Ongediertebestrijding Den Haag – Last van ongedierte?

Snel van uw probleem af

Meedenken aan de juiste oplossing

Klantvriendelijke service

Professionele dienstverlening

Bel direct 070-7820460
Ongediertebestrijding Den Haag

Last van ongedierte? Schakel de ongediertebestrijder uit Den Haag in!

Marco

Ongediertebestrijder Marco

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Marco?

Mijn naam is Marco van Under Control Zuid-Holland en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik help graag mensen met hun problemen. Als ik klaar ben met een klus, vind ik het een compliment dat mensen mij dankbaar zijn. Verder vind ik het contact wat ik met mijn klanten heb belangrijk. Ik vind het gezellig om altijd een praatje te maken.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade uit Den Haag geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met hun jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn zij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden zij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen ze terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! De aangesloten bestrijders bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Den Haag!

070-7820460

Hulp nodig van onze ongediertebestrijding in Den Haag? Bel ons!

De aangesloten bestrijder in uw regio van De Bestrijdingsbrigade staat dagelijks voor tientallen particuliere en zakelijke klanten klaar om te helpen bij de ongediertebestrijding in Den Haag. In woningen komen zonder dat u het wellicht weet vaak verschillende ongewenste beestjes voor. Denk bijvoorbeeld aan muizen op uw zolder, mollen onder uw gazon en mieren in de vensterbanken of op het terras. Deze dieren kunt u zelf opmerken, maar het detecteren van bedwantsen, vlooien en bijvoorbeeld luizen is een stuk lastiger. Onze ongediertebestrijding in Den Haag komt bij u langs om deze vormen van ongedierte te bestrijden. Door de ervaring die onze aangesloten ongediertebestrijding in Den Haag in de afgelopen jaren heeft opgedaan, is ongedierte vaak snel voor u gevonden en bestreden.

 

Schade aan woningen door ongedierte

Zonder dat u het weet kunnen verschillende ongediertesoorten schade aan uw woning aanrichten. Onze aangesloten vakmannen van de ongediertebestrijding in Den Haag komen bijvoorbeeld regelmatig in woningen waar muizen, ratten en houtwormen het houtwerk van daken hebben aangetast. Ook uw gazon kan ernstig aangetast worden als hier mollen huishouden, zo is vaak gebleken als aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade uit Den Haag bij mensen langsging! Reden genoeg om tijdig de hulp van onze ongediertebestrijding in Den Haag in te schakelen voor het bestrijden van deze vormen van ongedierte.

 

Wist u dat ongedierte niet alleen slecht is voor de staat van uw woning? Ook uw eigen gezondheid kan achteruitgaan als u ongedierte in huis heeft. Muizen en ratten, vliegen en kevers kunnen ziektes bij u mee naar binnen nemen. Onze ongediertebestrijding in Den Haag helpt u dit te voorkomen.

 

Strategisch plaatsen van ongediertevallen

Onze vakmannen van de ongediertebestrijding in Den Haag zijn gespecialiseerd in het plaatsen van strategische ongediertevallen om de verschillende soorten ongedierte aan te pakken. Als ongediertebestrijding in Den Haag maken wij gebruik van vallen voor mollen in de tuin, muizenvallen op uw zolders, specifieke sprays voor bijvoorbeeld bedwantsen en lokdoosjes voor mieren. Waarmee kan De Bestrijdingsbrigade uit Den Haag u helpen?

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op met Marco

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Marco.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

De beste manier om muizen in Den Haag te bestrijden

Wanneer u een hekel heeft aan muizen, is het extra vervelend wanneer u er ineens één in uw woning ziet. Reden genoeg dus om snel actie te ondernemen. U wilt immers toch dat de muizen zo snel mogelijk uit uw woning verdwenen zijn? In dat geval moet u zelf wel actie ondernemen. De muizen gaan meestal namelijk niet vanzelf hun heil ergens anders zoeken. Daarom moet u de muizen vangen. Hoe? Dat kan op verschillende manieren. Zo kunt u een muizenval of vergif plaatsen, maar het is ook mogelijk om de beestjes te bestrijden met zogeheten ultrasoon geluid. Grote kans dat u met één van deze methoden snel van de muizen af bent. Het kan echter zijn dat deze manieren geen effect hebben. Twijfel dan niet en schakel De Bestrijdingsbrigade in.

 

Doeltreffende aanpak

Indien u nooit eerder zelf muizen bestreden heeft, is het verstandig om een ongediertebestrijder in te schakelen. Hij krijgt namelijk geregeld te maken met overlast door muizen. Het bestrijden van muizen is voor hem dan ook een fluitje van een cent. Dit komt niet alleen door zijn kennis, maar ook door de verschillende mogelijkheden die hij heeft om de muizen mee te bestrijden. Zo beschikt een professionele ongediertebestrijder vaak over speciale vallen, om de muizen in uw woning nog sneller te kunnen vangen. Wilt u niet dat de beestjes gedood worden? Dat is ook mogelijk. Een ongediertebestrijder heeft namelijk ook diervriendelijke bestrijdingsmethodes. De beestjes worden in dat geval niet gedood, maar gevangen.

