Ongediertebestrijding Asten – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Snelle dienstverlening

Discrete bestrijding

Preventie van ongedierte

Kwalitatief vakwerk

Bel direct 0493-782281
Ongediertebestrijding Asten

Last van ongedierte? Schakel de ongediertebestrijder uit Asten in!

Stefan

Ongediertebestrijder Stefan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Stefan?

Hallo, mijn naam is Stefan en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben in 1990 begonnen als vertegenwoordiger voor ongediertebestrijders. Hierna ben ik ook zelf gaan bestrijden. Ik doe dit ondertussen al vele jaren. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan als ongediertebestrijder. Samen met mijn werknemer helpen wij u graag.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Asten is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Asten

De Bestrijdingsbrigade uit Asten geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Asten!

0493-782281

Ongediertebestrijding in Asten nodig? Wij helpen u verder!

Voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte bent u bij onze ongediertebestrijding in Asten aan het juiste adres. De specialisten van De Bestrijdingsbrigade hebben in de afgelopen jaren een ruime expertise opgebouwd in het detecteren en bestrijden van ongedierte. Het is namelijk niet alleen belangrijk om de ongediertebestrijding in Asten in te schakelen voor het bestrijden van ongedierte, maar ook voor het detecteren ervan. Veel mensen hebben geen idee dat er ongedierte in hun woning leeft, waardoor er een flinke schade kan ontstaan door de jaren heen. Denk bijvoorbeeld aan houtworm wat zich in houten meubels en het houtwerk onder uw dakbedekking kan nestelen. Onze ongediertebestrijding in Asten helpt u graag om dergelijke schade te voorkomen.

Soorten ongedierte binnen en buiten woningen

Ongedierte komt in tal van verschillende soorten voor. Denk hierbij niet alleen aan de ongediertesoorten die binnen uw woning voor kunnen komen, maar kijk ook naar de ongediertesoorten buiten de deur. Denk bijvoorbeeld aan wespen die zich tussen uw muur en dakbedekking kunnen nestelen, mollen die uw gazon om kunnen woelen door gangen te graven, enzovoorts. Binnen uw woning zijn het voornamelijk muizen en ratten die naast de houtworm voor schade kunnen zorgen. Muizen en ratten knagen aan uw isolatiemateriaal, met alle gevolgen van dien.

 

Preventieve controle door de ongediertebestrijding in Asten

Het is raadzaam om eens in de zoveel jaar een preventieve controle in uw woning uit te laten voeren. Bij deze preventieve controle zet onze ongediertebestrijding in Asten haar kennis en ervaring in om naar ongedierte binnen uw woning te zoeken. Mocht er inderdaad sprake blijken te zijn van ongedierte in huis, dan zal onze ongediertebestrijding in Asten direct voor een passende oplossing zorgen. Bij het gebruik van hulpmiddelen voor de bestrijding van ongedierte letten wij op de dier- en milieuvriendelijkheid van de bestrijdingsmiddelen.

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Astense buurten: Achterbosch, De Loverbosch, Heusden, Kleine Heitrak, Leensel en Hutten, Nobis, Ommel, Rinkveld.

Ongediertebestrijder Stefan

Neem contact op met Stefan

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Stefan.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<0493-782281>”]