Ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn – Helpt u graag!

Neem nu contact met ons op

Jarenlang in het vak

Persoonlijke service

Gericht op kwaliteit

Bel direct 0172-787503
Ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn

Een lokale ervaren ongediertebestrijder in Alphen aan den Rijn nodig?

Kevin

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Kevin?

Hallo, mijn naam is Kevin en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik heb nu al een aantal jaar ervaring als ongediertebestrijder. Ik werk nu samen met mijn collega’s bij het team onder leiding van Elroy. Samen met het team willen wij onze klanten zo goed mogelijk helpen met hun problemen.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Alphen aan den Rijn is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn

De Bestrijdingsbrigade uit Alphen aan den Rijn geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Alphen aan den Rijn!

0172-787503

Last van ongedierte? Bel onze ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn

Verreweg de meeste Nederlanders hebben een grote hekel aan ongedierte. De beestjes worden vaak geassocieerd met allerlei ziektes en het is dan ook geen pretje om ze in huis te hebben. Daarnaast verplaatsen de beestjes zich meestal makkelijk door uw woning, waardoor zij op diverse plekken schade aan kunnen richten. Reden genoeg dus om zo snel mogelijk in te grijpen. De Bestrijdingsbrigade kan ervoor zorgen dat het ongedierte uit uw woning verdwijnt. Onze ongediertebestrijding in Alphen aan den rijn is namelijk gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte, waardoor het niet lang gaat duren voor de beestjes gevangen zijn.

 

Verschillende methodes

Door de jaren heen heeft onze ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn diverse methodes gebruikt om ongedierte te bestrijden. Wij vangen de beestjes niet alleen met speciale vallen, maar onze ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn beschikt over tal van andere mogelijkheden om ongedierte succesvol te bestrijden. Wanneer wij ingeschakeld worden voor ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn zullen wij nooit op voorhand een methode voorschrijven. De professionele bestrijders van onze ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn weet namelijk dat de bestrijdingsmethode per woning kan verschillen. In de meeste situaties combineren wij verschillende methodes om het ongedierte zo snel mogelijk te verdelgen.

 

Diervriendelijke ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn

Bent u er geen fan van om ongedierte te doden? Dan kan onze ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn het ongedierte in uw woning ook op een diervriendelijke manier bestrijden. Wij maken in dat geval gebruik van vallen of andere hulpmiddelen. Deze zorgen er wel voor dat de beestjes gevangen worden, maar doden de beestjes niet. In het geval van muizen kunnen wij de beestjes bijvoorbeeld weer uitzetten in de natuur. Wilt u de beestjes niet vangen, maar juist verjagen? Dan schakelt u onze ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn in voor het plaatsen van ultrasoon geluid. Deze apparaatjes zenden een hoge toon uit, waardoor de sommige soorten ongedierte verjaagd worden uit uw woning.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.


Wij zijn wekelijks actief in de volgende Alphense buurten: Ambachtenbuurt, Componistenbuurt, De Oude Wereld, Edelstenenbuurt, Horstenbuurt, Planetenbuurt, Stromenbuurt, Weidebloemenbuurt.

Neem contact op met Kevin

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Kevin.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”<0172-787503>”]