Ongediertebestrijding Assen – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Spoedservice

Professionele bestrijding

Ervaren vakmannen

Meedenken aan de juiste oplossing

Bel direct 0592-782400
Ongediertebestrijding Assen

Problemen met ongedierte? Bel de ongediertebestrijder in Assen!

Johan

Ongediertebestrijder Johan

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Johan?

Hallo, mijn naam is Johan en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben ooit begonnen als schoorsteenveger. Tijdens mijn werk kwam ik vaak wespennesten tegen in de schoorstenen. Hierdoor ben ik mij ook gaan focussen op het beroep ongediertebestrijder. Hier heb ik nu al een aantal jaren ervaring in.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Assen is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Assen

De Bestrijdingsbrigade uit Assen geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Assen!

0592-782400

Ongediertebestrijding in Assen lost alle ongedierte problemen voor u op

Wanneer u op zoek bent naar ongediertebestrijding in Assen, kan De Bestrijdingsbrigade u daarmee helpen. Door de jarenlange ervaring die we hebben met ongediertebestrijding in Assen kunnen we eigenlijk alle vormen van ongedierte wel aan.

Toch vereist elke vorm van ongedierte vaak weer een compleet andere aanpak. Het ene dier kan veel beter met gif worden bestreden, terwijl het andere dier beter met vallen te lokken is. Een derde dier kan weer vrij lastig verdelgd worden en moet echt vergast worden. Doordat we bij de ongediertebestrijding in Assen met eigenlijk alle dieren wel ervaring hebben en ook in zeer veel situaties terecht komen, weten we precies welke bestrijdingsmethode we bij de ongediertebestrijding in Assen het beste op een bepaald dier kunnen toepassen.

 

Ongediertebestrijding zowel binnen als buiten

Natuurlijk kun je niet alleen binnen, maar ook buiten te maken krijgen met de aanwezigheid van ongedierte. Het is dan wel zo prettig dat de ongediertebestrijding in Assen ook het ongedierte buitenshuis kan verwijderen. U wil immers geen mollen in het anders zo strakke gazon hebben. Bij de ongediertebestrijding in Assen komen ook regelmatig telefoontjes binnen van mensen die last hebben van ratten in de tuin. Vooral wanneer u langs het water woont, is de kans op ratten zeer groot. De ongediertebestrijding in Assen kent veel gevallen waarbij prachtige bomen in een paar maanden tijd volledig kapot zijn geknaagd door ratten. Ze tasten de wortels van de boom aan, waardoor de boom afsterft en niet meer kan herstellen. Bij de ongediertebestrijding in Assen hebben we veel ervaring over het bestrijden van dieren in de buitenlucht, zodat we u daar ook goed mee kunnen helpen. Neem daarom contact met ons op voor persoonlijk advies op maat en een afspraak wanneer we langs kunnen komen.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Assense buurten: Baggelhuizen, Kloosterveen, Marsdrijk, Peelo, Vredeveld.

Ongediertebestrijder Johan

Neem contact op met Johan

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Johan.

Werkgebied:

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Assen en omgeving?

Klussen die u aan onze ongediertebestrijding in Assen over kunt laten lopen sterk uiteen. Zo kunt u onze hulp inschakelen voor het bestrijden van muizen en zilvervisje. Ook bieden we hulp bij het verwijderen van wespennesten. Zo loopt u zelf niet het risico om gestoken te worden door de wespen.

 

Muizen bestrijden

Muizen laten bestrijden in Assen

Wist u dat muizen zich razendsnel kunnen voortplanten? Dit beteken dat enkele muizen al snel kunnen uitgroeien tot een ware muizenplaag in huis. Daarbij kunnen muizen voor schade aan uw isolatiemateriaal zorgen. In het ergste geval moet een deel van uw isolatiemateriaal vervangen worden. Het gebruik van muizenvallen is niet altijd effectief genoeg om de muizen te bestrijden. Onze ongediertebestrijding in Assen beschikt over verschillende hulpmiddelen, die muizen bestrijden makkelijker maken. Zo wordt een vervelende muizenplaag in uw woning voorkomen!

 

 

zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden tussen verpakkingen

Kijk niet gek op, als er zilvervisjes in uw voorraadkast te vinden zijn. Deze ongediertesoort leeft van natuurlijke vezels, die zij hier in overvloed vinden. Toch zal het geen prettig idee voor u zijn, dat er ongedierte in de voorraadkast zit. Zilvervisjes bestrijden kunt u doen door gebruik te maken van chemische sprays. Verstandiger is het echter om gebruik te maken van speciale vallen. Zilvervisjes bestrijden met deze vallen kunt u aan onze ongediertebestrijding in Assen overlaten. Wij plaatsen de vallen op strategische plekken in huis, om een zilvervisjesplaag te voorkomen.

 

 

 

Wespennest verwijderen

Kan ik zelf een wespennest verwijderen?

Zelf een wespennest verwijderen lijkt wellicht de snelste oplossing om van wespen af te komen. Bij een wespennest verwijderen loopt u echter het risico gestoken te worden door de agressieve wespen. Deze beestje worden agressief op het moment dat zij zich bedreigd voelen. Dit is logischerwijs het geval als u in de buurt van hun cocon komt! Een wespennest verwijderen is het makkelijkst als u dit aan het begin van de zomer laat doen. Op dat moment zijn er nog relatief weinig wespen in het wespennest aanwezig. Een wespennest laten verwijderen kunt u aan onze ongediertebestrijding in Assen overlaten.

 

 

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden zonder beits

Regelmatig wordt aangeraden om houtworm te bestrijden met beits. Het gebruik van beits werkt echter alleen wanneer u de aanwezigheid van houtworm wilt voorkomen. Voor de bestrijding van houtworm kunt u het beste hitte of kou gebruiken. Onze ongediertebestrijding in Assen heeft een ruime ervaring met houtworm bestrijden. Dit maakt dat we u van een passende en effectieve oplossing kunnen voorzien! Ook adviseren we u graag over de manieren om houtworm in huis te voorkomen. Wist u bijvoorbeeld dat u houtworm mee kunt nemen bij het bestellen van een tuinhuisje of houten meubels?

[klantenmachine tel=”<0592-782400>”]