Ongediertebestrijding Amersfoort – Effectieve plaagdierbeheersing

Bel vandaag nog!

Bestrijding en preventie

De klant staat voorop!

Jarenlang in het vak

Bel direct 033-7820562
Ongediertebestrijding Amersfoort

De ongediertebestrijder uit Amersfoort staat voor u klaar!

Nick

Ongediertebestrijder Nick

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Nick?

Hallo, mijn naam is Nick van Ongediertebestrijding de Heuvelrug B.V., en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik heb jaren lang in de horeca gewerkt. Toen ik vader werd, wilde ik meer tijd voor mijn kinderen. Ik ben toen in opleiding gegaan bij een bedrijf als ongediertebestrijder. Hier heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan. Na een tijdje ben ik voor mezelf begonnen en doe ik dit met plezier.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Amersfoort

De Bestrijdingsbrigade uit Amersfoort geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten bestrijders in heel Nederland. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met hun jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn zij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden zij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen ze terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Onze aangesloten bestrijders bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Amersfoort!

033-7820562

Hulp van onze ongediertebestrijding in Amersfoort? Onze aangesloten bestrijders staan voor u klaar!

Kunt u de hulp van onze ongediertebestrijding in Amersfoort goed gebruiken? Onze aangesloten specialisten staan dagelijks voor tientallen particulieren klaar om hulp te bieden bij het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijding in Amersfoort heeft onder meer ervaring in het verwijderen van mollen, bijen, wespen, vlooien, zilvervisjes, mieren en muizen. Het is erg belangrijk dat dergelijke beestjes tijdig uit uw woning verwijderd worden door een specialiste van De Bestrijdingsbrigade uit Amersfoort, om te voorkomen dat er schade aan uw woning ontstaat. Ook kan de aanwezigheid van ongedierte in huis van invloed zijn op uw gezondheid. Waarmee kunnen de vakmannen van onze ongediertebestrijding in Amersfoort u van dienst zijn?

 

Ziektes in huis door ongedierte

Zeker muizen, ratten, kevers en vliegen kunnen bacteriën mee naar binnen nemen, waardoor u ziek kunt worden. Vaak blijkt dat mensen niet direct door hebben waarom ze ziek zijn geworden. Na onderzoek van onze ongediertebestrijding in Amersfoort blijkt dan dat het virus of de bacteriën door beestjes mee naar binnen zijn genomen. Ook komt het regelmatig voor dat mensen de ongediertebestrijding in Amersfoort inschakelen voor het verwijderen van wespen- en bijennesten. Zij zijn bijvoorbeeld erg allergisch voor steken van deze beestjes. Onze aangesloten vakmannen van de ongediertebestrijding in Amersfoort hebben dergelijke vormen van ongedierte vaak snel voor u bestreden

 

Een omgeploegd gazon door mollen

Niet alleen kunnen verschillende ongediertesoorten ziektes mee naar binnen nemen of uw woning aan de binnenzijde beschadigen. Onze aangesloten bestrijders van de ongediertebestrijding in Amersfoort krijgen ook regelmatig te maken met gazons die volledig omgeploegd zijn door mollen onder de grond. Onze ongediertebestrijding in Amersfoort plaatst graag mollenklemmen voor u, zodat verdere schade aan het gazon vermeden kan worden.

 

Tip: vraag om advies aan de vakmannen van onze ongediertebestrijding uit Amersfoort! Zij vertellen u graag hoe u ongedierte kunt voorkomen.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten bestrijders onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Amersfoortse buurten: De Hoef, De Kruiskamp, Hoogland, Kattenbroek, Leusderkwartier, Liendert, Randenbroek, Schothorst, Soesterkwartier, Vathorst en Vermeerkwartier.

