✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Ongediertepreventie
Bel De Bestrijdingsbrigade in Den Bosch

Ongediertepreventie in Den Bosch

 

Hoewel u er alles aan zal doen om ongedierte buiten uw woning te houden, kunnen er plotseling wespen, motten en kevers verschijnen. Vaak komt ongedierte af onbedekte etenswaren, fijne donkere verstopplekken, zoetigheden, enzovoorts. Heeft u last van ongedierte in uw woning in De Moerputten, Graafsepoort, De Meerendonk of het centrum? Wij helpen u graag bij het bestrijden en de preventie van ongedierte in Den Bosch! Onder ongediertepreventie in Den Bosch verstaan we het adviseren van woningbezitters over manieren waarop zij ongedierte buiten de deur kunnen houden.

 

Tip: laat uw woning regelmatig preventief controleren op de aanwezigheid van ongedierte in huis! Zo kunnen we tijdig voor een oplossing zorgen, om schade aan uw woning te voorkomen.

 

Hoe houd ik ongedierte buiten de deur?

 

Om de kans op ongedierte binnen uw woning zo klein mogelijk te maken, kunt u verschillende stappen zetten. Berg etenswaren altijd op in afgesloten doosjes of zakjes, gooi fruit met rottende plekken meteen weg en leg zoetigheden nooit open op tafel. Zeker in de zomermaanden kan een potje jam al snel mieren, wespen en soortgelijke ongediertesoorten aantrekken.

 

Naast het afdekken van etensverpakkingen, is het raadzaam om verstopplekken voor ongediertesoorten te dichten. Denk aan kieren in uw muren of rond kozijnen, kleine spleetjes tussen uw tegels op het terras, enzovoorts. Als er immers geen verstopplek voor ongedierte is, zal de kans klein zijn dat ongediertesoorten zich in uw woning ophouden.

 

Ongediertebestrijding in Den Bosch

 

Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met ongedierte in huis, dan helpt De Bestrijdingsbrigade u graag met ongediertebestrijding. Wij beschikken over verschillende handige hulpmiddelen om het ongedierte op een effectieve wijze voor u te bestrijden. Hierbij maken wij enkel gebruik van dier- en milieuvriendelijke oplossingen. Chemische middelen zijn niet alleen slecht voor het milieu, maar brengen ook risico’s voor u, uw kinderen en uw huisdieren met zich mee.

 

Meer tips? Bel de ongediertebestrijding in Den Bosch. Wij komen graag bij u langs in Den Bosch, Vught, Boxtel, Hedel en andere plaatsen in de buurt, om u van passend advies te voorzien. Samen houden we verschillende vormen van ongedierte buiten uw woning!

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.