Ongediertebestrijding Breda – De Bestrijdingsbrigade is u graag van dienst!

Direct voor u beschikbaar

Kwaliteit en service

Professioneel

Scherpe prijzen

Bel direct 076-7820994
Ongediertebestrijding Breda

De hulp nodig van een ervaren ongediertebestrijder in Breda?

Amo

Ongediertebestrijder Amo

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Amo?

Hallo, mijn naam is Amo van Van Ham Bestrijdingsdiensten en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Als ongediertebestrijder kom ik elke dag in verschillende situaties terecht. Dit vraagt dan ook vaak om andere middelen zodat de beestjes wegblijven. Aangezien ik jarenlange ervaring heb, is dit geen probleem voor mij. Ik weet altijd precies wat ik moet doen en heb daarnaast ook de juiste certificaten. Als u mij inschakelt, zorg ik voor een snelle en discrete bestrijding.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Breda

De Bestrijdingsbrigade uit Breda geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met onze jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn wij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden wij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen wij terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Wij bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Breda!

076-7820994

Schade aan uw houtwerk? Bel onze ongediertebestrijding in Breda!

Er zijn verschillende manieren om de aanwezigheid van ongewenste beestjes in huis op te merken. Een van deze manieren is het detecteren van schade aan uw houtwerk. Onze ongediertebestrijding in Breda komt regelmatig bij mensen thuis, waar het houtwerk is aangevreten door ongedierte. Voorkom dit door tijdig de hulp van De Bestrijdingsbrigade in te schakelen! Onze ongediertebestrijding in Breda heeft een ruime expertise in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Zo helpt onze ongediertebestrijding in Breda mensen bij het bestrijden van motten, spinnen, mieren, muizen, ratten en kevers. Ook voor verschillende andere vormen van ongedierte kunt u bij onze vakmannen van de ongediertebestrijding in Breda terecht.

 

Het ontstaan van schade aan houtwerk in huis

De schade aan het houtwerk in uw woning ontstaat volgens onze ongediertebestrijding in Breda door muizen, ratten en houtworm die het hout als voedsel zien. Zij knagen het hout kapot, waardoor het houtwerk ernstig verzwakt zal raken. Wanneer De Bestrijdingsbrigade uit Breda serieuze vormen van houtworm in het hout aantreft, zal het hout in veel gevallen volledig vervangen moeten worden. De kans is anders te groot dat de houtworm terugkeert, volgens de specialisten van onze ongediertebestrijding in Breda.

 

Onze ongediertebestrijding in Breda treft overigens niet alleen schade aan het houtwerk in woningen aan. Denk ook aan omgeploegde gazons door de aanwezigheid van mollen.

 

Direct hulp van onze ongediertebestrijding in Breda inschakelen

Heeft u last van ongedierte in huis? Schakel zo snel mogelijk de hulp van De Bestrijdingsbrigade uit Breda in om u van deze ongewenste beestjes te verlossen. Ook kan onze ongediertebestrijding in Breda u van zinvolle tips voorzien om de kans op ongedierte op een later moment te verkleinen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat gaatjes en kieren goed worden afgedicht, zodat dit geen verblijfplaats voor deze beestjes kan worden in de toekomst.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Bredase buurten: Bavel, Biesdonk, Boeimeer, Brabantpark, Gageldonk, Ginneken, Heksenwiel, Heusdenhout, Heuvel, IJpelaar, Princenhage, Prinsenbeek, Teteringen, Tuinzigt, Ulvenhout en Zandberg.

Ongediertebestrijder Amo

Neem contact op met Amo

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Amo.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Goedkoop muizen bestrijden in Breda

Heeft u te maken met een muizenplaag? Dan kunnen de kosten voor het bestrijden hiervan behoorlijk hoog oplopen. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de hoeveelheid muizen die zich in uw woning schuilhouden en voor welke vorm van bestrijding u kiest. Wanneer u besluit om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen voor het bestrijden van uw muizen bent u bijvoorbeeld een stuk duurder uit dan wanneer u zelf enkele vallen plaatst. Ook wanneer u kiest voor diervriendelijke vallen gaat het u een stuk meer geld kosten om de muizen uit uw woning te werken. Wilt u liever niet teveel geld uitgeven aan het bestrijden van de muizen? Dan zijn er natuurlijk ook goedkope oplossingen beschikbaar.

