Ongediertebestrijding Almere – De Bestrijdingsbrigade staat voor u klaar!

Binnen 24 uur geholpen

Ervaren en deskundig

Gericht op kwaliteit en service

Gecertificeerd personeel

Bel direct 036-7820542
Ongediertebestrijding Almere

Direct hulp nodig van een ongediertebestrijder in Almere?

Muizen rond
separator-2

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Almere is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
separator-2

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm
separator-2

Houtworm is een zeer hardnekkig ongedierte. Het bestrijden van houtworm is erg belangrijk door de schade die houtworm kan veroorzaken.

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade uit Almere geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Almere!

036-7820542

insecten

Ongedierte in huis? Bel onze ongediertebestrijding in Almere!

De Bestrijdingsbrigade is gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende vormen van ongedierte. Regelmatig wordt onze ongediertebestrijding in Almere ingeschakeld voor het bestrijden van spinnen, kevers, vlooien, mieren en muizen. Ook voor verschillende andere vormen van ongedierte kan De Bestrijdingsbrigade uit Almere worden ingeschakeld. Heeft u zelf last van vervelende ongewenste beestjes in huis? Bel onze ongediertebestrijding in Almere vandaag nog om zo snel mogelijk geholpen te worden bij het bestrijden van deze ongewenste gasten. Onze vakmannen van De Bestrijdingsbrigade uit Almere beschikken over een ruime ervaring en de juiste middelen om ongedierte te bestrijden.

 

Het belang van ongediertebestrijding in Almere

Wist u dat het heel belangrijk is om ongediertebestrijding in Almere uit te voeren? De ongewenste gasten in uw woning kunnen verschillende bacteriën en virussen mee naar binnen nemen, wat van invloed kan zijn op uw gezondheid. Onze ongediertebestrijding in Almere helpt u te voorkomen dat u of andere gezinsleden ziek worden door de aanwezigheid van deze beestjes door ze tijdig te bestrijden.

 

Overigens is het feit dat u ziek kunt worden van deze beestjes niet de enige reden om de hulp van onze ongediertebestrijding in Almere in te schakelen. Ook kan ongedierte schade aan uw woning of tuin veroorzaken.

 

Hulp van experts op het gebied van ongediertebestrijding in Almere

Onze vakmannen van de ongediertebestrijding in Almere hebben een ruime ervaring in het bestrijden en voorkomen van ongedierte in huis. Wij weten waar deze ongewenste gasten zich in de meeste gevallen ophouden, hoe we ze kunnen bestrijden en hoe u in de toekomst voorkomt dat ze terugkeren. Dit begint bijvoorbeeld met het afdichten van kieren en gaatjes in, waar de beestjes vaak een warme verblijfplaats hebben om zich voor te kunnen planten. Onze ongediertebestrijding in Almere geeft u graag een aantal extra tips.

Muizen bestrijden

Muizen

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

De beste manier om muizen te bestrijden in Almere

Heeft u last van muizen in uw woning? Dan wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk van deze beestjes af. Veel mensen vinden muizen namelijk eng en ze zijn ook nog eens behoorlijk smerig. Om definitief van de muizen in uw woning af te komen, is het zaak om de beestjes te bestrijden. Maar hoe gaat u te werk bij het bestrijden van muizen? Het bestrijden van muizen kan op verschillende manieren. Zo kunt u ervoor kiezen om de muizen op een diervriendelijke wijze te vangen. De beestjes worden in dat geval niet gedood. In de meeste gevallen duurt het diervriendelijk bestrijden van muizen wat langer. Wanneer u snel van de muizen in uw woning verlost wilt zijn, kunt u dan ook beter een andere bestrijdingsmethode toepassen.

 

Muizen uitschakelen

Wanneer u al eerder te maken heeft gehad met muizen in uw woning heeft u ongetwijfeld nog ergens een muizenval liggen. Het is verstandig om meerdere van deze vallen in uw woning te plaatsen, zodat u de muizen snel gevangen hebt. Om de muizen effectief te bestrijden, kunt u bijvoorbeeld een blokje kaas op de val plaatsen. Zodra de muis in de val loopt, wordt hij direct gedood. Heeft u geen muizenvallen in huis? Dan kunt u ook proberen de muizen te bestrijden met behulp van vergif. Strooi een beetje vergif op een schoteltje en verdeel de schoteltjes over uw woning. Wanneer een muis dit vergif eet, zal hij na verloop van tijd bezwijken.

Wespennest verwijderen

Wespennest op lastige plekken in Almere verwijderen

Om voor beschutting te zorgen en eitjes te kunnen leggen, bouwt de koning van de wespen vaak een nest. Een wespennest kan op verschillende plekken gebouwd worden. Dit kan in het zand zijn, maar het is ook goed mogelijk dat de koningin ervoor kiest om het nest in uw woning te bouwen. Wespen zijn zeer kleine beestjes en zij hebben dan ook geen grote opening nodig om uw woning binnen te komen. Een gaatje in uw buitenmuur kan voor hen dus al voldoende zijn om binnen te dringen. De meeste wespennesten worden gebouwd op plekken waar u ze niet verwacht. Dit kan bijvoorbeeld op een zolder zijn, maar ook onder een dakpan of onder de dakrand. Deze plekken zijn voor de wespen zeer makkelijk te bereiken, maar mensen kunnen er niet goed bij. Het verwijderen van een wespennest op een lastige plek kan dan ook een hels karwei zijn. Heeft u zelf geen ervaring met het verwijderen van een wespennest? Neem dan contact op met De Bestrijdingsbrigade.

