Ongediertebestrijding Arnhem – Uw expert op het gebied van ongedierte!

Spoedservice bij acute problemen

Discrete bestrijding

Service staat voorop

Betrouwbaar

Bel direct 026-7820109
Ongediertebestrijding Arnhem

Schakel een ervaren ongediertebestrijder uit Arnhem in!

Nick

Ongediertebestrijder Nick

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Nick?

Hallo, mijn naam is Nick van Ongediertebestrijding de Heuvelrug B.V., en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik heb jaren lang in de horeca gewerkt. Toen ik vader werd, wilde ik meer tijd voor mijn kinderen. Ik ben toen in opleiding gegaan bij een bedrijf als ongediertebestrijder. Hier heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan. Na een tijdje ben ik voor mezelf begonnen en doe ik dit met plezier.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Arnhem

De Bestrijdingsbrigade uit Arnhem geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met onze jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn wij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden wij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen wij terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Wij bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Arnhem!

026-7820109

Onze ongediertebestrijding in Arnhem helpt ongedierte te bestrijden

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van verschillende vormen van ongediertebestrijding in Arnhem? De Bestrijdingsbrigade is de partner die u hiervoor zoekt! Onze vakmannen van De Bestrijdingsbrigade uit Arnhem hebben een ruime ervaring in het bestrijden van verschillende soorten ongewenste beestjes. Waar het vangen van mollen en muizen vaak niet zo’n probleem is voor particulieren, is het bestrijden van vlooien, motten en bedwantsen een stuk ingewikkelder. Om u ook van deze vormen van ongedierte te kunnen verlossen staat onze specialisten van de ongediertebestrijding in Arnhem voor u klaar! Welke ongedierte mag De Bestrijdingsbrigade uit Arnhem bij u thuis komen bestrijden?

 

Ruime ervaring in het bestrijden van ongewenste gasten

Het werk van De Bestrijdingsbrigade uit Arnhem is zeer divers. Dit komt mede door het feit dat er tal van verschillende soorten ongedierte in woningen voor kunnen komen, die ieder op hun eigen wijze bestreden moeten worden. Het bestrijden van wespen door onze ongediertebestrijding in Arnhem vergt immers een heel andere aanpak dan het bestrijden van de boktor of spinnen. Voor welke vorm van ongedierte u de hulp van onze ongediertebestrijding in Arnhem ook inschakelt, we zorgen samen voor een passende oplossing.

 

Het belang van goede ongediertebestrijding in Arnhem

Om verschillende redenen is een goede ongediertebestrijding in Arnhem van belang. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat ongewenste beestjes ziektes mee naar binnen kunnen nemen. Ook komt De Bestrijdingsbrigade uit Arnhem regelmatig bij mensen over de vloer waar ratten, muizen en houtworm schade aan het houtwerk in huis hebben veroorzaakt. Reden genoeg om de hulp van onze ongediertebestrijding in Arnhem tijdig in te schakelen voor een passende oplossing.

 

Tip: vraag onze specialisten van de ongediertebestrijding in Arnhem niet alleen om het bestrijden van ongewenste gasten, maar vraag ook om advies waarmee u ze voortaan buiten de deur kunt houden.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Arnhemse buurten: Alteveer-Cranevelt, Burgemeesterwijk, De Laar, Elderhof, Geitenkamp, Kronenburg, Malburgen-West, Rijkerswoerd en Vredenburg.

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op met Nick

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Nick.

Werkgebied:

Over De Bestrijdingsbrigade:

De Bestrijdingsbrigade zorgt door heel Nederland voor preventie en bestrijding van ongedierte bij u thuis of op kantoor. De beste bestrijders zijn aangesloten bij ons om u als klant te helpen met uw problemen. Onze bestrijders zijn snel beschikbaar en werken in Arnhem en door de rest van Nederland.

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Muizen in Arnhem bestrijden met muizenvallen

Om muizen effectief te bestrijden maken mensen van oudsher al gebruik van muizenvallen. De muizenvallen die veel mensen gebruiken, zorgen ervoor dat muizen effectief bestreden worden. Zodra een muis in een traditionele muizenval loopt, wordt hij namelijk direct gedood. Over het algemeen een manier om snel van uw muizen af te komen. Muizen zullen echter nooit zo maar in een muizenval lopen. Om ze toch te vangen, kunt u bijvoorbeeld een stukje kaas of een andere lekkernij op het einde van de val plaatsen. Zodra een muis in de val loopt en van de kaas begint te eten, heeft zijn laatste minuut geslagen. Wanneer u snel van de muizen af wilt, kunt u meerdere muizenvallen verspreid over uw woning plaatsen. Op deze manier is de kans namelijk een stuk groter dat u de muizen ook daadwerkelijk vangt. De Bestrijdingsbrigade helpt u graag bij het bestrijden van muizen!

 

Diervriendelijke vallen

Vandaag de dag is er steeds meer aandacht voor dierenleed. Sommige mensen vinden het dan ook niet kunnen om muizen te doden met een muizenval. Geldt dit ook voor u? Dan kunt u gebruikmaken van een diervriendelijke muizenval. Met een dergelijke val kunt u de muizen ook gewoon vangen. Het enige verschil is dat de beestjes niet gedood worden. In de meeste gevallen is een diervriendelijke muizenval makkelijk te betreden voor muizen. Wanneer zij eenmaal in de val gekomen zijn, kunnen zij er echter met geen mogelijkheid meer uitkomen. Is er een muis in uw diervriendelijke val gelopen? Dan leeft het beestje meestal nog, waardoor u hem gewoon buiten vrij kunt laten.

