✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Diervriendelijk ongedierte verwijderen
Bel De Bestrijdingsbrigade in Apeldoorn

Het diervriendelijk verwijderen van ongedierte in Apeldoorn

 

Het bestrijden van ongedierte uit uw woning kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van chemische gifstoffen die u bij een bouwwinkel, tuinwinkel of supermarkt kunt kopen. Dergelijke gifstoffen zijn verre van dier- en milieuvriendelijk. Daarbij brengen deze middelen de nodige risico’s met zich mee. U moet er immers niet aan denken dat uw kinderen of huisdieren met deze middelen in contact komen.

 

Een alternatief voor het bestrijden van ongedierte in Apeldoorn, Hoog Soeren, Beekbergen, Lieren of Klarenbeek is het inschakelen van De Bestrijdingsbrigade. Wij bieden u dier- en milieuvriendelijke oplossingen om ongedierte uit uw woning te verjagen.

 

Verschillende dier- en milieuvriendelijke oplossingen

 

Ongedierte komt in tal van verschillende soorten voor. Denk aan muizen, mollen, wespen, houtworm, vlooien, enzovoorts. Het bestrijden van deze verschillende vormen van ongedierte vergt steeds weer een andere aanpak. Wij beschikken over diverse hulpmiddelen die het op een dier- en milieuvriendelijke wijze bestrijden van deze ongediertesoorten mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van beits om houtworm uit houten voorwerpen te verjagen. Ook kunnen we een speciaal soort gas gebruiken om bepaalde ongediertevormen te bestrijden.

 

Dergelijke dier- en milieuvriendelijke oplossingen zijn typerend voor onze werkwijze, waarbij het dierenwelzijn en milieu een belangrijke rol spelen. Wanneer u Gemeente Apeldoorn in zou schakelen, zou u alsnog te maken krijgen met chemische gifstoffen. Wij wijken af van deze manier van werpen!

 

Zelf ongedierte bestrijden uit uw woning

 

Er zijn verschillende manieren om zelf ongedierte te bestrijden, zonder hier chemische gifstoffen bij te moeten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van kokend water om mieren te bestrijden. Het kokende water doodt de mieren, die zich vaak in groten getale op een plek bevinden. Het met beits insmeren van houten voorwerpen is iets wat u eveneens zelf zou kunnen doen om houtworm tegen te gaan.

 

Meer weten over het op een dier- en milieuvriendelijke wijze bestrijden van ongedierte binnen uw woning? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Ook geven we u graag handige tips om ongedierte buiten de deur te houden in de toekomst!

Ga terug naar:

 

 

Lees meer over:

 

Ongediertebestrijding

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.