Ongediertebestrijding Alkmaar – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Snelle service

Discrete bestrijding

Spoedservice bij acute problemen

Wij bestrijden géén processierupsen.

Bel direct 072-7820545
Ongediertebestrijding Alkmaar

Heeft u de hulp nodig van een ervaren ongediertebestrijder in Alkmaar?

Tobias

Ongediertebestrijder Tobias

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

Wie is Tobias?

Hallo, mijn naam is Tobias van Tobi's Pest Control en ik ben de ongediertebestrijder in uw regio. Als ongediertebestrijder kom ik elke dag in verschillende situaties terecht. Dit vraagt dan ook vaak om andere middelen zodat de beestjes wegblijven. Aangezien ik jarenlange ervaring heb, is dit geen probleem voor mij. Ik weet altijd precies wat ik moet doen en heb daarnaast ook de juiste certificaten. Als u mij inschakelt, zorg ik voor een snelle en discrete bestrijding.

 

Heeft u te maken met ongedierte? Neem dan snel contact met mij op. Ik kom u dan zo snel mogelijk helpen om het ongedierte te bestrijden.

 

Last van ongedierte? Neem contact op!

Muizen rond
Separator

Het komt vaak voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Alkmaar is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest
Separator

Een wespennest verwijderen is niet eenvoudig! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor steken van wespen.

houtworm
Separator

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding Alkmaar

De Bestrijdingsbrigade uit Alkmaar geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

* Wij bestrijden géén processierupsen.
Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Alkmaar!

072-7820545

Last van ongedierte? Bel de ongediertebestrijding in Alkmaar!

Onze ongediertebestrijding in Alkmaar verdrijft ongedierte snel en effectief uit uw huis. Ongedierte kan immers voor veel problemen zorgen; dat weten we bij De Bestrijdingsbrigade als geen ander. Er zijn echter zoveel verschillende dieren die voor overlast kunnen zorgen, dat het als particulier haast niet meer te doen is om snel en effectief de dieren uit uw huis te krijgen.

Tal van dieren kunnen voor overlast zorgen

We kennen allemaal natuurlijk muizen, die we graag aan de ongediertebestrijding in Alkmaar over laten. Dat zijn echter lang niet de enige dieren die we bij de ongediertebestrijding in Alkmaar bestrijden. Zo komen we ook veel opdraven om kakkerlakken te verwijderen, net als voor ratten, houtworm, en ga zo maar door. Kortom: voor elk dier kunt u bij de ongediertebestrijding in Alkmaar wel terecht.

 

We ruimen alles weer netjes op

Uiteraard laten we u niet in de rommel zitten. De ongediertebestrijding in Alkmaar zorgt er eerst voor dat het ongedierte snel en effectief verdelgt wordt. Dat is alleen niet het enige wat telt. U hebt er immers weinig aan als de dieren wel weg zijn, maar de dieren door tal van kieren en gaten snel weer terug kunnen komen. We zorgen er bij de ongediertebestrijding in Alkmaar daarom ook voor dat we de kieren en gaten weer netjes afdichten. Zo weten we zeker dat de kans dat de dieren weer terug komen zeer klein is. Neem daarom snel contact op met de ongediertebestrijding in Alkmaar wanneer u last hebt van ongedierte. De ongediertebestrijding in Alkmaar staat altijd voor u klaar als het gaat om bestrijding van ongedierte in de regio Alkmaar!

 

insectenWelke soorten ongedierte bestrijden wij allemaal?

Wij helpen u onder meer bij de bestrijding van het volgende ongedierte:

 

Knaagdieren: Muizen, ratten en andere knaagdieren.

Kruipende insecten: Kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes, bedwantsen en andere kruipende insecten*.

Vliegende insecten: Wespen, bijen, vliegen, motten, muggen en andere vliegende insecten.

Houtaantasters: Schimmels, zwammen, boktor, houtworm en andere houtaantasters.

 

* Wij bestrijden géén processierupsen.


Wij zijn wekelijks actief in de volgende Alkmaarse buurten:
Daalmeer, De Horn, De Hoef, Huiswaard, Koedijk, Oudorp, Overdie, ’t Rak, Vroonemeer.

Ongediertebestrijder

Neem contact op met Tobias

Separator

Wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Bel dan onze ervaren ongediertebestrijder Tobias.

Werkgebied:

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Alkmaar en omgeving?

De ongediertebestrijding in Alkmaar van De Bestrijdingsbrigade staat voor u klaar om overlast door ongedierte tegen te gaan. Zo bieden wij hulp bij het bestrijden van onder meer muizen, zilvervisjes, wespen en houtworm. Vaak blijkt het voor woningbezitters helaas erg lastig te zijn om deze soorten ongedierte zelf effectief te bestrijden.

 

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden lastig door snelle voortplanting

Het bestrijden van muizen is onder meer lastig door hun snelle voortplanting. Daarbij weten de muizen zich vaak erg goed te verstoppen. Denk aan muizen die zich ophouden tussen uw muren of in de grond van uw tuin. Het gebruik van gif, ook wel muizenkorrels genoemd, mag niet altijd. Voor onze ongediertebestrijding in Alkmaar is muizen bestrijden makkelijker, omdat wij beschikken over effectieve hulpmiddelen. Ook kunnen we preventieve maatregelen voor u nemen. Denk bijvoorbeeld aan het strategisch plaatsen van muizenvallen.

 

 

zilvervisjes bestrijden

Hoe kan ik zilvervisjes bestrijden in huis?

Zilvervisjes bestrijden kan door gebruik te maken van sprays voor verdelging uit de supermarkt. Deze sprays bevatten echter tal van chemische gifstoffen. Het is natuurlijk niet fijn om gif in uw voorraadkast te spuiten. Het is daarom slimmer om een expert voor ongediertebestrijding in Alkmaar te bellen. Onze ongediertebestrijders kunnen speciale vallen voor u plaatsen. Met deze vallen worden de zilvervisjes direct gedood. Een effectieve bestrijding van deze nare soort ongedierte! U kunt deze vallen ook preventief laten plaatsen.

 

 

 

Wespennest verwijderen

Zelf een wespennest verwijderen raden we af

Heeft u last van wespen in uw tuin? Er kan sprake zijn van een wespennest. Een wespennest verwijderen zou u zelf kunnen doen. Dit is echter niet zonder gevaar! De wespen zullen namelijk agressief worden als u hun cocon probeert af te breken. Als gevolg hiervan zullen ze u proberen te steken. In het ergste geval leidt een wespensteek tot een allergische reactie op uw huid. Laat daarom een wespennest verwijderen aan vakmannen over. Die vindt u bij de ongediertebestrijding in Alkmaar.

 

 

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden met lage temperaturen

Houtworm kan houten constructies in uw woning ernstig verzwakken. De houtworm voedt zich namelijk met het hout uit uw vloer, meubels en dak. Om meer schade te voorkomen, is het daarom slim om de houtworm direct te laten bestrijden. De houtworm bestrijden doet onze ongediertebestrijding in Alkmaar onder meer door gebruik te maken van kou. Houtworm kan niet tegen kou, waardoor de larven van torren en kevers al snel gedood worden. Ook het gebruik van hitte is een optie.

[klantenmachine tel=”<072-7820545>”]