Wespennest verwijderen

Wespennest verwijderen uit coniferen in Arnhem

Veel mensen denken niet snel aan de mogelijkheid van een wespennest wanneer er veel wespen in en rondom hun tuin vliegen. Een wespennest zit vaak goed verborgen, waardoor het aannemelijk is dat u het nest ook niet makkelijk kunt vinden. Wespen kunnen zich schuilhouden onder de dakpannen op uw woning, maar het kan ook zijn dat zij een nest bouwen in het zand. Daarnaast komt het ook geregeld voor dat de beestjes een nest bouwen in een coniferenhaag. Heeft u bij het snoeien een wespennest in uw coniferen ontdekt? Dan is het zaak om dit wespennest te verwijderen. Ga niet ongemerkt door met snoeien, want de kans is aanwezig dat u gestoken wordt door de agressieve wespen. Wilt u het nest op een effectieve manier laten verhelpen? Schakel dan De Bestrijdingsbrigade in.

 

Nest wordt goed verwijderd

Door een professionele bestrijder in te schakelen, bent u ervan verzekerd dat het nest op de juiste wijze verwijderd wordt. Ga vooral niet zelf proberen het nest te verwijderen wanneer u hier geen ervaring mee heeft. Het wordt ten zeerste af te raden om het nest met uw blote handen te pakken of kapot te slaan. Een ongediertebestrijder weet precies wat hij moet doen om van het wespennest af te komen. Hij zal er eerst voor zorgen dat de wespen gedood worden. Dit kan hij doen met speciaal vergif, maar ook met een ander bestrijdingsmiddel. Pas wanneer hij er zeker van is dat de bevolking van het nest niet meer leeft, zal hij het nest verwijderen.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Vergif helpt bij het bestrijden van zilvervisjes in Arnhem

Heeft u een hekel aan zilvervisjes? Dan is het zaak om regelmatig actie te ondernemen. Het is namelijk niet mogelijk om alle zilvervisjes in uw woning uit te roeien. U kunt daarentegen wel tijdelijk alle zilvervisjes doden, maar na verloop van tijd komen er zo weer nieuwe. Dit komt doordat de beestjes op tal van verschillende manieren uw woning binnen kunnen dringen. Om het aantal zilvervisjes in uw woning terug te dringen, kunt u gebruikmaken van vergif. Dit bestrijdingsmiddel zit in een spuitbus, waardoor het bijzonder handig in gebruik is. Het grote nadeel van het gebruik van vergif is dat de werking ervan maar tijdelijk is. Na een tijdje is het vergif namelijk uitgewerkt, waardoor zilvervisjes weer terug zullen keren. Om het aantal zilvervisjes te beperken, is het zaak om maandelijks vergif te spuiten op diverse plekken.

 

Andere mogelijkheden

Naast het gebruik van vergif zijn er ook nog enkele andere mogelijkheden om zilvervisjes te bestrijden. Zo kunt u gebruikmaken van een speciale olie. Zodra de beestjes in aanraking komen met deze olie, zullen zij bezwijken. Daarnaast zijn er ook vallen voor zilvervisjes op de markt. Wanneer een zilvervisje eenmaal in zo’n val is gelopen, moet hij dit met zijn leven bekopen. Blijven de zilvervisjes ook na effectieve bestrijding in groten getale aanwezig in uw woning? Neem dan eens contact op met een ongediertebestrijder. Hij kan u vast en zeker nog enkele tips geven om de zilvervisjes in uw woning op een effectieve wijze te bestrijden.

Houtworm bestrijden

Houtworm in Arnhem bestrijden met injecties

Heeft u houtworm in uw dakconstructie zitten? Dan is het zaak om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk van dit ongedierte af bent. Indien u niets tegen de houtworm doet, kan dit er vroeg of laat zelfs voor zorgen dat uw dak instort. Een effectieve bestrijding is dan ook van groot belang. Veel mensen lezen op het internet allerlei manieren om zelf houtworm mee te kunnen bestrijden. Zo worden Permethrin en petroleum vaak genoemd als mogelijke bestrijdingsmiddelen. Deze beide methodes werken echter niet voor de volle honderd procent. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat de houtworm definitief uitgeroeid wordt, moet u het hout injecteren met speciaal bestrijdingsmiddel.

 

Zelf doen of laten doen

Het injecteren van hout waar zich houtwormen in bevinden kunt u het beste laten doen door een professionele ongediertebestrijder. Hij beschikt namelijk over de juiste apparaten en het benodigde bestrijdingsmiddel om de houtworm te bestrijden. Door de behandeling over te laten aan een professionele bestrijder, bent u ervan verzekerd dat houtwormen zich in de toekomst niet nogmaals in het hout vestigen. Wanneer het hout op de juiste wijze behandeld wordt, is het namelijk niet meer aantrekkelijk voor houtworm. Wilt u liever geen geld uitgeven aan een professionele bestrijder? Weet dan wel waar u aan begint. Wanneer u het hout niet op de juiste wijze injecteert, bestaat de kans dat de houtworm terugkeert. Bovendien moet u altijd met beschermende kleding werken, omdat het bestrijdingsmiddel bijzonder gevaarlijk kan zijn.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding Arnhem

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Arnhem. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De aangesloten bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De aangesloten bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Zij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij hun terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Contact

Wie schakel ik in?

Ongediertebestrijding de Heuvelrug B.V.
KVK: 77650425

Ongediertebestrijder Nick

Bij Nick bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 026-7820109

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Arnhem? Zij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 026-7820109 zodat zij u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Arnhemse buurten: Alteveer-Cranevelt, Burgemeesterwijk, De Laar, Elderhof, Geitenkamp, Kronenburg, Malburgen-West, Rijkerswoerd & Vredenburg.

[klantenmachine tel=”<026-7820109>”]