 

Professionele bestrijder

Indien u zelf nog nooit eerder een wespennest verwijderd heeft, is het verstandig om dit over te laten aan een professionele bestrijder. Hij weet namelijk als geen ander hoe hij een wespennest op de juiste wijze moet verwijderen. Bijkomend voordeel is dat u zelf geen risico loopt gestoken te worden door de agressieve wespen. Door een ongediertebestrijder in te schakelen weet u zeker dat het nest op de juiste wijze verwijderd wordt, waardoor de kans niet groot is dat de wespen nogmaals terug zullen keren naar uw woning.

Wespennest verwijderen

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijden

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Zilvervisjes in Almere met gif bestrijden

Zilvervisjes zijn bijzonder kleine beestjes. Ze kunnen onder meer via de leidingen uw woning binnendringen. Het is echter ook mogelijk dat ze op uw jas zitten en zo meereizen naar uw huis. Er zijn een aantal dingen te doen om te voorkomen dat zilvervisjes in groten getale in uw woning voorkomen. Zo kunt u bijvoorbeeld zorgen voor een goede ventilatie. Als gevolg hiervan zullen de luchtvochtigheid en temperatuur dalen en dat maakt het vestigingsklimaat een stuk minder interessant voor zilvervisjes. Doordat de beestjes niet heel erg groot zijn, worden ze niet vaak opgemerkt. Ze houden zich bijvoorbeeld vaak schuil in kledingkasten. Heeft u veel zilvervisjes in uw woning zitten? Dan is het goed denkbaar dat u deze wilt bestrijden. Voor het bestrijden van zilvervisjes kunt u gif gebruiken.

 

Actieve bestrijding

Gif werkt doorgaans goed bij het bestrijden van zilvervisjes in uw woning. Het vergif zit normaal gesproken in een spuitbus, waardoor het makkelijk in gebruik is. Zitten er bijvoorbeeld veel zilvervisjes in uw kledingkast? Dan kunt u vergif in uw kast sprayen. Op deze manier maakt u de omgeving van de zilvervisjes giftig en dat zal er uiteindelijk voor zorgen dat de beestjes zullen sterven. Gif werkt prima als tijdelijke bestrijder, maar de werking is echter nooit heel erg lang. Daarom moet u zilvervisjes actief blijven bestrijden met gif. Indien u dit niet doet, kunnen andere zilvervisjes zich gewoon weer gaan vestigen op de betreffende plek. Om het aantal zilvervisjes in uw woning te verkleinen, is het dan ook verstandig om minimaal één keer per maand op diverse plekken gif te sprayen.

Houtworm bestrijden

Houtworm in Almere zelf bestrijden

Heeft u houtworm in uw woning zitten? Dan is het zaak om dit ongedierte zo snel mogelijk uit te roeien. Voor het bestrijden van houtworm kunt u een professionele ongediertebestrijder inschakelen. In sommige gevallen is het echter ook mogelijk om de houtworm zelf te bestrijden. Vaak wordt gezegd dat houtworm te behandelen is met petroleum of met hitte. Maar beide methodes worden niet aangeraden. Bij petroleum zou het effect immers niet afdoende zijn en hout behandelen met hitte kan altijd voor gevaarlijke situaties zoals brand zorgen. Houtworm kunt u daarentegen wel bestrijden met kou. Al heeft dit natuurlijk alleen zin bij kleine objecten die nergens aan vastzitten. Indien een klein houten object houtworm bevat, kunt u dit in een plastic zak doen en gedurende twee weken in de diepvries leggen. Na deze periode moet de houtworm dood zijn. Er zijn echter genoeg andere methodes die vaak beter werken.

 

Wormen vergiftigen

Wanneer u te maken heeft met houtworm in grote objecten, is het zaak om dit ongedierte zo snel mogelijk te bestrijden. De beste manier om dit te doen is met behulp van vergif. Het aanbrengen van dit bestrijdingsmiddel is echter een aanzienlijke klus. U doet er dan ook goed aan om het bestrijden van houtworm over te laten aan een ongediertebestrijder. Hij weet namelijk precies hoe hij de houtworm in uw woning uit moet roeien. Dit wil echter niet zeggen dat u het bestrijden van houtworm niet zelf kunt doen. Weet echter wel waar u aan begint, want de bestrijdingsmiddelen zijn vaak schadelijk en hier moet dus uiterst zorgvuldig mee gewerkt worden.

Houtworm bestrijden

Waarom De Bestrijdingsbrigade?

 • Ervaren bestrijders
 • Snel & effectief
 • Ook bij spoedgevallen
 • Gecertificeerde experts

Over ons

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie in Almere. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig uw specialist vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

De bestrijders van De Bestrijdingsbrigade hebben een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Wij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, mieren, zilvervisjes, of wespen. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Contact

Logo De Bestrijdingsbrigade

Spoedservice

Professioneel

Ervaren bestrijders

Wij helpen u direct

Bel direct voor een afspraak: 036-7820542

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

 

Heeft u direct de hulp nodig van De Bestrijdingsbrigade in de regio Almere? Wij staan graag voor u klaar voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, zoals muizen, wespen, zilvervisjes of mieren! Neem direct telefonisch contact met ons op via 036-7820542 zodat wij u direct kunnen helpen met uw probleem!