.

 

Advies van ervaren ongediertebestrijders

Niet alleen staat onze ongediertebestrijding in Eelde voor u klaar om ongedierte tegen te bestrijden. Ook kunnen we u van advies voorzien over de manier waarop u het ongedierte zo goed mogelijk buiten uw woning kunt houden. Dek etenswaren bijvoorbeeld altijd af of nog beter, stop ze in afgesloten bakjes. Op deze manier voorkomt u dat ongediertesoorten een prikkel krijgen om bij uw woning naar binnen te komen.

 

Welke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.


Wij zijn wekelijks actief in Eelde en omgeving.

[klantenmachine tel=”<050-7820405>”]