Ongediertebestrijding Almere – De Bestrijdingsbrigade staat voor u klaar!

Binnen 24 uur geholpen

Ervaren en deskundig

Gericht op kwaliteit en service

Gecertificeerd personeel

Bel direct 036-7820542
Ongediertebestrijding Almere

Direct hulp nodig van een ongediertebestrijder in Almere?

Fabiola

Ongediertebestrijder Fabiola

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Fabiola?

Hallo, ik ben Fabiola van OBS OngedierteBestrijdSter en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik heb eerst een opleiding tot kok gedaan. Als vrij snel merkte ik dat dit niks voor mij was. Een aantal jaar geleden vertelde een vriend over zijn baan als ongediertebestrijder. Ik werd hier enthousiast van en ben zo het vak ingerold. Ik vind het leuk dat ik mensen kan helpen met hun probleem.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Soorten ongedierte

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Ongediertebestrijding Almere

De Bestrijdingsbrigade uit Almere geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij werken met aangesloten bestrijders in het hele land, Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Met hun jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn zij in staat om vrijwel elk ongedierte te bestrijden. De meeste type ongedierte bestrijden zij in één keer, alleen in uitzonderlijke gevallen komen zij terug voor een tweede bezoek. Overtuigd? Bel ons dan direct! Onze aangesloten experts bieden u een zeer snelle service en handelen met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Almere!

036-7820542

Ongedierte in huis? Bel onze ongediertebestrijding in Almere!

De aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade is gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende vormen van ongedierte. Regelmatig wordt onze ongediertebestrijding in Almere ingeschakeld voor het bestrijden van spinnen, kevers, vlooien, mieren en muizen. Ook voor verschillende andere vormen van ongedierte kan een aangesloten specialist van De Bestrijdingsbrigade uit Almere worden ingeschakeld. Heeft u zelf last van vervelende ongewenste beestjes in huis? Bel onze ongediertebestrijding in Almere vandaag nog om zo snel mogelijk geholpen te worden bij het bestrijden van ongedierte. Onze aangesloten vakmannen van De Bestrijdingsbrigade uit Almere beschikken over een ruime ervaring en de juiste middelen om ongedierte te bestrijden.

 

Het belang van ongediertebestrijding in Almere

Wist u dat het heel belangrijk is om ongediertebestrijding in Almere uit te voeren? De ongewenste gasten in uw woning kunnen verschillende bacteriën en virussen mee naar binnen nemen, wat van invloed kan zijn op uw gezondheid. Onze ongediertebestrijding in Almere helpt u te voorkomen dat u of andere gezinsleden ziek worden door de aanwezigheid van deze beestjes door ze tijdig te bestrijden.

 

Overigens is het feit dat u ziek kunt worden van deze beestjes niet de enige reden om de hulp van onze ongediertebestrijding in Almere in te schakelen. Ook kan ongedierte schade aan uw woning of tuin veroorzaken.

 

Hulp van experts op het gebied van ongediertebestrijding in Almere

Onze aangesloten vakmannen van de ongediertebestrijding in Almere hebben een ruime ervaring in het bestrijden en voorkomen van ongedierte in huis. Zij weten waar deze ongewenste gasten zich in de meeste gevallen ophouden en hoe ze ze kunnen bestrijden. Dit begint bijvoorbeeld met het afdichten van kieren en gaatjes in, waar de beestjes vaak een warme verblijfplaats hebben om zich voor te kunnen planten. Onze ongediertebestrijding in Almere geeft u graag een aantal extra tips.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden onze aangesloten experts allemaal?

U kunt onze aangesloten specialisten onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Almeerse buurten: Almere-Haven, Almere-Buiten, Almere-Stad, Danswijk, Filmwijk, Kruidenwijk, Literatuurwijk, Muziekwijk, Oostvaarderbuurt, Parkwijk, Stedenwijk, Tussen de Vaarten, Waterwijk.

Ongediertebestrijder Fabiola

Neem contact op met Fabiola

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Fabiola.

Werkgebied:

Muizen bestrijden

Muizen

Wat kunnen onze aangesloten experts voor u betekenen?

