✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van een muizenplaag?

Zoek op uw plaats

Muizenplaag bestrijden in huis

muizenplaagHebben de muizenvallen niet geholpen bij het verjagen van de muizen in huis? Dan heeft u waarschijnlijk last van een muizenplaag. Wij raden u aan om dit geval de hulp van onze specialisten in te schakelen.

 

Waar komt de muizenplaag vandaan?

Allereerst is het belangrijk om de oorzaak van de muizenplaag te verhelpen. Wanneer het hele huis vol staat met muizenvallen zal u daarmee de muizen zelf wel bestrijden, maar daarmee bent u nog niet van de muizenplaag zelf af. Muizen planten zichzelf razendsnel voort en kunnen dus in een mum van tijd weer terug zijn. Onderzoek eerst waarom de muizen uw woning binnenkomen en hoe ze dat doen. Heeft u veel kieren in de muren? Probeer dan die kieren af te dichten. Kunnen de muizen gemakkelijk bij voedselvoorraden in de kelder komen? Stop het voedsel weg in afgesloten tonnen. Zorg ervoor dat muizen geen reden meer hebben om binnen te komen en dat u de oorzaak van de muizenplaag vindt.

 

Muizenplaag laten bestrijden door De Bestrijdingsbrigade

Muizen bestrijden is voor onze specialisten een klus die veel voorkomt. Dankzij onze ervaring pakken wij muizenplagen in huis effectief aan. Maak direct een afspraak om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen! Wij zijn ook beschikbaar voor het bestrijden van muizen in bedrijfspanden en in de horeca.

Ga terug naar:

 

 

Lees meer over:

 

Ongediertebestrijding

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.