Ongediertebestrijding Alkmaar – De Bestrijdingsbrigade helpt u graag!

Snelle service

Discrete bestrijding

Spoedservice bij acute problemen

Kwaliteit staat voorop!

Bel direct 072-7820545
Ongediertebestrijding Alkmaar

Heeft u de hulp nodig van een ervaren ongediertebestrijder in Alkmaar?

Muizen rond

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met muizen in huis. De Bestrijdingsbrigade uit Alkmaar is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen.

Wespennest

Een wespennest verwijderen is geen eenvoudige klus! De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor de venijnige steken van wespen.

houtworm

Houtwormen zijn een van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders helpen u graag van dit probleem af te komen.

Ongediertebestrijding

De Bestrijdingsbrigade uit Alkmaar geeft u de beste service

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Direct van uw ongedierte af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Alkmaar!

072-7820545

insecten

Last van ongedierte? Bel de ongediertebestrijding in Alkmaar!

Onze ongediertebestrijding in Alkmaar zorgt ervoor dat ongedierte zo snel en zo effectief als mogelijk uit huis verdreven wordt. Ongedierte kan immers voor veel problemen zorgen; dat weten we bij De Bestrijdingsbrigade als geen ander. Er zijn echter zoveel verschillende dieren die voor overlast kunnen zorgen, dat het als particulier haast niet meer mogelijk is om snel en effectief de dieren te verwijderen uit de woning.

 

Tal van dieren kunnen voor overlast zorgen

We kennen allemaal natuurlijk muizen, die we graag aan de ongediertebestrijding in Alkmaar over laten. Dat zijn echter lang niet de enige dieren die we bij de ongediertebestrijding in Alkmaar bestrijden. Zo komen we ook regelmatig opdraven om kakkerlakken te verwijderen, net als voor ratten, houtworm, en ga zo maar door. Kortom: voor elk dier kunt u bij de ongediertebestrijding in Alkmaar wel terecht.

 

We ruimen alles weer netjes op

Uiteraard laten we u niet in de rommel zitten. De ongediertebestrijding in Alkmaar zorgt er allereerst voor dat het ongedierte op een snelle en effectieve manier verwijderd wordt. Dat is alleen niet het enige wat telt. U hebt er immers weinig aan als de dieren wel weg zijn, maar de dieren door tal van kieren en gaten gemakkelijk weer terug kunnen komen. We zorgen er bij de ongediertebestrijding in Alkmaar daarom ook voor dat we de kieren en gaten weer netjes afdichten. Zo weten we zeker dat de kans op terugkomst van de dieren zo gering mogelijk is. Neem daarom snel contact op met de ongediertebestrijding in Alkmaar wanneer u last hebt van ongedierte. De ongediertebestrijding in Alkmaar staat altijd voor u klaar als het gaat om de bestrijding van ongedierte in de regio Alkmaar!

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Alkmaar en omgeving?

De ongediertebestrijding in Alkmaar van De Bestrijdingsbrigade staat voor u klaar om ongedierteplagen op te lossen. Zo bieden wij hulp bij het bestrijden van ongedierte als muizen, zilvervisjes, wespen en houtworm. Vaak blijkt het voor woningbezitters erg lastig te zijn om deze ongediertesoorten zelf op effectieve wijze te bestrijden.

 

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden lastig door snelle voortplanting

Het bestrijden van muizen is onder meer lastig door hun snelle voortplanting. Daarbij weten de muizen zich vaak erg goed te verstoppen. Denk aan muizen die zich ophouden tussen uw muren, in de grond van uw tuin, enzovoorts. Het gebruik van gifstoffen, ook wel muizenkorrels genoemd, is niet altijd toegestaan. Voor onze ongediertebestrijding in Alkmaar is muizen bestrijden makkelijker, omdat wij de beschikking hebben over effectieve hulpmiddelen. Ook kunnen we preventieve maatregelen voor u nemen. Denk aan het strategisch plaatsen van muizenvallen.

 

 

zilvervisjes bestrijden

Hoe kan ik zilvervisjes bestrijden in huis?

Zilvervisjes bestrijden kan door gebruik te maken van bestrijdingssprays uit een supermarkt. Deze sprays bevatten echter tal van chemische gifstoffen. Dit maakt dat het geen fijn idee is om deze gifstoffen tussen de verpakkingen in uw voorraadkast te spuiten. Verstandiger is het om de ongediertebestrijding in Alkmaar in te schakelen. Onze ongediertebestrijders kunnen speciale vallen voor u plaatsen. Met deze vallen worden de zilvervisjes direct gedood. Een effectieve bestrijding van deze nare ongediertesoort! U kunt deze vallen ook preventief laten plaatsen.

 

 

 

Wespennest verwijderen

Zelf een wespennest verwijderen wordt afgeraden

Heeft u last van wespen in uw tuin? Mogelijk is er sprake van een wespennest. Een wespennest verwijderen zou u zelf kunnen doen. Dit is echter niet zonder risico! De wespen zullen agressief worden als u hun cocon probeert af te breken. Als gevolg hiervan zullen ze u proberen te steken. In het ergste geval resulteert een wespensteek in een allergische reactie op uw huid. Reden genoeg om een wespennest verwijderen aan specialisten over te laten. Die specialisten vindt u bij de ongediertebestrijding in Alkmaar.

 

 

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden met lage temperaturen

Houtworm kan voor een verzwakking van houten constructies in uw woning zorgen. De houtworm voedt zich namelijk met het hout uit uw vloer, meubels en dakconstructie. Om verdere schade te voorkomen, is het raadzaam om de houtworm zo snel mogelijk te laten bestrijden. De houtworm bestrijden doet onze ongediertebestrijding in Alkmaar onder meer door gebruik te maken van kou. Houtworm vindt deze kou vervelend, waardoor de larven van torren en kevers al snel gedood zal worden. Ook het gebruik van hitte behoort tot de mogelijkheden.