Ongediertebestrijding Assen – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Spoedservice

Professionele bestrijding

Ervaren vakmannen

Meedenken aan de juiste oplossing

Bel direct 0592-782400
Ongediertebestrijding Assen

Problemen met ongedierte? Bel de ongediertebestrijder in Assen!

Vincent

de bestrijdingsbrigade icoon

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Vincent?

Hallo, mijn naam is Vincent en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik vind het belangrijk tijdens het werk dat ik mensen help met hun probleem. Ik denk graag met de klant mee voor de juiste oplossing. Mijn werk is erg afwisselend, dat vind ik er ook zo fantastisch aan.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De aangesloten expert van De Bestrijdingsbrigade uit Assen is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze aangesloten ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Assen

De Bestrijdingsbrigade uit Assen geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk platform op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten ongediertebestrijders door heel het land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Assen!

0592-782400

Ongediertebestrijding in Assen lost alle ongedierte problemen voor u op

Wanneer u op zoek bent naar ongediertebestrijding in Assen, kan de aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade u daarmee helpen. Door de jarenlange ervaring die ze hebben met ongediertebestrijding in Assen kunnen ze eigenlijk alle vormen van ongedierte wel aan.

Toch vereist elke vorm van ongedierte vaak weer een compleet andere aanpak. Het ene dier kan veel beter met gif worden bestreden, terwijl het andere dier beter met vallen te lokken is. Een derde dier kan weer vrij lastig verdelgd worden en moet echt vergast worden. Doordat de ongediertebestrijding in Assen met eigenlijk alle dieren wel ervaring heeft en ook in zeer veel situaties terecht komen, weten ze precies welke bestrijdingsmethode ze bij de ongediertebestrijding in Assen het beste op een bepaald dier kunnen toepassen.

 

Ongediertebestrijding zowel binnen als buiten

Natuurlijk kun je niet alleen binnen, maar ook buiten te maken krijgen met de aanwezigheid van ongedierte. Het is dan wel zo prettig dat de ongediertebestrijding in Assen ook het ongedierte buitenshuis kan verwijderen. U wil immers geen mollen in het anders zo strakke gazon hebben. Bij de ongediertebestrijding in Assen komen ook regelmatig telefoontjes binnen van mensen die last hebben van ratten in de tuin. Vooral wanneer u langs het water woont, is de kans op ratten zeer groot. De ongediertebestrijding in Assen kent veel gevallen waarbij prachtige bomen in een paar maanden tijd volledig kapot zijn geknaagd door ratten. Ze tasten de wortels van de boom aan, waardoor de boom afsterft en niet meer kan herstellen. Bij de ongediertebestrijding in Assen hebben de aangesloten specialisten veel ervaring over het bestrijden van dieren in de buitenlucht, zodat ze u daar ook goed mee kunnen helpen. Neem daarom contact met ons op voor persoonlijk advies op maat en een afspraak wanneer onze aangesloten bestrijders langs kunnen komen.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten specialisten allemaal?

U kunt onze aangesloten specialisten onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Ongediertebestrijder

Neem contact op met Vincent

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Vincent.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Assen en omgeving?

Klussen die u aan onze ongediertebestrijding in Assen over kunt laten lopen sterk uiteen. Zo kunt u de hulp van de aangesloten expert inschakelen voor het bestrijden van muizen en zilvervisje. Ook bieden we hulp bij het verwijderen van wespennesten. Zo loopt u zelf niet het risico om gestoken te worden door de wespen.

 

Muizen bestrijden

Muizen laten bestrijden in Assen

Wist u dat muizen zich razendsnel kunnen voortplanten? Dit beteken dat enkele muizen al snel kunnen uitgroeien tot een ware muizenplaag in huis. Daarbij kunnen muizen voor schade aan uw isolatiemateriaal zorgen. In het ergste geval moet een deel van uw isolatiemateriaal vervangen worden. Het gebruik van muizenvallen is niet altijd effectief genoeg om de muizen te bestrijden. Onze ongediertebestrijding in Assen beschikt over verschillende hulpmiddelen, die muizen bestrijden makkelijker maken. Zo wordt een vervelende muizenplaag in uw woning voorkomen!

 

 

zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden tussen verpakkingen

Kijk niet gek op, als er zilvervisjes in uw voorraadkast te vinden zijn. Deze ongediertesoort leeft van natuurlijke vezels, die zij hier in overvloed vinden. Toch zal het geen prettig idee voor u zijn, dat er ongedierte in de voorraadkast zit. Zilvervisjes bestrijden kunt u doen door gebruik te maken van chemische sprays. Verstandiger is het echter om gebruik te maken van speciale vallen. Zilvervisjes bestrijden met deze vallen kunt u aan onze ongediertebestrijding in Assen overlaten. Zij plaatsen de vallen op strategische plekken in huis, om een zilvervisjesplaag te voorkomen.

 

 

 

Wespennest verwijderen

Kan ik zelf een wespennest verwijderen?

Zelf een wespennest verwijderen lijkt wellicht de snelste oplossing om van wespen af te komen. Bij een wespennest verwijderen loopt u echter het risico gestoken te worden door de agressieve wespen. Deze beestje worden agressief op het moment dat zij zich bedreigd voelen. Dit is logischerwijs het geval als u in de buurt van hun cocon komt! Een wespennest verwijderen is het makkelijkst als u dit aan het begin van de zomer laat doen. Op dat moment zijn er nog relatief weinig wespen in het wespennest aanwezig. Een wespennest laten verwijderen kunt u aan onze ongediertebestrijding in Assen overlaten.

 

 

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden zonder beits

Regelmatig wordt aangeraden om houtworm te bestrijden met beits. Het gebruik van beits werkt echter alleen wanneer u de aanwezigheid van houtworm wilt voorkomen. Voor de bestrijding van houtworm kunt u het beste hitte of kou gebruiken. Onze ongediertebestrijding in Assen heeft een ruime ervaring met houtworm bestrijden. Dit maakt dat ze u van een passende en effectieve oplossing kunnen voorzien! Ook adviseren ze u graag over de manieren om houtworm in huis te voorkomen. Wist u bijvoorbeeld dat u houtworm mee kunt nemen bij het bestellen van een tuinhuisje of houten meubels?

Neem contact op

U kunt de bestrijder inschakelen om ongedierte te bestrijden in uw regio. Deze helpt u graag verder en probeer u altijd binnen één werkdag te helpen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ongediertebestrijder

Bij Vincent bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Werkgebied:

De aangesloten bestrijders zijn wekelijks actief in de volgende Assense buurten: Baggelhuizen, Kloosterveen, Marsdrijk, Peelo, Vredeveld.

[klantenmachine tel=”<0592-782400>”]