Ongediertebestrijding Den Bosch – Effectieve bestrijding

Binnen 24 uur geholpen

Expert in ongediertebestrijding

Met respect voor mens en milieu

Wij bestrijden géén processierupsen

Bel direct 073-7820140
Ongediertebestrijding Den Bosch

Op zoek naar een ervaren ongediertebestrijder in Den Bosch?

Stefan

Ongediertebestrijder Stefan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Stefan?

Hallo, mijn naam is Stefan van JSK Facility Services B.V. en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Als ongediertebestrijder kom ik elke dag in verschillende situaties terecht. Dit vraagt dan ook vaak om andere middelen zodat de beestjes wegblijven. Aangezien ik jarenlange ervaring heb, is dit geen probleem voor mij. Ik weet altijd precies wat ik moet doen en heb daarnaast ook de juiste certificaten. Als u mij inschakelt, zorg ik voor een snelle en discrete bestrijding.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Géén processierups bestrijding

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Den Bosch

De Bestrijdingsbrigade uit Den Bosch geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een aangesloten bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met hun jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn zij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden*. De meeste type ongedierte bestrijden zij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen ze terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Onze aangesloten bestrijders bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

 

* Wij bestrijden geen processierupsen.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Den Bosch!

073-7820140

Wij helpen u met ongediertebestrijding in Den Bosch

Veel woningbezitters hebben zonder dit te weten last van ongedierte in hun woning. Denk bijvoorbeeld aan houtworm, zilvervisjes, mollen, enzovoorts. Ongedierte kan voor een blijvende schade aan uw woning, uw tuin of meubels zorgen. Reden genoeg om tijdig de hulp van onze aangesloten ongediertebestrijding in Den Bosch in te schakelen! Onze ongediertebestrijding in Den Bosch heeft een ruime ervaring in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Naast de reeds beschreven ongediertesoorten kunt u ook denken aan het bestrijden van muizen, ratten, kevers en torren. Voor het bestrijden van welk type ongedierte kunt u de hulp van onze aangesloten ervaren ongediertebestrijding in Den Bosch gebruiken?

 

Handige hulpmiddelen voor het bestrijden van ongedierte

Onze aangesloten ongediertebestrijding in Den Bosch beschikt over een groot aantal verschillende hulpmiddelen die u kunnen helpen bij het bestrijden van ongedierte. Veel woningbezitters hebben deze hulpmiddelen niet, of hebben geen idee hoe ze de hulpmiddelen moeten gebruiken om ongedierte buiten de deur te houden. Als gevolg hiervan blijft het ongedierte in uw woning aanwezig, waarmee verschillende vormen van schade kunnen ontstaan. Denk aan de kleine gaatjes in meubilair als gevolg van houtworm, ratten en muizen die uw isolatiemateriaal aanvreten, enzovoorts.

Onze aangesloten bestrijders hebben een ruime ervaring in het gebruik van deze hulpmiddelen. Zo bent u ervan verzekerd dat u met het inschakelen van onze ongediertebestrijding in Den Bosch een effectieve oplossing aangeboden krijgt

Lees verder…

 

Preventieve maatregelen tegen ongedierte

Het kan sterk aan te raden zijn om uw woning uit voorzorg eens in de zoveel tijd te laten controleren op de aanwezigheid van ongedierte. Onze aangesloten betrouwbare ongediertebestrijding in Den Bosch loopt uw woning in dit geval na op de meest voorkomende soorten ongedierte. Zo kan er tijdig worden ingegrepen in het geval dat u te maken heeft met ongedierte in uw woning. U zou zelf ook alvast kunnen kijken of u op bepaalde plekken in uw woning beschadigingen aan het houtwerk, uw meubels of andere interieurelementen op kunt merken.

Lees verder…

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten specialisten allemaal?

U kunt onze aangesloten bestrijders onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

Ongediertebestrijder Stefan

Neem contact op met Stefan

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Stefan.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Muizen in Den Bosch op vriendelijke wijze bestrijden

Bent u een echte dierenliefhebber? Dan is het doden van muizen voor u waarschijnlijk niet de meest ideale oplossing om van een muizenplaag af te komen. Maar hoe kunt u er dan toch voor zorgen dat de beestjes uit uw woning verdwijnen? Geen paniek, want er zijn tegenwoordig namelijk genoeg mogelijkheden om muizen op een vriendelijke wijze te bestrijden. Hierdoor is het dus niet langer noodzakelijk om gebruik te maken van muizenvallen of vergif. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de muizen te bestrijden met ultrasoon geluid. Dit zijn speciale apparaatjes die een hoge toon uitzenden, waardoor de muizen binnen de kortste keren uit uw woning verdwenen zijn.

