✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Hulpmiddelen bij het verwijderen
Bel De Bestrijdingsbrigade in Den Bosch

Hulpmiddelen bij het verwijderen van ongedierte in Den Bosch

 

Ongedierte in huis zorgt voor veel frustraties! Denk bijvoorbeeld aan wespen, die zeker bij kinderen voor de nodige ergernis kunnen zorgen. Of wat te denken van houtworm? Houtworm kan houten constructies binnen uw woning ernstig aantasten. Naast deze wespen en houtworm zijn er tal van andere voorbeelden van ongedierte, die voor frustraties zorgen. Het bestrijden van ongedierte is niet altijd even eenvoudig. Voor het bestrijden van ongedierte in Den Bosch, Vught, Boxtel en Hedel bent u bij De Bestrijdingsbrigade aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende dier- en milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van ongedierte.

 

Tip: laat uw woning eens per jaar preventief controleren op de aanwezigheid van ongedierte! Sommige ongediertesoorten ziet u nauwelijks, waardoor u wellicht niet weet dat deze beestjes in uw woning aanwezig zijn. Denk aan vlooien, huisstofmijt, enzovoorts.

 

Dier- en milieuvriendelijke hulpmiddelen

 

Wanneer mensen ongedierte zelf proberen te bestrijden kiezen zij in veel gevallen voor chemische middelen die zij in de winkel kunnen kopen. Deze chemische middelen zijn vaak maar tijdelijk effectief. Daarbij brengen deze middelen de nodige gevaren met zich mee. U moet er immers niet aan denken dat uw kinderen of huisdieren met deze gifstoffen in aanraking komen. Dit is de reden dat wij enkel met dier- en milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen werken in Den Bosch. Mochten we onverhoopt toch een gifstof gebruiken, dan laten we u dit altijd weten.

 

Wij bieden onder meer hulp bij het bestrijden van wespen, bijen, mollen, houtworm, zilvervisjes, mieren, muizen, de boktor en ratten. Ook voor de bestrijding van verschillende andere ongediertesoorten kunt u bij ons terecht.

 

Zelf ongedierte bestrijden en voorkomen

 

In sommige gevallen kunt u het ongedierte zelf proberen te bestrijden. Op onze website vindt u meer informatie over mogelijkheden om ongedierte te bestrijden en te voorkomen. Wist u bijvoorbeeld dat u houtworm in Den Bosch tegen kunt gaan door het hout met beits in te smeren? Voor het bestrijden van mieren kunt u gebruik maken van heet water. Het water doodt de mieren, die zich vaak in groten getale op een plek bevinden. Zo heeft u geen chemische middelen nodig om van uw ongedierte af te komen.

Ga terug naar:

 

 

Lees meer over:

 

Ongediertebestrijding

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.