Ongediertebestrijding Apeldoorn – De Bestrijdingsbrigade

Direct geholpen

Kwaliteit en service staan voorop

Zakelijk en particulier

Ervaren vakmannen

Bel direct 085-7823886
Ongediertebestrijding Apeldoorn

Direct op zoek naar een lokale ervaren ongediertebestrijder in Apeldoorn?

Muizen rond
separator-2

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Apeldoorn is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
separator-2

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
separator-2

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade uit Apeldoorn geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Apeldoorn!

085-7823886

insecten

Hulp nodig van onze ongediertebestrijding in Apeldoorn? Bel ons!

De Bestrijdingsbrigade staat dagelijks voor tientallen particulieren klaar om passende hulp te bieden bij het bestrijden van ongedierte. Ongediertebestrijding in Apeldoorn is essentieel om vervelende ziektes en schade in huis te voorkomen. Heeft u bijvoorbeeld al eens last gehad van muizen of ratten? Deze ongewenste gasten knagen het hout uw woning kapot, met alle gevolgen van dien. Onze specialisten hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van ongediertebestrijding in Apeldoorn. Denk bijvoorbeeld aan het bestrijden van zilvervisjes, houtworm, mieren, vlooien en boktorren. Ook voor verschillende andere ongediertesoorten kunt u bij onze ongediertebestrijding in Apeldoorn terecht. Waarmee mag De Bestrijdingsbrigade uit Apeldoorn u van dienst zijn?

 

Ervaring in het bestrijden van ongedierte

Door de jaren heen hebben onze specialisten een ruime ervaring opgebouwd in ongediertebestrijding in Apeldoorn. Niet alleen kunnen we u helpen bij het uitvoeren van De Bestrijdingsbrigade uit Apeldoorn, ook kunnen we u van advies voorzien waarmee u deze ongewenste gasten voortaan buiten de deur kunt houden. U moet er toch niet aan denken dat u voortdurend muizen, ratten en andere ongediertesoorten in huis heeft lopen? Dit is niet alleen een vies idee, u kunt er ook ziek van worden. Reden genoeg om tijdig de hulp van onze ongediertebestrijding in Apeldoorn in te schakelen.

 

Kieren dichten om ongedierte te bestrijden

Het voorkomen van ongedierte in huis begint volgens onze ongediertebestrijding in Apeldoorn bij het dichten van kieren en gaten. Vaak blijkt na onderzoek van de specialisten van De Bestrijdingsbrigade uit Apeldoorn dat de beestjes zich hier verschuilen en zichzelf voortplanten. Des te sneller u deze gaten en kieren door onze ongediertebestrijding in Apeldoorn laat dichten, des te kleiner is de kans dat de beestjes bij uw woning naar binnen komen.

 

Meer tips? Onze ongediertebestrijding in Apeldoorn komt graag bij u langs voor advies!

 

Welke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Kat helpt bij bestrijden van muizen in Apeldoorn

De meest effectieve manier om muizen te bestrijden is met behulp van een kat. Katten zijn namelijk dol op muizen en ze jagen er ook constant op. Als u muizen in uw woning heeft, kan een kat er binnen de kortste keren voor zorgen dat de muizen verdwenen zijn. Muizen vinden het echter geen pretje om samen met een kat in één huis te wonen, waardoor zij snel het hazenpad zullen kiezen. Niet iedere kat houdt er echter van om op muizen te jagen. Wanneer u last heeft van muizen en u overweegt een kat aan te schaffen, is het verstandig om een kat te kiezen die actief is. Alleen een actieve kat zorgt ervoor dat de muizen in uw woning op een effectieve wijze bestreden worden.

 

Overige bestrijdingsmethoden

Bent u niet bepaald een dierenvriend? Dan biedt een kat voor u waarschijnlijk geen uitkomst. Er zijn gelukkig genoeg andere manieren om muizen te bestrijden. Zo kunt u bijvoorbeeld een muizenval of vergif kopen in de winkel. Als een muis in de val loopt of van het vergif eet, gaat hij dood. Hierdoor weet u dus zeker dat de muizen niet nogmaals terugkeren. Naast deze dodelijke bestrijdingsmiddelen zijn er ook mogelijkheden om muizen op vriendelijke wijze te bestrijden. Zo kunt u de muizen levend vangen en ze vervolgens weer in de natuur uitzetten. Daarnaast is het ook mogelijk om muizen met behulp van ultrasoon geluid te verjagen. Mocht dit voor u allemaal niet werken, dan kunt u contact opnemen met een ongediertebestrijder.

Wespennest verwijderen

Wespennest op de zolder in Apeldoorn verwijderen

Wespen hebben geen vaste vestigingsplaats voor hun nesten. Waar de beestjes er het ene jaar voor kunnen kiezen om hun nest onder de dakpannen te bouwen, kunnen zij er het volgende jaar ook voor kiezen om het nest in de grond te bouwen. Heeft u te maken met een wespennest op de zolder van uw woning? Dan vraagt u zich mogelijk af hoe dit nest hier in hemelsnaam gebouwd kon worden. Ze hebben maar een kleine opening nodig om uw woning binnen te dringen. Wanneer er geen opening is, kunnen zij zelf een opening maken. De beestjes hebben namelijk bijzonder sterke kaken.
Indien u het wespennest op uw zolder ontdekt heeft, wilt u dit waarschijnlijk zo snel mogelijk verwijderen. Het verwijderen van een wespennest kan bijzonder gevaarlijk zijn en dat geldt helemaal wanneer u geen ervaring met het verwijderen heeft. Is dit inderdaad het geval? Dan kunt u het verwijderen van een wespennest op uw zolder beter aan een professionele ongediertebestrijder overlaten.