 

Vriendelijke vallen

Wilt u de muizen niet verjagen, maar vangen zonder ze te doden? Dan kunt u vriendelijke vallen gebruiken. Dit zijn vallen waar een muis vaak heel makkelijk in kan komen, maar niet meer uit kan. U legt simpelweg een stukje aas in de val, waardoor de muis erin loopt. Zodra hij aan het aas begint te eten, valt er een luikje dicht. Het beestje wordt dus niet dood, maar zit wel gevangen. U kunt hem vervolgens buiten vrijlaten. Doe dit echter niet te dicht in de buurt van uw eigen woning, want dan bestaat de kans dat de muis binnen de kortste keren weer op het oude nest zit. Wilt u weten wat er precies mogelijk is op het gebied van het vriendelijk bestrijden van muizen? Neem dan eens contact op met een professionele ongediertebestrijder.

Wespennest verwijderen

Waarom wespennest in Den Bosch verwijderen?

Heeft u geconstateerd dat er een wespennest onder de dakrand van uw woning zit? Wacht dan vooral niet tot het nest vanzelf weggaat. Een wespennest gaat namelijk nooit vanzelf weg. Wanneer u er niets aan doet, wordt het nest juist alleen maar groter en groter. Er komen namelijk steeds meer wespen bij en daardoor wordt de overlast voor u waarschijnlijk ook steeds groter. Hoe meer wespen er in het wespennest zitten, hoe groter de kans immers is dat u gestoken wordt. Reden genoeg dus om het wespennest snel te laten verwijderen. Maar hoe doet u dat eigenlijk, een wespennest verwijderen? Voor het verwijderen van een wespennest kunt u een professionele ongediertebestrijder inschakelen, maar u kunt er ook voor kiezen om het nest zelf weg te halen. Maar wat is nu eigenlijk de best optie?

 

Zelf weghalen of laten doen

Om te bepalen of het verstandig is om het wespennest zelf te verwijderen, is het van belang of het een groot of klein nest betreft. Een klein nest bevat immers nog niet veel wespen, waardoor u het een stuk makkelijker zelf kunt verwijderen dan een groot nest. Voordat u begint met het verwijderen van een klein nest is het verstandig om kokend water in het nest te gieten of bestrijdingsmiddel voor de opening te leggen. Hierdoor worden de wespen namelijk gedood en dat maakt het verwijderen van het wespennest een stuk eenvoudiger. Voor het verwijderen van een groot wespennest is het verstandig om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Hij weet namelijk precies wat hij moet doen om uw wespennest op de juiste wijze te verwijderen.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Zilvervisjes in Den Bosch laten bestrijden door ongediertebestrijder

Zilvervisjes keren altijd weer terug in uw woning. U kunt nog zoveel bestrijdingsmiddelen gebruiken, maar de beestjes zijn gewoon niet volledig uit te roeien. Met behulp van vergif of speciale vallen zijn de beestjes weliswaar te doden, maar er komen altijd weer nieuwe zilvervisjes terug. Toch zijn er wel degelijk dingen die u kunt doen om het aantal zilvervisjes te beperken. Voor het gebruik van vallen en vergif moet u betalen. Wanneer u veel van deze middelen gebruikt, kan het dus behoorlijk wat geld gaan kosten.

Er zijn ook enkele manieren om zilvervisjes te bestrijden die u helemaal geen geld kosten. Zilvervisjes leven namelijk graag bij temperaturen van boven de vijftien graden en verblijven het liefst op plekken met een luchtvochtigheid van meer dan zeventig procent. Draai uw verwarming dus een paar graden terug en zorg ervoor dat u regelmatig ramen openzet voor de ventilatie. Heeft u ondanks deze tips nog steeds last van zilvervisjes? Neem dan contact op met De Bestrijdingsbrigade.

