Ongediertebestrijding in Amsterdam – Direct een oplossing!

Binnen 24 uur geholpen

Meedenken aan de juiste oplossing

Gericht op goede service

Kwalitatief vakwerk

Bel direct 020-7870151
Ongediertebestrijding Amsterdam

Op zoek naar een ervaren ongediertebestrijder in Amsterdam?

Patrick

cartoon De Bestrijdingsbrigade

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Patrick?

Hallo, mijn naam is Patrick van Ongedierte- & Mollenbestrijding Jonker en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Als ongediertebestrijder kom ik elke dag in verschillende situaties terecht. Dit vraagt dan ook vaak om andere middelen zodat de beestjes wegblijven. Aangezien ik jarenlange ervaring heb, is dit geen probleem voor mij. Ik weet altijd precies wat ik moet doen en heb daarnaast ook de juiste certificaten. Als u mij inschakelt, zorg ik voor een snelle en discrete bestrijding.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Amsterdam

De Bestrijdingsbrigade uit Amsterdam geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een aangesloten bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met hun jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn zij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden zij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen ze terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Onze aangesloten bestrijders bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Amsterdam!

020-7870151

Ongediertebestrijding Amsterdam: hulp bij verschillende soorten ongedierte!

Bent u op zoek naar ongediertebestrijding in Amsterdam? Onze aangesloten bestrijders helpen u graag met het bestrijden van verschillende soorten ongedierte in huis. Denk bijvoorbeeld aan het bestrijden van bedwantsen, het verwijderen van een wespennest in huis, het bestrijden van mollen of het verwijderen van houtworm. De ongediertebestrijders van onze ongediertebestrijding in Amsterdam hebben een ruime ervaring in het verwijderen van verschillende soorten ongedierte in en rondom woningen. Op die manier kunnen zij u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn! Zeker bij bijen- of wespennesten is het fijn als u binnen een korte tijd geholpen wordt door onze ongediertebestrijding in Amsterdam. U moet er toch niet aan denken, dat u of uw kinderen door dergelijk ongedierte gestoken worden?

 

Verschillende vormen van bestrijding van ongedierte

Ongedierte komt in tal van verschillende vormen voor, waardoor de ervaring van de aangesloten experts van De Bestrijdingsbrigade uit Amsterdam goed van pas komt. Naast bedwantsen, wespen en bijen, kunt u ook denken aan mollen, zilvervisjes, vlooien, mieren en muizen. Niet alleen vinden veel mensen het een vies idee dat er ongedierte in hun huis rondloopt, ook kan ongedierte voor schade zorgen is de ervaring van onze ongediertebestrijding in Amsterdam. Muizen en ratten kunnen uw isolatie aantasten of kabels vernielen, mollen zorgen ervoor dat uw fraaie gazon verandert in een omgeploegde akker en motten kunnen in uw kleren gaan zitten. Het is vaak erg lastig om ongedierte zonder onze ongediertebestrijding in Amsterdam te bestrijden.

 

Direct hulp van ongediertebestrijding Amsterdam

Wilt u direct hulp van onze ongediertebestrijding in Amsterdam? Of vermoedt u last te hebben van een vorm van ongedierte in huis? Onze aangesloten ongediertebestrijding in Amsterdam komt graag bij u langs om het ongedierte op te sporen en voor u te bestrijden. Zij beschikken over de juiste middelen om ongedierte tegen te gaan, zonder dat u hier zelf last van heeft! Onze ongediertebestrijding in Amsterdam kan u daarbij meer vertellen over de mogelijkheden om ongedierte in de toekomst uit uw woning te weren zonder onze hulp.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten experts onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Amsterdamse buurten: Banne Buiksloot, Buitenveldert, Geuzenveld, Grachtengordel, Indische buurt, Jordaan, Middenmeer, Nieuwmarkt, Oostelijke eilanden, Osdorp, Sloten, Slotermeer en Staatsliedenbuurt.

