Ongediertebestrijding Almelo – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Spoedservice bij urgente problemen

Vakkundige bestrijding

Preventie van ongedierte

Voordelige tarieven

Bel direct 0546-782403
Ongediertebestrijding Almelo

Op zoek naar een ervaren ongediertebestrijder in Almelo?

Jeroen

Ongediertebestrijder Jeroen

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Jeroen?

Hallo, ik ben Jeroen van Keijzer Pest Control (KP Control) en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Ik ben nu sinds een aantal jaren ongediertebestrijder. Ik vond het eerst belangrijk om ervaring op te doen voordat ik voor mezelf begon. Ik heb deze ervaring opgedaan binnen een bedrijf. Nu ben ik voor mezelf begonnen en ga ik met veel plezier langs klanten.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt veel voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Almelo is expert in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor een wespensteek.

houtworm
Separator

Het is heel lastig om van houtworm af te komen. Ook zorgen deze insecten voor veel schade. Onze ongediertebestrijders helpen u graag met een gerichte aanpak.

Ongediertebestrijding Almelo

De Bestrijdingsbrigade uit Almelo geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van ongedierte af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en werken daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Almelo!

0546-782403

Ongediertebestrijding in Almelo verhelpt alle problemen met ongedierte

Voor ongediertebestrijding in Almelo kunt u een beroep doen op De Bestrijdingsbrigade. Wij helpen u graag bij het bestrijden van ongedierte in of rondom uw huis. Helaas kan ongedierte voor veel overlast en zelfs schade zorgen! Neem bijvoorbeeld mollen die de tuin omwoelen en lelijk maken, of ratten die de wortels van de bomen doorknagen waardoor ze dood gaan. Wij hebben ervaring met het bestrijden van diverse soorten ongedierte, zowel binnen als buiten.

Ongedierte in de tuinen

Uiteraard is het belangrijk dat er door de ongediertebestrijding in Almelo met oog voor het milieu wordt gewerkt. Binnenshuis zijn alle gebruikte materialen om dieren te bestrijden weer goed op te ruimen. Gif kan worden verwijderd wanneer het zijn werking heeft gedaan. Buitenshuis is dat echter veel minder het geval. Wanneer de ongediertebestrijding in Almelo buiten in de tuin gif neerlegt voor bijvoorbeeld ratten of muizen, dan kan het gif door regen in het grondwater terecht komen. Bovendien kan het zijn dat dieren of zelfs kinderen uit de buurt met het gif in aanraking komen. Daardoor werkt de ongediertebestrijding in Almelo altijd zeer verantwoord. Daardoor werken we niet alleen effectief en zorgen we er dus niet enkel voor dat het ongedierte wordt bestreden, maar zorgen we er bij de ongediertebestrijding in Almelo ook voor dat het milieu zo min mogelijk schade oploopt. Dat is immers ook belangrijk en moeten we zeker niet vergeten bij het bestrijden van ongedierte. Neem daarom voor verantwoorde, maar tegelijk ook zeer effectieve bestrijding van ongedierte vandaag nog contact op met de ongediertebestrijding in Almelo. We lichten u graag in over de mogelijkheden van onze wijze van bestrijden.

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

U kunt ons onder andere inschakelen voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.


Wij zijn wekelijks actief in de volgende Almelose buurten: Aalderinkshoek, Binnenstad, Havezethe, Hofkamp, Leemslagen, Nieuwland, Ootmarsumsestraat, Ossenkoppelerhoek, Parkweg.

Ongediertebestrijder Jeroen

Neem contact op met Jeroen

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Jeroen.

Werkgebied:

[klantenmachine tel=”0546-782403″]