 

Zilvervisjes effectief bestrijden

Een ongediertebestrijder kan er niet voor zorgen dat u definitief van de zilvervisjes in uw woning verlost bent. Desondanks kan hij u zeker wel van dienst zijn. Hij weet namelijk genoeg manieren om de zilvervisjes op effectieve wijze te bestrijden. Door zijn ervaring weet hij precies welke bestrijdingstechnieken wel en niet werken en of het eventueel verstandig is om diverse methodes met elkaar te combineren. Door een professionele ongediertebestrijder in te schakelen is het aantal zilvervisjes in uw woning binnen de kortste keren flink afgenomen.

Houtworm bestrijden

Eitjes van houtworm in Den Bosch bestrijden

Houtworm is op verschillende manieren te bestrijden. Veel mensen denken dit ongedierte prima zelf te kunnen bestrijden. Dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, maar het is wel van belang dat u weet hoe u te werk moet gaan. Er zijn namelijk tal van middelen op de markt die behoorlijk goed werken. Dit wil alleen niet zeggen dat de houtworm ook op de juiste wijze bestreden wordt.

Eén van de manieren die veel mensen gebruiken is behandeling met petroleum. Behandeling met petroleum zorgt er weliswaar voor dat de houtwormen sterven, maar aan één ding wordt vaak niet gedacht. In het hout zijn namelijk vaak ook tal van eitjes aanwezig. De petroleum heeft geen effect op deze eitjes, waardoor u later wederom te maken krijgt met houtworm. De eitjes van de houtworm moeten dus ook bestreden worden. Het is dus verstandig dat u voor een bestrijdingsmethode kiest die u direct van dit ongedierte verhelpt.

 

Hoe vernietig eitjes van de houtworm?

Om ervoor te zorgen dat ook de eitjes van de houtworm vernietigd worden, kunt u ervoor kiezen om houtworm te bestrijden met gif of gas. Het bestrijden van houtworm met gas is in veel gevallen niet mogelijk, waardoor verreweg de meeste mensen kiezen voor gif. Voor beide methodes is het echter aan te raden een professionele ongediertebestrijder in te schakelen.

Bij behandeling met gif injecteert een ongediertebestrijder het hout waar de houtworm zich schuil in houdt. Door dit vergif worden niet alleen de houtwormen zelf vernietigd, maar leggen ook de eitjes het loodje. Dit geldt ook voor het bestrijden met gas. Bij deze bestrijdingsmethodes worden echter niet alleen houtwormen en hun eitjes gedood, maar sterft alle ongedierte in uw woning.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding Den Bosch

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Den Bosch. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw aangesloten specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De aangesloten bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Zij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij hun terecht*. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat onze aangesloten specialisten u verder kunnen helpen.

 

* Onze aangesloten bestrijders bestrijden geen processierupsen.

Nieuws uit de provincie:

Stroomstoring in Veghel door ongedierte

Stroomstoring in Veghel door ongedierte

Afgelopen week werd een groot deel van Veghel opgeschrikt door een stroomstoring. In totaal kwamen maar liefst 640 woningen zonder...
Lees meer
Vuilniszakken in de achtertuin zorgen voor stank en ongedierte
Jongen aangevallen door zwerm bijen

Jongen aangevallen door zwerm bijen

Bijen kunnen steken, maar doen dit over het algemeen niet snel. Alleen wanneer zij zich in het nauw gedreven voelen,...
Lees meer
Groep wandelaars in Eindhoven aangevallen door Hoornaars!

Groep wandelaars in Eindhoven aangevallen door Hoornaars!

EINDHOVEN - In Eindhoven is een groep wandelaars op zaterdagavond 3 september aangevallen door een zwerm agressieve hoornaars. De vijf...
Lees meer

Contact

Wie schakel ik in?

JSK Facility Services B.V.

KVK: 67964516

Ongediertebestrijder Stefan

Bij Stefan bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 073-7820140

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de aangesloten specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van een aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade in de regio Den Bosch? Zij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met hun op via 073-7820140 zodat zij u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Zij zijn wekelijks actief in de volgende buurten van Den Bosch: Binnenstad, De Groote Wielen, Empel, Engelen, Graafsepoort, Maaspoort, Muntel en Vliert & Rosmalen.

[klantenmachine tel=”<073-7820140>”]