 

Waarom laten doen?

Veel mensen vragen zich af waarom zij een wespennest op hun zolder in hemelsnaam moeten laten verwijderen door een professionele ongediertebestrijder. Niet alleen weet u dankzij deze professional zeker dat het wespennest op uw zolder verwijderd is, maar u loopt zelf ook niet het risico om gestoken te worden. Wanneer de wespen merken dat u hun nest wilt verwijderen, worden zij agressief en gaan ze steken. Indien u geen speciaal pak aan heeft, kan dit een bijzonder pijnlijke bedoeling worden. Het dragen van een trui en een spijkerbroek alleen is namelijk niet voldoende om de wespensteken tegen te houden.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Zilvervisjes in Apeldoorn bestrijden zonder extra kosten

Ondanks dat zilvervisjes in groten getale voorkomen in woningen, is het onmogelijk om ze geheel uit te roeien. De beestjes weten namelijk telkens weer een woning binnen te dringen. Zo komen zij bijvoorbeeld via het leidingnetwerk, maar het kan ook zo zijn dat ze door kieren of gaten naar binnen komen of zelfs met personen meereizen. U kunt geld uit gaan geven aan allerlei dure bestrijdingsmethodes, maar heeft dit wel zin? Door vergif te gebruiken of vallen te plaatsen, zorgt u er alleen voor dat het aantal zilvervisjes minder wordt. Zelfs een ongediertebestrijder kan er niet voor zorgen dat de beestjes nooit weer terugkeren. Het lijkt dus niet al te veel zin te hebben om geld uit te geven aan het bestrijden van zilvervisjes. Wanneer u toch last van de beestjes heeft, kunt u zilvervisjes ook bestrijden zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

 

Drie bestrijdingsmethodes

Zilvervisjes bestrijden zonder extra kosten kan op drie manieren. De meeste makkelijk manier is door spinnen te laten leven. Spinnen eten de zilvervliesjes namelijk op, waardoor het aantal automatisch af zal nemen. Ten tweede kunt u ervoor zorgen dat de temperatuur in bepaalde ruimtes niet boven de vijftien graden komt. Zilvervisjes vinden het te koud, waardoor zij zich hier niet zullen vestigen. Het ventileren van uw woning is de manier die het beste werkt. Door uw woning te ventileren, daalt de luchtvochtigheid namelijk. Zilvervisjes leven doorgaans bij een luchtvochtigheidspercentage van zeventig procent of hoger. Door te ventileren, kunt u er makkelijk en snel voor zorgen dat de luchtvochtigheid onder de zeventig procent komt. Hierdoor zullen de zilvervisjes uitdrogen en sterven.

Houtworm bestrijden

Houtworm in Apeldoorn bestrijden met gif of gas?

Houtworm is op verschillende manieren te bestrijden. De meeste mensen kiezen ervoor om de beestjes te bestrijden met vergif. Hierbij wordt het hout geïnjecteerd met een stof die ervoor zorgt dat de houtworm sterft. Bij behandeling met vergif bent u ervan verzekerd dat de houtworm zich in de toekomst niet nogmaals in hetzelfde hout gaat vestigen. Het bestrijden van houtworm met vergif kunt u zelf doen, maar indien u hier geen verstand van heeft is het verstandig om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Bent u nog op zoek naar een professionele ongediertebestrijder? Dan bent u bij De Bestrijdingsbrigade aan het juiste adres. Deze bestrijder beschikt namelijk over de benodigde apparatuur om het vergif op de juiste wijze in te brengen. Het is echter niet altijd mogelijk om houtworm te bestrijden met behulp van vergif. Indien dat bij u het geval is, kunt u mogelijk kiezen voor het bestrijden met gas.

 

Vergas de houtworm

Het grote voordeel van vergassen is dat alle houtwormen en eitjes die in een gebouw zitten worden gedood. Daarnaast wordt er ook geen verdere schade aangericht aan het pand. Deze methode wordt vaak toegepast in monumentale panden of in kerken waar de plekken met houtworm maar lastig te bereiken zijn. Het nadeel is alleen dat er behoorlijk strenge eisen gelden voor het bestrijden van houtworm door middel van gas. Zo mag het gebouw bijvoorbeeld niet dichter dan tien meter bij andere gebouwen staan. Evenals voor het bestrijden van houtworm met gif, wordt het bestrijden van houtworm met gas ook altijd aan een professionele ongediertebestrijder overgelaten.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Apeldoorn. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. Ze geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Wij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Contact

Logo De Bestrijdingsbrigade

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 085-7823886

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de buurt van Apeldoorn? Wij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 085-7823886 zodat wij u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Apeldoornse buurten: Binnenstad, Driehuizen, Matendonk, Matendreef, Matenveld, Orden, Sloonlocht, Sprengenbos, Steenkamp & Vogelkwartier.