Ongediertebestrijding Deventer – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Altijd bereikbaar!

Discrete bestrijding

Ervaren en deskundig

Direct een oplossing voor uw probleem

Bel direct 0570-782404
Ongediertebestrijding Deventer

Een lokale ervaren ongediertebestrijder in Deventer nodig?

Patrick

cartoon De Bestrijdingsbrigade

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Patrick?

Hallo, mijn naam is Patrick van Ongedierte- & Mollenbestrijding Jonker en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Als ongediertebestrijder kom ik elke dag in verschillende situaties terecht. Dit vraagt dan ook vaak om andere middelen zodat de beestjes wegblijven. Aangezien ik jarenlange ervaring heb, is dit geen probleem voor mij. Ik weet altijd precies wat ik moet doen en heb daarnaast ook de juiste certificaten. Als u mij inschakelt, zorg ik voor een snelle en discrete bestrijding.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade uit Deventer is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Deventer

De Bestrijdingsbrigade uit Deventer geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten specialisten in het hele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Deventer!

0570-782404

Last van ratten en muizen of ander ongedierte? Bel de ongediertebestrijding in Deventer!

Ongedierte kan zowel in als rondom de woning voor veel problemen zorgen. De problemen buitenshuis komen ze bij de ongediertebestrijding in Deventer vaak tegen als mollen die een tuin omwoelen en ratten die wortels van bomen aantasten. Binnenshuis zijn het toch vooral muizen, kakkerlakken, zilvervisjes en houtworm die voor ellende zorgen. Gelukkig weet de aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade raad met ongedierte dat zowel binnen als buiten voor kan komen!

 

Ongedierte geeft een vuile indruk

Het is een misvatting dat ongedierte enkel voorkomt in woningen die slecht worden schoongemaakt. Bij de ongediertebestrijding in Deventer weten ze ook wel dat muizen graag etensresten lusten en dus vaker voorkomen in woningen waar eten te vinden is. Maar muizen lusten bijna alles, en dus treft de ongediertebestrijding in Deventer ze eigenlijk in heel veel soorten woningen aan. Het gaat dan niet eens vaak om vieze huizen, maar bijvoorbeeld om oudere woningen waar de muizen gemakkelijk binnen kunnen komen. Ze komen door de kleinste gaten en kieren, waardoor de ongediertebestrijding in Deventer weer op zoek kan gaan naar hoe de muizen precies binnen zijn gekomen.

 

Het is namelijk belangrijk dat niet alleen de muizen worden verdreven, maar ook dat de muizen niet meer terugkomen. Het heeft immers weinig zin als de ongediertebestrijding in Deventer net het pand verlaten heeft, terwijl de nieuwe lichting muizen alweer buiten om de hoek staat te wachten tot ze naar binnen kunnen. Daarom is het van belang dat ook de gaten en kieren waardoor de muizen naar binnen komen, worden gedicht. De ongediertebestrijding in Deventer zorgt daarvoor.

 

Overigens gaat dit niet alleen op voor muizen, maar eigenlijk voor al het ongedierte. Wanneer u last hebt van kakkerlakken en de ongediertebestrijding in Deventer inschakelt, wil u uiteraard niet binnen korte tijd weer met deze dieren zitten opgescheept. Bij de ongediertebestrijding in Deventer zorgen ze daarvoor!

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten specialisten allemaal?

U kunt onze aangesloten specialisten onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Ongediertebestrijder

Neem contact op met Patrick

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Patrick.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Deventer en omgeving?

De ongediertebestrijding in Deventer staat voor u klaar, om hulp te bieden bij het bestrijden van verschillende ongediertesoorten. Ongediertesoorten die u door onze aangesloten specialisten kunt laten bestrijden zijn bijvoorbeeld muizen, zilvervisjes en houtworm. Ook voor het verwijderen van een wespennest kunt u bij de aangesloten specialisten van De Bestrijdingsbrigade terecht!

 

Muizen bestrijden

Voorkom schade door muizen te bestrijden

Hoort u in de avonduren een tikkend geluid bij uw muren of plafond? Dit kan een teken zijn, dat u te maken heeft met muizen. Muizen bestrijden is in dit geval noodzakelijk, om een heuse muizenplaag te voorkomen. Een van de eigenschappen van deze ongediertesoort is namelijk, dat het beestje zich razendsnel kan voortplanten. Voor het bestrijden van muizen kunt u muizenvallen of muizenkorrels gebruiken. Deze middelen zijn echter niet altijd effectief genoeg! Onze aangesloten ongediertebestrijding in Deventer staat voor u klaar om hulp te bieden.

 

 

zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes in de voorraadkast bestrijden

Zilvervisjes zult u onder meer in de voorraadkast van uw woning tegenkomen. Hier heeft deze ongediertesoort genoeg mogelijkheden, om ongestoord natuurlijke vezels te eten. Deze vezels zitten onder meer in papier en kartonnen verpakkingen. Niet voor niets wordt het zilvervisje geregeld papiervisje genoemd. Zilvervisjes bestrijden kan onder meer met giftige bestrijdingssprays. Dit is echter af te raden! Zeker als de zilvervisjes zich in uw voorraadkast verstoppen. De ongediertebestrijding in Deventer kan speciale vallen voor u plaatsen, om de beestje effectief te bestrijden.

 

 

 

Wespennest verwijderen

Wespennest verwijderen tussen uw muren

Een wespennest kan op verschillende plekken in en rondom uw woning worden opgebouwd. Vaak gebeurt dit aan het begin van de zomer, als de wespen zich voor het eerst voortplanten. Denk aan een wespennest in de grond, of een wespennest tussen uw muren. Een wespennest verwijderen tussen uw muren kan een behoorlijke klus zijn. U heeft immers geen zicht op het aantal wespen dat zich in het nest bevindt. Reden genoeg om een wespennest verwijderen in dit geval aan de ongediertebestrijding in Deventer over te laten. Zo loopt u geen risico’s op vervelende wespensteken!

 

 

Houtworm bestrijden

Houtworm laten bestrijden met hitte

Er zijn verschillende manieren om houtworm te bestrijden. Op internet leest u bijvoorbeeld vaak dat beits de oplossing vormt. Dit blijkt niet zo te zijn! Beits werkt namelijk alleen bij het voorkomen van houtworm. Houtworm bestrijden kunt u het beste doen door gebruik te maken van hitte of kou. Hier kunnen de larven van torren en kevers niet tegen, waardoor deze zullen sterven. Voor het bestrijden van houtworm met hitte of kou kunt u de ongediertebestrijding in Deventer inschakelen.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

Ongedierte- & Mollenbestrijding Jonker

KVK: 87848171

Ongediertebestrijder

Bij Patrick bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende Deventerse buurten: Bathmen, Bergweide, Binnenstad, Borgele en Platvoet, Colmschate, Diepenveen, Keizerslanden, Rivierenwijk, Voorstad en Zwolsewijk. 

Op zoek naar een plaats in de buurt?

[klantenmachine tel=”<0570-782404>”]