✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Meer omzet als bestrijder?

Wilt u meer klanten én meer omzet als bestrijder? Sluit je dan nu aan als bestrijder bij De Bestrijdingsbrigade!

Ongedierte leads ontvangen via De Bestrijdingsbrigade?

Met gemiddeld zo’n 400.000 bezoekers per jaar is De Bestrijdingsbrigade één van de marktleiders op het gebied van ongediertebestrijding. Daarnaast is het met een gemiddelde beoordeling van 9,3 op basis van 1000+ recensies ook een van de best beoordeelde platforms op het gebied van ongediertebestrijding. Wil jij meer omzet en meer klanten genereren door kwalitatieve leads? Kijk dan of jouw regio nog vrij is en sluit je aan bij De Bestrijdingsbrigade.

 

Ga direct naar:

 1.   Waarom De Bestrijdingsbrigade?

Met zo’n 30.000 leads per jaar worden er vele klanten geholpen door bestrijders via ons platform. In tegenstelling tot andere platformen werken wij met één bestrijder per regio. Dit wil dus zeggen dat alle aanvragen in jouw regio ook echt alleen voor jou zijn. En zo zijn er nog veel meer voordelen om je aan te sluiten bij De Bestrijdingsbrigade, onderstaand zetten we alle voordelen op een rijtje.

 

 • Méér klanten
 • Méér omzet
 • Exclusieve regio
 • Meeliften op ons uitstekende imago
 • Meer naamsbekendheid
 • Geen omkijken naar marketing
 • Gratis bedrijfsfoto’s ter promotie en betrouwbaarheid
 • Ontvang alleen kwalitatieve leads

 2.   Over De Bestrijdingsbrigade

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunnen mensen eenvoudig de specialist bij hen uit de buurt vinden om van de ongedierte problemen af te komen. Wij streven ernaar om met onze bestrijders de klanten zo snel mogelijk te helpen.

 3.   Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe gaat het nu in zijn werk om als bestrijder actief te zijn namens De Bestrijdingsbrigade?

 1. Klanten gaan op zoek naar een ongediertebestrijder en komen via de website terecht op de lokale pagina die dan wordt ingericht als ‘jouw persoonlijke pagina’.
 2. Klanten nemen contact op via deze pagina middels een telefoonnummer welke direct wordt doorgeschakeld naar jouw eigen telefoonnummer zonder callcenter ertussen.

Voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

 • Méér klanten
 • Méér omzet
 • Exclusieve regio
 • Meeliften op ons uitstekende imago
 • Meer naamsbekendheid
 • Geen omkijken naar marketing
 • Gratis bedrijfsfoto’s ter promotie en betrouwbaarheid
 • Ontvang alleen kwalitatieve leads

Bestrijders die reeds aangesloten zijn bij De Bestrijdingsbrigade:

Wat vinden de bestrijders van De Bestrijdingsbrigade?

Ongediertebestrijder Nick

Nick – De Heuvelrug

Een paar jaar geleden zocht ik voor mijn bedrijf een manier om meer klanten te vinden -of eigenlijk een manier hoe klanten mij sneller zouden vinden. De Bestrijdingsbrigade is hier een perfecte partner voor. Hun expertise is het inleven in de klant, de zoektocht en gevonden worden op een goede, leuke en creatieve manier. Zo kunnen wij ons bezig houden met mensen en bedrijven te ontzien in hun problemen met ongedierte en zijn zij top spelers in het gevonden worden door eventuele nieuwe klanten. Daarna is het weer aan ons de klant aan ons te binden en naar tevredenheid te helpen zodat deze bij problemen ons direct weet te vinden en de goede ervaring kan delen en dat betekent groei. Mede door De Bestrijdingsbrigade en de tools die zij bieden zijn wij gegroeid van parttime eenmanszaak naar een leuk stevig groeiend bedrijf met meerdere auto’s op de weg om mensen naar tevredenheid van hun probleem af te helpen.
Ongediertebestrijder Marco

Marco – Under Control

Het is een fijne samenwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Ik kan op deze manier veel consumenten bereiken, zonder tijd en geld te hoeven investeren in reclame en website. Het levert mij zeker in het wespen seizoen veel werk op.

Welke regio’s zijn nog vrij?

Wil jij ook gebruik maken van onze diensten? Kijk dan snel welke regio’s nog vrij zijn of jouw werkgebied er tussen zit. Is jouw werkgebied nog vrij? Neem dan vrijblijvend contact op en wij drinken graag een kop koffie met je om alles te bespreken.

Den Helder
Emmeloord
Emmen
Goes
Hoogeveen
Meppel
Middelburg
Schagen
Terneuzen
Urk
Vlissingen

Wie zoeken wij?

Bij De Bestrijdingsbrigade streven we naar het leveren van kwaliteit en een hoge klanttevredenheid. Dit is ook de reden dat wij zo goed beoordeeld worden door de klanten. Dit leidt uiteindelijk ook tot meer leads voor jezelf. Hoe ziet het profiel van een bestrijder van De Bestrijdingsbrigade eruit?

 

Je hebt een ruime telefonische bereikbaarheid en volgt deze snel op
Je neemt de telefoontjes die via De Bestrijdingsbrigade op als bestrijder van De Bestrijdingsbrigade
Je levert kwalitatief en betaalbaar werk

Interesse? Neem contact op!

Ben je overtuigd en voldoe jij aan het plaatje van De Bestrijdingsbrigade? Vul dan het aanmeldformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Toestemming(Vereist)
cartoon De Bestrijdingsbrigade