Wespennest verwijderen

Wespennest in Den Haag verwijderen? Zo gaat u te werk

Vrijwel alle Nederlanders hebben een hekel aan wespen. Niet alleen omdat de beestjes naar kunnen steken, maar ook omdat ze vaak in de omgeving van mensen voorkomen. Wespen bouwen hun nest namelijk heel vaak in of rondom een woning. Is dit inderdaad het geval? Dan is het zaak om dit wespennest snel te verwijderen. Wanneer u niets doet, zal het nest alleen maar groter en groter worden. In het ergste geval kan een wespennest zelfs uitgroeien tot ongeveer vijfduizend wespen. U kunt het wespennest zelf verwijderen met behulp van bestrijdingsmiddel. Dit kunt u voor de ingang leggen, waardoor de wespen vergiftigd worden en zullen sterven. Ga het nest nooit met uw blote handen verwijderen, maar zorg dat u een speciaal pak draagt. Lukt het u niet het nest te verwijderen? Schakel dan een ongediertebestrijder in.

 

Professionele bestrijding

Indien u geen ervaring heeft met het verwijderen van een wespennest, is het raadzaam om een professionele bestrijder in te schakelen. Op deze manier wordt het nest op de juiste wijze verwijderd en kunt u zelf ook niet gestoken worden door de vaak agressieve wespen. Een ongediertebestrijder heeft ruime ervaring voor wat betreft het verwijderen van wespennesten. Hij beschikt over de benodigde kennis en apparatuur om het nest snel te kunnen verwijderen. Met hulp van een professionele bestrijder bent u dus binnen de kortste keren van het wespennest in uw huis af.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Zilvervisjes in Den Haag bestrijden? Dit werkt!

Zilvervisjes komen vaak in grote hoeveelheden voor in een woning. De beestjes weten zich namelijk via het leidingnetwerk toegang te verschaffen tot en huis en komen daarnaast via kieren en gaten binnen. Heeft u veel last van zilvervisjes in uw woning? Zorg er dan altijd voor dat openingen goed gedicht worden. Op deze manier biedt u de beestjes geen kans om in uw woning te komen. Het dichten van kieren en gaten wil echter nog niet zeggen dat u geen last meer heeft van de beestjes. Zilvervisjes kunnen namelijk ook via personen een woning binnenkomen. Dit maakt het ook onmogelijk om zilvervisjes definitief uit te roeien. Toch kunt u wel een aantal stappen ondernemen om de hoeveelheid zilvervisjes in uw woning drastisch te verminderen.

 

Succesvol bestrijden

Om het aantal zilvervisjes in uw woning te verminderen, is het zaak de zilvervisjes te bestrijden. Dit kunt u doen met behulp van vergif. Aangezien zilvervisjes zich vaak schuilhouden in kledingkasten, kunt u eerst eens proberen hier wat vergif te spuiten. De beestjes zullen vervolgens sterven. Het is alleen wel zaak dat u deze bestrijdingswijze regelmatig hanteert. Het vergif is na een tijdje immers wel uitgewerkt. Ook kunt u gebruikmaken van een speciaal soort olie. Wanneer de beestjes in aanraking komen met deze olie, gaan zij ook dood. Verder bestaan er nog speciale vallen om zilvervisjes mee te bestrijden. Om het aantal snel te verminderen, is het wel zaak een groot aantal vallen te plaatsen. Wilt u de zilvervisjes zelf niet bestrijden? Schakel dan een professionele ongediertebestrijder in om het werk voor u op te knappen.

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden in Den Haag? Dit is de beste manier

Houtworm is een bijzonder vervelend ongedierte. Houtworm kan in principe in iedere houtsoort voorkomen. Maar hoe kunt u weten of u te maken heeft met houtworm? De beestjes verschuilen zich in het hout en richten hier schade aan. Hierdoor zijn ze met het blote oog niet waarneembaar. Indien u een vermoeden heeft van houtworm, moet u het houten object goed in de gaten houden. Treft u kleine gaatjes aan? Dan is de kans groot dat het houtworm betreft. In dat geval moet u de houtworm zo snel mogelijk bestrijden. De beste manier om houtworm effectief te bestrijden is met behulp van vergif. Dit goedje zorgt er namelijk voor dat de houtworm gedood wordt, waardoor u er geen last meer van heeft. Indien u tijdig begint met het bestrijden van de houtworm, kan de schade mogelijk nog beperkt blijven.

 

Vergif laten inbrengen

Wanneer u ervoor kiest om de houtworm met behulp van vergif te bestrijden, is het verstandig om dit te laten doen door een ongediertebestrijder. Het is namelijk van groot belang dat het vergif op de juiste wijze in het hout geïnjecteerd wordt. Alleen dan zullen de houtwormen daadwerkelijk gedood worden. Indien u een professionele bestrijder inschakelt, bent u er daarnaast van verzekerd dat u voorgoed verlost bent van de houtworm. Het hout wordt namelijk op een dusdanige manier behandeld, dat het in de toekomst niet meer aantrekkelijk is voor houtwormen om zich in het hout te vestigen.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Den Haag. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De aangesloten bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Zij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Contact

Wie schakel ik in?

Under Control Zuid-Holland

KVK: 70496056

Ongediertebestrijder Marco

Bij Marco bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 070-7820460

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van een aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade in de regio Den Haag? Zij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 070-7820460 zodat onze aangesloten bestrijders u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Den Haagse buurten: Belgisch Park, Bezuidenhout, De Vissen, Dreven en Gaarden, Houtwijk, Laakkwartier, Leyenburg, Loosduinen, Nieuw Waldeck, Noordpolderbuurt, Oostbroek, Scheveningen, Schildersbuurt, Statenkwartier, Transvaalkwartier, Valkensboskwartier, Venen Oorden en Raden & Zeeheldenkwartier.