Ongediertebestrijder

Neem contact op met Patrick

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Patrick.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Muizen bestrijden in Amsterdam

De meeste mensen hebben een hekel aan muizen in hun woning. Ze zijn eng en daarnaast ook nog eens behoorlijk smerig. Behoort u ook tot deze groep? Dan is het tijd om in te grijpen. Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen om muizen te bestrijden. Zo kunt u bijvoorbeeld een muizenval plaatsen. U heeft vast en zeker weleens een dergelijke muizenval gezien. Hier kunt u bijvoorbeeld een blokje kaas op plaatsen. Wanneer de muis hiervan eet, wordt hij direct gedood. Op deze manier bent u dus definitief van de muis af. Muizen zijn daarnaast ook te bestrijden met speciaal gif. Indien een muis hier een hap van neemt, valt hij na verloop van tijd vanzelf dood neer.

 

Muizen diervriendelijk bestrijden

Waar sommige mensen muizen het liefst zo snel mogelijk willen doden, zijn er andere mensen die dit zielig vinden. Gelukkig zijn er vandaag de dag ook voldoende mogelijkheden om muizen te verjagen zonder ze te doden. Wilt u de muizen op een diervriendelijke manier bestrijden? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om de beestjes te verjagen met behulp van ultrasone geluiden. De geluiden die deze apparaatjes uitzenden zijn van een dusdanig hoge frequentie dat muizen hier last van hebben. De tonen zijn echter zo hoog dat mensen er geen hinder van ondervinden. Daarnaast is er nog de mogelijkheid van een diervriendelijke muizenval. In tegenstelling tot de traditionele muizenval wordt de muis hierbij niet gedood, maar levend gevangen. U kunt de muis dan zelf buitenshuis vrijlaten.

Wespennest verwijderen

Hoe verwijdert u een wespennest in Amsterdam?

Vliegen er veel wespen rondom uw woning? Dan kan het zijn dat er ergens een wespennest schuilgaat. Maar hoe weet u of dit inderdaad het geval is? Kijk eens waar de wespen heen vliegen. Wanneer ze allemaal naar dezelfde locatie vliegen, duidt dit naar alle waarschijnlijkheid op een wespennest. Wespen kunnen prima in of rondom uw woning hun nest bouwen. Heeft u inderdaad een wespennest geconstateerd? Dan wilt u hier waarschijnlijk zo snel mogelijk vanaf. Maar hoe gaat u te werk bij het verwijderen van een wespennest? Kunt u dit bijvoorbeeld zelf doen of is het beter om hier een professionele ongediertebestrijder voor in te schakelen?

 

Zelf nest verwijderen

Wilt u geen ongediertebestrijder inschakelen? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf het wespennest te verwijderen. Zorg dat u altijd voldoende beschermende kleding draagt, zodat de kans op steken klein is. Bedek alle blote lichaamsdelen dan ook goed en zorg dat u ook over uw spijkerbroek en trui of T-shirt ook bescherming draagt. Wespen prikken hier namelijk makkelijk doorheen. Kunt u eenvoudig bij de opening van het nest komen? Probeer dan eerst gebruik te maken van bestrijdingsmiddel. Dit kunt u bij de ingang van het nest leggen. De wespen nemen dit vervolgens mee naar binnen, waardoor de bevolking van het wespennest zal sterven. In sommige gevallen kan een wespennest ook bestreden worden met kokend water. Dit is echter alleen aan te raden bij nesten die klein zijn. Heeft u te maken met een groot nest? Laat het wespennest dan verwijderen door een professionele ongediertebestrijder.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Last van zilvervisjes in Amsterdam? Zo bestrijdt u ze!

