Ongediertebestrijding Ede – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Acute service bij noodgevallen

Milieuvriendelijke bestrijding

Preventie van ongedierte

Jarenlange ervaring

Bel direct 0318-782503
Ongediertebestrijding Ede

Bent u op zoek naar een ervaren ongediertebestrijder in Ede?

Nick

Ongediertebestrijder Nick

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Nick?

Hallo, mijn naam is Nick van Ongediertebestrijding de Heuvelrug B.V., en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik heb jaren lang in de horeca gewerkt. Toen ik vader werd, wilde ik meer tijd voor mijn kinderen. Ik ben toen in opleiding gegaan bij een bedrijf als ongediertebestrijder. Hier heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan. Na een tijdje ben ik voor mezelf begonnen en doe ik dit met plezier.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aamgesloten expert van De Bestrijdingsbrigade in Ede is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Ede

De Bestrijdingsbrigade uit Ede geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Ede!

0318-782503

Onze aangesloten bestrijders in Ede

Wanneer we denken aan ongedierte, dan denken we wellicht al vrij snel aan ratten, muizen, houtworm en kakkerlakken. Er zijn echter veel meer vormen van ongedierte die u wellicht voor mogelijk houdt. De Bestrijdingsbrigade zorgt, door middel van aangesloten bestrijders, voor ongediertebestrijding in Ede en deze komen bijvoorbeeld ook regelmatig in actie om mollen te verjagen of te vangen, om van zilvervisjes af te komen en om vlooien voorgoed vaarwel te zeggen. U kunt het dus zo gek nog niet bedenken, of de ongediertebestrijding in Ede heeft wel een manier om van het ongedierte af te komen.

 

Snelle actie is vaak zeer gewenst

Ongedierte dat voor overlast zorgt, is vaak al een lange tijd aanwezig alvorens duidelijk wordt dat er sprake is van ongedierte. Bij houtworm is dat misschien wel het meest duidelijkst, zo weten we bij de ongediertebestrijding in Ede. De houtworm is een larve die uiteindelijk een kever wordt, maar dan eigenlijk onschadelijk is. De larve is juist het meest schadelijke, omdat het dier hout eet en zich daarmee voedt. De ongediertebestrijding in Ede helpt u daarom om de houtworm te bestrijden. We zorgen er niet alleen voor dat de larven gedood worden, maar de ongediertebestrijding in Ede zorgt er ook voor dat de eitjes die nog in het hout aanwezig zijn vernietigd worden. Zo voorkomt u dat de houtworm wel weg is, maar er morgen weer eitjes uitkomen die de komst van nieuwe larven betekent.

 

Dat proactieve reageren vindt u bij de ongediertebestrijding in Ede terug in alle vormen van ongediertebestrijding die we toepassen. U hebt er immers weinig aan als de ongediertebestrijding in Ede de laan nog niet uit is, of er is alweer ongedierte. We nemen daarom ook maatregelen om de terugkeer van het ongedierte zo sterk als mogelijk terug te dringen. Bij de ongediertebestrijding in Ede bent u daarom aan het juiste adres als het gaat over ongediertebestrijding.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten vakmensen allemaal?

U kunt onze aangesloten bestrijders onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.


Zij zijn wekelijks actief in de volgende Edese buurten: Bennekom, De Klomp, Ederveen, Harskamp, Kernhem, Lunteren, Maandereng, Otterlo, Rietkampen, Veldhuizen en Wekerom.

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op met Nick

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Nick.

Werkgebied:

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

Ongediertebestrijding de Heuvelrug B.V.
KVK: 77650425

Ongediertebestrijder Nick

Bij Nick bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende Edese buurten: Bennekom, De Klomp, Ederveen, Harskamp, Kernhem, Lunteren, Maandereng, Otterlo, Rietkampen, Veldhuizen en Wekerom.

[klantenmachine tel=”<0318-782503>”]