 • Voorkomen van een muizenplaag
 • Muizenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Muizen in huis bestrijden
 • Muizenvallen plaatsen
 • Muizenoverlast voorkomen
 • Verjagen van muizen

De beste manier om muizen te bestrijden in Almere

Heeft u last van muizen in uw woning? Dan wilt u zo snel mogelijk van deze beestjes af zijn. Veel mensen vinden muizen namelijk eng en ze zijn ook nog eens behoorlijk smerig. Om definitief van de muizen in uw woning af te komen, is het zaak om de beestjes te bestrijden. Maar hoe gaat u te werk bij het bestrijden van muizen? Het bestrijden van muizen kan op diverse manieren. Zo kunt u ervoor kiezen om de muizen op een vriendelijke wijze te vangen. De dieren worden in dat geval niet gedood. In de meeste gevallen duurt het vriendelijk bestrijden van muizen wat langer. Wanneer u snel van de muizen in uw woning af wilt zijn, kunt u dan ook beter een andere bestrijding toepassen.

 

Muizen uitschakelen

U heeft ongetwijfeld nog een muizenval liggen als u eerder te maken heeft gehad met muizen in uw woning. Het is verstandig om meerdere van deze vallen in uw woning te plaatsen, zodat u de muizen snel gevangen hebt. Om de muizen effectief te bestrijden, kunt u bijvoorbeeld een blokje kaas op de val plaatsen. Zodra de muis in de val loopt, wordt hij direct gedood. Heeft u geen muizenvallen in huis? Dan kunt u ook proberen de muizen te bestrijden met behulp van vergif. Strooi een beetje vergif op een schoteltje en verdeel de schoteltjes over uw woning. Wanneer een muis dit vergif eet, zal hij na verloop van tijd bezwijken.

Wespennest verwijderen

Wespennest op lastige plekken in Almere verwijderen

Om voor beschutting te zorgen en eitjes te kunnen leggen, bouwt de koning van de wespen vaak een nest. Dit kan in het zand zijn, maar het is ook mogelijk om het nest in uw woning te bouwen. Wespen zijn zeer kleine beestjes en zij hebben dan ook geen grote opening nodig om uw woning binnen te komen.  De meeste wespennesten worden gebouwd op plekken waar u ze niet verwacht. Dit kan bijvoorbeeld op een zolder zijn, maar ook onder een dakpan of onder de dakrand. Deze plekken zijn voor de wespen zeer makkelijk te bereiken, maar mensen kunnen er niet goed bij. Het verwijderen van een wespennest op een lastige plek kan dan ook een hels karwei zijn.

 

Professionele bestrijder

Heeft u zelf geen ervaring met het verwijderen van een wespennest? Neem dan contact op met een aangesloten experts van De Bestrijdingsbrigade. Die weet namelijk als geen ander hoe hij een wespennest op de juiste wijze moet verwijderen. Bijkomend voordeel is dat u zelf geen risico loopt gestoken te worden door de agressieve wespen. Door een ongediertebestrijder in te schakelen weet u zeker dat het nest op de juiste wijze verwijderd wordt. De kans is dan klein dat de wespen nogmaals terug zullen keren naar uw woning.

Wespennest verwijderen

Wat kunnen onze aangesloten experts voor u betekenen?

 • Verwijderen van een wespennest
 • Wespenpreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Wespen in of rondom uw tuin bestrijden
 • Overlast van wespen voorkomen
 • Verjagen van wespen

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Wat kunnen onze aangesloten experts voor u betekenen?

 • Voorkomen van een zilvervisjesplaag
 • Zilvervisjespreventie bij u thuis of uw bedrijf
 • Zilvervisjes of ovenvisjes bestrijden
 • Zilvervisjesoverlast voorkomen
 • Zilvervisjesprobleem? Wij helpen direct!