Ongediertebestrijder Marco

Neem contact op met Nick

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Nick.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

Muizen in Amersfoort bestrijden met ultrasoon geluid

Een traditionele manier voor het bestrijden van muizen is een muizenval. Een muizenval is dodelijk voor een muis. Wanneer hij eenmaal in deze val loopt, moet hij dit met zijn leven bekopen. Dit geldt ook voor het gebruik van vergif. Indien een muis hier eenmaal van eet, valt hij binnen afzienbare tijd dood neer. Wilt u de muizen uit uw woning verjagen zonder ze te doden? Dan zijn er een aantal bestrijdingsmethoden die u toe kunt passen. Veel mensen kiezen in dat geval voor ultrasoon geluid. Hierdoor hoeft u zelf geen moeite te doen om de muizen te vangen, want de beestjes zullen zelf uw woning verlaten. Een ideale manier dus wanneer u de muizen in uw woning op een diervriendelijke manier wilt verjagen. Maar hoe gaat het gebruik van ultrasoon geluid eigenlijk in zijn werk?

 

De werking

Ultrasoon geluid wordt uitgezonden met behulp van kleine apparaatjes. Voor de aanschaf van dergelijke apparaatjes kunt u onder meer bij een ongediertebestrijder terecht. De apparaten moeten verspreid worden over uw woning, om zo snel mogelijk resultaat te boeken. U vraagt zich ongetwijfeld af hoe het kan dat muizen met behulp van geluid verjaagd worden. Dit komt door de hoge frequentie waarmee de apparaatjes het geluid uitzenden. Deze frequentie is zo hoog dat muizen hier niet tegen kunnen. Zij zullen uw woning dan ook snel verlaten. Het grote voordeel is dat de frequentie dusdanig hoog is, dat het met het menselijke gehoor niet waarneembaar is. De muizen worden dus verjaagd zonder dat u hier zelf last van heeft.

Wespennest verwijderen

Wespennest in spouwmuur in Amersfoort verwijderen

Valt het u op dat er geregeld wespen in uw muur kruipen? Dan is de kans groot dat er een wespennest in uw spouwmuur zit. Een spouwmuur is namelijk een plek waar wespen over het algemeen graag hun nest bouwen. Het valt immers niet snel op dat de beestjes hier zitten, waardoor zij veilig en ongestoord aan hun nest kunnen werken. Doordat wespen geregeld een spouwmuur als vestigingsplaats kiezen, kan het zijn dat er nog resten van een oud nest in de muur zitten. Voor nieuwe wespen is dit ideaal, aangezien zij op deze manier minder moeite moeten doen om een nest te bouwen. Wespen komen doorgaans vaak via buiten uw spouwmuur in, maar na verloop van tijd weten zij vaak ook een weg te vinden om binnen in uw woning te komen. Het is dan ook zaak om een wespennest in een spouwmuur snel te verwijderen.

 

Hoe gaat u te werk?

Wanneer u eenmaal heeft opgemerkt dat er een wespennest in uw spouwmuur zit, is het zaak dit nest zo snel mogelijk te verwijderen. Waarom? Een wespennest in de spouwmuur kan er namelijk voor zorgen dat uw woning niet goed meer geventileerd wordt, waardoor vochtplekken makkelijk kunnen ontstaan. Het verwijderen van een wespennest in een spouwmuur is echter niet bepaald makkelijk. De wespen kunnen betrekkelijk makkelijk bij het nest komen, maar dat geldt waarschijnlijk niet voor u. Het beste wat u kunt doen om een wespennest in een spouwmuur te verwijderen is een ongediertebestrijder inschakelen. Hij krijgt vaak te maken met dergelijke wespennesten en weet dan ook precies wat hij moet doen om het nest te verwijderen.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Zilvervisjes bestrijden in Amersfoort? Maak gebruik van vallen

Ongedierte in uw woning is altijd vervelend. Het ene beestje doet echter meer kwaad dan de andere. Heeft u veel zilverachtige beestjes van om en nabij de anderhalve centimeter in uw woning rondlopen? Grote kans dan dat het hier om zilvervisjes gaat. Geen paniek, want deze beestjes doen over het algemeen niets of niemand kwaad. In het ergste geval kunnen zij enkele gaatjes in uw kleding of ander katoen maken. Ze zijn verder niet schadelijk voor uw gezondheid. Maar ja, het is en blijft ongedierte en daar willen de meeste mensen zo snel mogelijk vanaf. Het bestrijden van zilvervisjes behoort in dat geval dan ook tot de mogelijkheden. Hiervoor kunt u een ongediertebestrijder inschakelen, maar u kunt ook zelf vallen gaan plaatsen om de zilvervisjes te vangen.