 

Succes met weinig geld

Wilt u snel van de muizen in uw woning af? Dan kunt u het beste kiezen voor muizenvallen. We hebben het hier dan niet over vriendelijke vallen, maar over de traditionele variant. Voor een paar euro kunt u al enkele vallen kopen. Het is wel aan te raden om er wat meer dan één te kopen. Zo vergroot u namelijk de kans op succes. Muizenvallen zijn over het algemeen zeer effectief. Wanneer de muis eenmaal in de val loopt, is hij ook direct dood. Op deze manier weet u dus zeker dat de muis niet nogmaals terug kan keren in uw woning. Naast muizenvallen kunt u ook vergif gebruiken. Wanneer een muis hiervan eet, gaat hij dood. De werking hiervan is niet altijd even goed, omdat sommige muizen na verloop van tijd door hebben dat ze niet van het vergif moeten eten.

Wespennest verwijderen

Wespennest in Breda snel verwijderen

Zit u net lekker te genieten in uw tuin, komt er weer zo’n vervelende wesp aanvliegen. Heeft u hier vaker last van? Dan kan het maar zo zijn dat er ergens een wespennest zit. Wespennesten kunnen op de meest vreemde plekken voorkomen, waardoor het nest lang niet altijd met het blote oog waarneembaar is. Om het aantal wespen rondom uw woning te verminderen, is het zaak het wespennest te verwijderen. Op deze manier is de kans op wespen in uw tuin immers een stuk kleiner. Wilt u het wespennest snel weg hebben? Dan is het niet verstandig om zelf te gaan proberen het nest te verwijderen. Doe dit alleen wanneer u hier enige ervaring mee heeft. Wanneer u geen ervaring heeft, kan het namelijk maar zo zijn dat u behoorlijk vaak gestoken wordt bij het verwijderen van een wespennest.

 

Nest professioneel laten verwijderen

Veel mensen hebben de neiging om een wespennest kapot te maken wanneer zij er eentje zien. Dit is echter helemaal niet verstandig. De wespen in het nest zullen in dat geval namelijk bijzonder agressief worden. Hierdoor kunnen zij u bijvoorbeeld aan gaan vallen. Om te voorkomen dat u zelf gevaar loopt, schakelt u een ongediertebestrijder in. Hij weet precies hoe hij het nest op de juiste wijze moet verhelpen. Door een professionele bestrijder in te schakelen bent u dus binnen de kortste keren van het wespennest in uw tuin verlost.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Eenvoudige manieren om zilvervisjes in Breda te bestrijden

Veel mensen doen verwoede pogingen om van zilvervisjes af te komen. Helaas heeft dit meestal weinig resultaat. Het bestrijden van zilvervisjes is niet lastig, maar dan moet u wel weten hoe u te werk moet gaan. Zo heeft het bijvoorbeeld weinig zin om één keer in het half jaar gif op verschillende locaties te spuiten. Ook het plaatsen van een paar valletjes heeft niet heel veel zin. Wilt u er zonder al te veel moeite voor zorgen dat het aantal zilvervisjes in uw woning snel minder wordt? Dan zijn er een aantal simpele dingen die u kunt doen. Door deze manieren is het echter nooit helemaal uitgesloten dat de zilvervisjes uw woning de rug toekeren. In de meeste gevallen is het namelijk onmogelijk om zilvervisjes geheel uit de weg te ruimen.