Zilvervisjes in Almere met gif bestrijden

Zilvervisjes zijn bijzonder kleine beestjes. Ze kunnen onder meer via de leidingen uw woning binnenkomen. Het is echter ook mogelijk dat ze op uw jas zitten en zo meereizen naar uw huis. Hiervoor zijn er een aantal manieren om de zilvervisjes in uw woning te voorkomen. Zo kunt u bijvoorbeeld zorgen voor een goede ventilatie. Als gevolg hiervan zal de vochtigheid en temperatuur dalen. Het klimaat wordt dat minder interessant voor zilvervisjes. Doordat de beestjes niet heel erg groot zijn, worden ze niet vaak opgemerkt. Ze houden zich bijvoorbeeld vaak schuil in kasten. Heeft u veel zilvervisjes in uw woning zitten? Dan is het goed denkbaar dat u deze wilt bestrijden. Voor het bestrijden van zilvervisjes kunt u gif gebruiken.

 

Actieve bestrijding

Gif werkt doorgaans goed bij het bestrijden van zilvervisjes in uw woning. Het vergif zit in een spuitbus, waardoor het makkelijk te gebruiken is. Zitten er bijvoorbeeld veel zilvervisjes in uw kledingkast? Dan kunt u vergif in uw kast spuiten. Op deze manier maakt u de omgeving van de zilvervisjes giftig, waardoor ze zullen sterven. Gif werkt prima als tijdelijke bestrijder, maar de werking is nooit heel erg lang. Daarom moet u zilvervisjes actief blijven bestrijden met gif. Indien u dit niet doet, kunnen andere zilvervisjes zich weer gaan vestigen op de betreffende plek.

Houtworm bestrijden

Houtworm in Almere zelf bestrijden

Heeft u houtworm in uw woning zitten? Dan is het zaak om dit ongedierte zo snel mogelijk uit te roeien. Voor het bestrijden van houtworm kunt u een deskundige bestrijder inschakelen. In sommige gevallen is het echter ook mogelijk om de houtworm zelf te bestrijden. Vaak wordt gezegd dat houtworm te behandelen is met petroleum of met hitte. Maar beide methodes worden niet aangeraden. Bij petroleum zou het effect niet voldoende zijn om de wormen te bestrijden. Daarnaast kan het behandelen van hout met hitte brand veroorzaken. Houtworm kunt u daarentegen wel bestrijden met kou. Al heeft dit natuurlijk alleen zin bij kleine objecten die nergens aan vastzitten. Een klein houten object die houtworm bevat kan gedurende 2 weken in de diepvries gelegd worden. Na deze periode moet de houtworm dood zijn. Er zijn echter genoeg andere methodes die vaak beter werken.

 

Wormen vergiftigen

Heeft u te maken met houtworm in grote objecten? Dan is het verstandig om het zo snel mogelijk te bestrijden. De beste manier om dit te doen is met behulp van vergif. Het aanbrengen van dit middel is echter een aanzienlijke klus. U doet er dan ook goed aan om het bestrijden van houtworm over te laten aan een vakkundige bestrijder. Hij weet namelijk precies hoe hij de houtworm in uw woning uit moet roeien. Dit wil niet zeggen dat u het bestrijden van houtworm niet zelf kunt doen. Weet wel waar u aan begint. De bestrijdingsmiddelen zijn vaak schadelijk en hier moet dus uiterst zorgvuldig mee gewerkt worden.

Houtworm bestrijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Gratis houtworm inspectie
 • Houtworm behandelingen
 • Houtworm bestrijding in uw boerderij of woning
 • Aanpakken van houtaantasters
 • Houtwormbescherming
 • Verwijderen van houtworm

Wilt u informatie over een ander type ongedierte? Neem contact op!

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipende insecten

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Andere kruipende insecten

Vliegende insecten

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Over ons

Ongediertebestrijding Almere

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Almere. Wij werken met aangesloten specialisten in het hele land. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Zij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De aangesloten bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Wij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Contact

Wie schakel ik in?

OBS OngedierteBestrijdSter

KVK 67092187

Ongediertebestrijder Fabiola

Bij Fabiola bent u verzekerd van:

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 036-7820542

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Almere? Wij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 036-7820542 zodat wij u direct kunnen helpen met uw probleem!

 

Wij zijn wekelijks actief in de volgende Almeerse buurten: Almere-Buiten, Almere-Haven, Almere-Stad, Danswijk, Filmwijk, Kruidenwijk, Literatuurwijk, Muziekwijk, Oostvaardersbuurt, Parkwijk, Stedenwijk, Tussen de Vaarten & Waterwijk.

[klantenmachine tel=”<036-7820542>”]