 

Het nut van vallen

Het is helaas niet mogelijk om zilvervisjes volledig uit te roeien. U kunt daarentegen wel het één en ander doen om de hoeveelheid zilvervisjes in uw woning aanzienlijk terug te dringen. Een goede mogelijkheid om het aantal beestjes te verminderen is door vallen te gebruiken. Er zijn namelijk speciale vallen op de markt om de kleine zilvervisjes mee te vangen. Het heeft in dit geval geen nut wanneer u slechts één val plaatst in uw woning. Nee, u doet er goed aan om meerdere vallen te plaatsen. Hoe meer vallen er geplaatst worden, hoe groter de kans immers is om de zilvervisjes te vangen. Het is wel van belang dat u gedurende een lange periode doorgaat met het plaatsen van de vallen. Anders zult u zien dat er binnen de kortste keren weer een karrevracht aan zilvervisjes in uw woning te vinden is.

Houtworm bestrijden

Houtworm in Amersfoort op de juiste wijze laten bestrijden

De meeste mensen die last hebben van houtworm, willen hier zo snel mogelijk vanaf. Houtworm is op verschillende manieren te bestrijden. Zo beweren veel mensen bijvoorbeeld dat houtworm te bestrijden is met petroleum. Maar waarom is dit geen goed bestrijdingsmiddel? Omdat petroleum alleen de actieve houtwormen doodt. De eitjes die gelegd zijn, worden door dit middel echter niet gedood. Wanneer de eitjes uitkomen, heeft u binnen afzienbare tijd dus weer te maken met hetzelfde probleem. Wanneer er houtworm in uw meubels zit, kunt u dit bestrijden met vrieskou. Het meubilair wordt dan gedurende twee weken ingevroren, waardoor de houtwormen gedood worden. Indien u er echter zeker van wilt zijn dat de houtworm niet meer terugkeert, doet u er goed aan een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Zoekt u nog een goede bestrijder? Zoek dan eens contact met De Bestrijdingsbrigade.

 

Definitief van houtworm af

Een professionele ongediertebestrijder kan behoorlijk wat geld kosten. Door hem in te schakelen, bent u er echter wel van verzekerd dat u definitief van de houtworm af bent. De bestrijder zal het object waarin het ongedierte zit namelijk met een speciaal gif bestrijden. Op deze manier wordt de houtworm gedood, evenals de eitjes. U bent dus direct van de beestjes verlost. Bijkomend voordeel is dat u in de toekomst ook niet meer bang hoeft te zijn voor houtworm in hetzelfde object. Een ongediertebestrijder behandelt het object namelijk zodanig dat het voor houtwormen niet meer aantrekkelijk is om zich in het hout te vestigen.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Amersfoort. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Onze aangesloten bestrijders bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De aangesloten bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Onze aangesloten bestrijders kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Contact

Wie schakel ik in?

Ongediertebestrijding de Heuvelrug B.V.
KVK: 77650425

Ongediertebestrijder Nick

Bij Nick bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 033-7820562

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Amersfoort? Onze aangesloten bestrijders staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 033-7820562 zodat zij u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Amersfoortse buurten: De Hoef, De Kruiskamp, Hoogland, Kattenbroek, Leusderkwartier, Liendert, Randenbroek, Schothorst, Soesterkwartier, Vathorst & Vermeerkwartier.

[klantenmachine tel=”<033-7820562>”]