 

Temperatuur en luchtvochtigheid

Voor zilvervisjes is het ideaal wanneer het in een ruimte standaard warmer dan vijftien graden is. Wanneer de luchtvochtigheid dan ook nog eens boven de zeventig procent ligt, is dit helemaal een ideale vestigingsplaats. Om ervoor te zorgen dat de zilvervisjes uw woning niet aantrekkelijk vinden om in te verblijven, kunt u onder meer de temperatuur in een ruimte terugbrengen naar minder dan vijftien graden. Wanneer het een woonruimte betreft, is dit lang niet altijd prettig. In dat geval kunt u proberen de luchtvochtigheid te verlagen. Bij een lage luchtvochtigheid zullen de zilvervisjes namelijk uitdrogen. Het verlagen van de luchtvochtigheid kan onder meer door vochtvreters te plaatsen. Daarnaast is het van belang om goed te ventileren. Zet de afzuiging aan tijdens het koken en douchen en zet regelmatig ramen open.

Houtworm bestrijden

Houtworm in Breda bestrijden met gas

Wanneer er eenmaal houtworm in uw woning zit, is het zaak dit ongedierte effectief te bestrijden. In veel gevallen wordt houtworm bestreden met behulp van gif. Doorgaans wordt er een ongediertebestrijder ingeschakeld om het hout te injecteren met gif. Dit werk moet namelijk uiterst nauwkeurig gebeuren, want alleen dan weet u zeker dat de houtworm niet nogmaals terugkeert op dezelfde plek. Het bestrijden van houtworm met vergif kunt u ook zelf doen. In sommige gevallen is er echter geen beginnen aan om de houtworm met gif te bestrijden. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer de houtworm op plekken zit die moeilijk bereikbaar zijn. Denk hierbij aan monumentale panden of kerken. Zit de houtworm bij u ook op een plek die lastig te bereiken is? Dan kunt u ervoor kiezen om de houtworm te vergassen door De Bestrijdingsbrigade.

 

Hoe gaat vergassen in zijn werk?

Bij het vergassen van de houtworm wordt in het hele gebouw een speciaal soort gas ingebracht. Dit gas zorgt er niet alleen voor dat de houtwormen gedood worden, maar ook de eitjes zullen het niet overleven. Het grote voordeel van het gebruik van gas is dat er geen schade ontstaat aan het gebouw. Dit kan met name bij monumentale panden een groot voordeel zijn. Bij het injecteren met vergif, ontstaat er altijd zichtbare schade. Er moeten namelijk speciale pluggen ingebracht worden en die moeten blijven zitten. Voor het vergassen van houtworm zijn wel een behoorlijk aantal strenge eisen opgesteld. Het is dan ook lang niet altijd mogelijk om houtworm te bestrijden met behulp van gas. Bent u benieuwd of deze bestrijdingsmethode bij uw pand mogelijk is? Neem dan contact op met een professionele ongediertebestrijder.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding Breda

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Breda. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Wij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Nieuws uit de provincie:

Stroomstoring in Veghel door ongedierte

Stroomstoring in Veghel door ongedierte

Afgelopen week werd een groot deel van Veghel opgeschrikt door een stroomstoring. In totaal kwamen maar liefst 640 woningen zonder...
Lees meer
Vuilniszakken in de achtertuin zorgen voor stank en ongedierte
Jongen aangevallen door zwerm bijen

Jongen aangevallen door zwerm bijen

Bijen kunnen steken, maar doen dit over het algemeen niet snel. Alleen wanneer zij zich in het nauw gedreven voelen,...
Lees meer
Groep wandelaars in Eindhoven aangevallen door Hoornaars!

Groep wandelaars in Eindhoven aangevallen door Hoornaars!

EINDHOVEN - In Eindhoven is een groep wandelaars op zaterdagavond 3 september aangevallen door een zwerm agressieve hoornaars. De vijf...
Lees meer

Contact

Wie schakel ik in?

van Ham Bestrijdingsdiensten

KVK: 77038975

Ongediertebestrijder Amo

Bij Amo bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 076-7820994

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de buurt van Breda? Wij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 076-7820994 zodat wij u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Bredase buurten: Bavel, Biesdonk, Boeimeer, Brabantpark, Gageldonk, Ginneken, Heksenwiel, Heusdenhout, Heuvel, IJpelaar, Princenhage, Prinsenbeek, Teteringen, Tuinzigt, Ulvenhout & Zandberg. 

[klantenmachine tel=”<076-7820994>”]