Ziet u regelmatig kleine beestjes van één à twee centimeter groot in uw woning? Dan kan het maar zo zijn dat u te maken heeft met zilvervisjes. De beestjes vormen niet direct een gevaar, maar het is natuurlijk geen prettig idee dat er allemaal van die kleine beestjes in uw woning zitten. Wilt u de zilvervisjes bestrijden? Er zijn genoeg manieren om zilvervisjes mee te bestrijden, maar deze werken vaak niet voor een lange tijd. De bestrijding mag dan helpen voor de zilvervisjes die op dat moment in uw woning zitten, maar voor nieuwe beestjes heeft dit geen effect. En laat het nu net het geval zijn dat zilvervisjes bijzonder makkelijk uw woning kunnen betreden. Wilt u het aantal zilvervisjes in uw woning toch verminderen? Neem dan contact op met De Bestrijdingsbrigade.

 

Professional bestrijdt zilvervisjes

Een ongediertebestrijder kan ingeschakeld worden om de hoeveelheid zilvervisjes in uw woning terug te dringen. Het is ook voor een professionele bestrijder echter onmogelijk om alle beestjes uit uw woning te verdrijven. Hij kan er wel wat aan doen om het aantal zilvervisjes tijdelijk te verminderen, maar helemaal uitroeien is gewoon onmogelijk. Indien u wilt dat het aantal visjes in uw woning afneemt, is een ongediertebestrijder de persoon die u zoekt. Hij heeft namelijk verschillende opties om de beestjes te bestrijden, waardoor u voorlopig een stuk minder zilvervisjes in uw woning heeft.

Houtworm bestrijden

Hoe kunt u houtworm bestrijden in Amsterdam?

Houtworm is een hardnekkig soort ongedierte. De beestjes vreten zich een weg door het hout, waardoor veel schade kan ontstaan. Een houtworm kan in verschillende soorten hout voorkomen. Zo kan het zijn dat het beestje in uw vloer of meubels zit, maar het is ook mogelijk dat de houtworm in uw dakspanten zit. Wanneer u niets tegen de houtworm doet, kan er grote schade ontstaan. Maar hoe weet u of u daadwerkelijk te maken heeft met houtworm? Vaak zitten er dan kleine gaatjes in het hout. Is dit bij u het geval? Dan is het zaak om direct in te grijpen. Indien u niets doet, wordt het hout alleen nog maar verder aangetast en dat kan uiteindelijk grote gevolgen hebben. Het is dan ook zaak om houtworm te bestrijden.

 

Gebruik Permethrin

Door gebruik te maken van het middel Permethrin wordt het zenuwstelsel van ongedierte aangetast. In het geval van houtworm betekent dit dus dat zij niet meer door uw hout kunnen vreten. Wanneer u een ongediertebestrijder inschakelt, zal hij dit middel niet gebruiken. De meeste ongediertebestrijders zijn namelijk van mening dat dit middel enkel preventief werkt. Indien er al houtworm in uw woning zit, heeft het bestrijden hiervan met Permethrin dus niet veel zin. Om houtworm te voorkomen is het echter wel een prima middel. Wilt u de houtworm in uw woning bestrijden? Dan doet u er goed aan een ongediertebestrijder in te schakelen. Hij weet precies welk middel hij moet gebruiken om ervoor te zorgen dat de houtworm gedood wordt.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding Amsterdam

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Amsterdam. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De aangesloten bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De aangesloten bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Zij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij onze aangesloten bestrijders terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met onze aangesloten specialisten op zodat zij u verder kunnen helpen.

Contact

Wie schakel ik in?

Ongedierte- & Mollenbestrijding Jonker

KVK: 87848171

Ongediertebestrijder

Bij Patrick bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 020-7870151

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de aangesloten specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Amsterdam? Onze aangesloten bestrijders staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 020-7870151 zodat zij u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Amsterdamse buurten: Banne Buiksloot, Buitenveldert, Geuzenveld, Grachtengordel, Indische buurt, Jordaan, Middenmeer, Nieuwmarkt, Oostelijke eilanden, Osdorp, Sloten, Slotermeer & Staatsliedenbuurt.

[klantenmachine tel=”<020-7870151>”]