Ongediertebestrijding Bussum – De Bestrijdingsbrigade is uw specialist!

Binnen 24 uur geholpen

Jarenlange ervaring

In iedere regio

Scherpe prijzen

Bel direct 035-7820538
Ongediertebestrijding Bussum

Op zoek naar een vakbekwame en betrouwbare ongediertebestrijder in Bussum?

Fabiola

Ongediertebestrijder Fabiola

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Fabiola?

Hallo, ik ben Fabiola van OBS OngedierteBestrijdSter en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik heb eerst een opleiding tot kok gedaan. Als vrij snel merkte ik dat dit niks voor mij was. Een aantal jaar geleden vertelde een vriend over zijn baan als ongediertebestrijder. Ik werd hier enthousiast van en ben zo het vak ingerold. Ik vind het leuk dat ik mensen kan helpen met hun probleem.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten bestrijders van De Bestrijdingsbrigade uit Bussum is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten experts van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Bussum

De Bestrijdingsbrigade uit Bussum geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten bestrijders over het gehele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Bussum!

035-7820538

Ongediertebestrijding in Bussum vangt mollen

Iedereen heeft het vast weleens gehad: een molshoop in zijn tuin. Het merendeel van de mensen trapt een molshoop weer dicht en heeft er daarna niet vaak weer last van. Blijven de molshopen bij u telkens maar terugkeren? Dan is er mogelijk sprake van een mollenplaag. In dat geval is het zaak om De Bestrijdingsbrigade in te schakelen. Waarom? Omdat de professionele bestrijders van onze ongediertebestrijding in Bussum ervoor kunnen zorgen dat u binnen de kortste keren verlost bent van die vervelende mollen in uw tuin. Ook wanneer u denkt dat de overlast door slechts één mol wordt veroorzaakt is onze ongediertebestrijding in Bussum u graag van dienst.

 

Hoe gaat ongediertebestrijding in Bussum te werk?

Voordat onze ongediertebestrijding in Bussum begint met het vangen van de mollen, zullen zij uw tuin eerst inspecteren. Op deze manier kunnen onze aangesloten professionele bestrijders bepalen welke bestrijdingsmethode zij het beste toe kunnen passen. Regelmatig kiezen de vakmannen van onze ongediertebestrijding in Bussum ervoor om mollen te vangen met behulp van speciale klemmen. Deze worden op de plek van een molshoop geplaatst. Naast mollenklemmen kan onze aangesloten ongediertebestrijding in Bussum ook gebruikmaken van Solar. Deze methode is echter wel een stuk duurder dan het gebruik van en mollenklem.

 

Zelf mollen bestrijden

Wilt u niet direct onze ongediertebestrijding in Bussum inschakelen voor het vangen van mollen? Dan kunt u ook eerst zelf proberen de beesten te vangen. Hoe? Door mollenklemmen te plaatsen. Deze kunt bij onze ongediertebestrijding in Bussum of in de winkel kopen. Bij het plaatsen van de mollenklem, schept u eerst de molshoop weg. Zorg er wel voor dat de gang niet aangetast wordt. Plaats de klem in de opening en gooi er vervolgens weer wat zand overheen. Zodra een mol weer naar boven komt, zal hij klem komen te zitten in deze val. Mollenklemmen zijn effectief om mollen op korte termijn te bestrijden, maar ze verhinderen niet dat de beesten in een later stadium nogmaals terugkeren.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten professionals allemaal?

U kunt onze proffesionals onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Ongediertebestrijder Fabiola

Neem contact op met Fabiola

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Fabiola.

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie schakel ik in?

OBS OngedierteBestrijdSter

KVK 67092187

Ongediertebestrijder Fabiola

Bij Fabiola bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende Bussumse buurten: Batterijlaan, Bijlstraat, Bloemenbuurt, Brink, Cereslaan, Dondersstraat, Eng, Koedijk, Kom van Bieghel, Laarderwegkwartier, Raadhuisplein, Spiegel, Verbindingslaan en Vondellaan.

[klantenmachine tel=”<035-7820538>”]