Ongediertebestrijding Dordrecht – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Snelle service

Discrete bestrijding

Preventie van ongedierte

Transparante werkwijze

Bel direct 078-7820548
Ongediertebestrijding Dordrecht

Een lokale ervaren ongediertebestrijder in Dordrecht nodig?

René

Ongediertebestrijder Rene

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is René?

Hallo, mijn naam is René van Dé-M en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben al sinds 1991 werkzaam als ongediertebestrijder. Hierdoor heb ik al veel ervaring opgedaan. Ik vind persoonlijke aandacht heel erg belangrijk. Ik heb goed contact met mijn klanten en wil de beste service leveren. Als mijn klanten tevreden zijn, ben ik dat ook.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade uit Dordrecht is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Dordrecht

De Bestrijdingsbrigade uit Dordrecht geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten bestrijders over het gehele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Dordrecht!

078-7820548

Op zoek naar ongediertebestrijding in Dordrecht?

U wil uiteraard niet dat uw gasten worden geconfronteerd met zilvervisjes in de wasbak, laat staan met een kakkerlak in het toilet. Ongedierte geeft de woning immers een vieze uitstraling. Toch komt ongedierte in veel woningen voor.

 

De meest voorkomende ongewenste dieren zijn zilvervisjes, muizen en houtworm. In de tuinen komen daar uiteraard de mollen nog bij. Het kan een heel gedoe zijn om weer van deze dieren af te komen. Dat is wel noodzakelijk; ze kunnen immers veel schade aanrichten.

De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een vakkundige en efficiënte ongediertebestrijding in Dordrecht.

 

Wat voor dieren bestrijdt de ongediertebestrijding in Dordrecht?

Bij de ongediertebestrijding in Dordrecht kunt u eigenlijk voor elk diersoort terecht. Of het nu gaat om een plaag van ongedierte in het huis, of buiten rondom het huis: bij ongediertebestrijding in Dordrecht staan we voor u klaar. Ook helpt de ongediertebestrijding in Dordrecht zowel zakelijke klanten als particuliere klanten. Wanneer u last hebt van muizen in het bedrijfspand, komt de ongediertebestrijding in Dordrecht graag bij u langs om daar voorgoed een einde aan te maken.

 

U kunt het daarbij zo gek niet bedenken, of zij weten er wel een oplossing voor. Of het nu gaat om muizen, ratten, kakkerlakken, spinnen, veenmollen, bedwantsen of zilvervisjes: de aangesloten bestrijders zorgen dat u er weer van af komt en de woning of het bedrijfspand weer bruikbaar is zonder dat u zich voortdurend zorgen moet maken over de hygiëne en netheid van het pand. Bovendien kunnen ze snel handelen, waardoor ze ook in geval van acute problemen snel kunnen optreden om het probleem met beide handen aan te pakken.

 

De ongediertebestrijding in Dordrecht kan dus eigenlijk elke situatie aanpakken. Neem daarom snel contact op met de
ongediertebestrijding in Dordrecht!

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten bestrijders onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

 

Ongediertebestrijder Rene

Neem contact op met René

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder René.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Dordrecht en omgeving?

De ongediertebestrijding in Dordrecht is een specialist in het bestrijden van verschillende ongediertesoorten. Vaak blijkt het erg lastig om het ongedierte zelf te bestrijden! Oplossingen uit de supermarkt zijn vaak niet effectief genoeg om een ongedierteplaag op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan sprays voor de bestrijding van zilvervisjes, wespen of houtworm.

 

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden zonder kat

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om een kat in huis te nemen. Een kat wordt vaak gezien als een effectief bestrijdingsmiddel tegen muizen! Om ook zonder kat van uw muizenplaag af te komen, kunt u muizenvallen en muizenkorrels gebruiken. Houd er echter rekening mee, dat het gebruik van muizenkorrels niet altijd is toegestaan. Onze ongediertebestrijding in Dordrecht helpt u graag bij het bestrijden van muizen. Naast muizen bestrijden kunnen ze u ook helpen met preventieve maatregelen om muizen te voorkomen.

 

 

zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes tussen uw voorraad bestrijden

Zilvervisjes hebben de nare eigenschap dat zij zich erg goed kunnen verstoppen. Denk aan de kleinste kiertjes tussen uw muurvoegen, waar deze beestjes zich ophouden. Wanneer de kust veilig is, voeden de zilvervisjes zich met natuurlijke vezels. Om te voorkomen dat zij uw papierwerk of kartonnen verpakking beschadigen, dient u ze al in een vroeg stadium te bestrijden. Zilvervisjes bestrijden kan onder meer door gebruik te maken van giftige bestrijdingssprays. Dit brengt echter grote gezondheidsrisico’s met zich mee! Verstandiger is het om voor de vallen van de ongediertebestrijding in Dordrecht te kiezen.

 

 

 

Wespennest verwijderen

Wespennest zelf verwijderen niet slim

Zelf een wespennest verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. U kunt gestoken worden door een horde aan wespen, die hun cocon beschermen tegen het dreigende gevaar wat u vormt. Laat een wespennest verwijderen door specialist, die u vindt bij onze ongediertebestrijding in Dordrecht. Zij beschikken over verschillende hulpmiddelen, die het verwijderen van een wespencocon relatief makkelijk maken. Het aantal wespen in een wespennest neemt gedurende de zomermaanden sterk toe. Laat het wespennest daarom zo vroeg mogelijk verwijderen.

 

 

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden uit houten vloeren

Een van de mogelijke gevolgen van houtworm in huis is het feit dat ze uw houten vloeren beschadigen. U herkent de schade van de houtworm aan de kleine gaatjes die in het hout ontstaan. De houtworm voedt zich door gangen in uw houten vloeren te knagen. Om een verdere verzwakking van uw vloer tegen te gaan, is een snelle bestrijding van houtworm essentieel. Houtworm bestrijden kunt u onder meer laten doen door gebruik te maken van hitte of kou. De beestjes kunnen hier niet goed tegen, waardoor deze al snel sterven. De ongediertebestrijding in Dordrecht kan u hierbij helpen.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

Dé-M

KVK: 23089219

Bij René bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende Dordrechtse buurten: Bleijenhoek, Crabbehof, Dubbeldam, Sterrenburg, Vissershoek, Vredenburg, Wielwijk en Wittenstein.

[klantenmachine tel=”<078-7820548>”]