Muizen bestrijden in Leeuwarden – Directe oplossing

Binnen 24 uur geholpen

Effectieve bestrijding van muizen

Muizen in huis?

Gecertificeerde verdelgers

Bel direct 058-7820400
De muizenbestrijder uit Leeuwarden

Muizen bestrijden in Leeuwarden – Directe oplossing

Binnen 24 uur geholpen

Effectieve bestrijding van muizen

Muizen in huis?

Gecertificeerde verdelgers

Bel direct 058-7820400
De muizenbestrijder uit [cosmos content_type=’parameter_value’ url_parameter=’kw’ default_parameter_output_value=’uw regio’]

Last van ongedierte? Bel direct onze spoedservice: 058-7820400

Hoe helpen wij u?

In slechts 4 stappen bent u van uw muizenprobleem af

1. Neem contact op met De Bestrijdingsbrigade

2. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs in geval van spoed

3. Wij onderzoeken de aard en omvang van de plaag

4. Wij zorgen voor vakkundige en effectieve bestrijding!

bestrijder cartoon met muis

De Bestrijdingsbrigade, uw muizenspecialist in Leeuwarden!

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen, bestrijden en verdelgen van alle soorten muizen. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig informatie vinden om meer over uw muizenprobleem te weten te komen. Overtuigd? Bel ons dan direct! Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw muizenprobleem af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Leeuwarden!

058-7820400

Hulp bij muizen bestrijden in Leeuwarden en omgeving

Vaak blijkt muizen bestrijden in Leeuwarden een hele opgave voor woningbezitters te zijn! Een van de nadelen aan muizen is namelijk dat zij zich razendsnel kunnen voortplanten. De vrouwtjesmuis krijgt gemiddeld drie tot twaalf jongen en dat vijf tot tien keer per jaar. U zult begrijpen dat wanneer u meerdere muizenvrouwtjes heeft, u al snel te maken krijgt met een ware muizenplaag in huis! Reden genoeg om de muizen in een vroeg stadium te laten bestrijden door een gespecialiseerde partij.

De Bestrijdingsbrigade helpt u graag bij muizen bestrijden in Leeuwarden en omgeving. Wij beschikken over een ruime ervaring en verschillende hulpmiddelen, om de muizenplaag op een effectieve wijze te stoppen.

 

Wat maakt muizen bestrijden in Leeuwarden zo lastig?

Muizen bestrijden in Leeuwarden is niet alleen lastig door de voortplantingssnelheid van muizen. Ook kunnen de muizen zich op tal van verschillende plekken in huis ophouden. Denk bijvoorbeeld aan de muizen onder uw vloer, de muizen in uw kruipruimte, muizen tussen uw muren, enzovoorts. Hoewel u wellicht weinig last van de muizen heeft als u ze niet ziet, kunnen ze voor een ernstige schade zorgen. De muizen tussen uw muren kunnen bijvoorbeeld voor schade aan uw isolatiemateriaal zorgen. Daarbij kunnen de muizen ziektes bij uw woning mee naar binnen nemen.

 

Muizen bestrijden zonder gif te gebruiken

Voor het bestrijden van muizen beschikt De Bestrijdingsbrigade over verschillende hulpmiddelen. Zo is het niet direct noodzakelijk om gif te gebruiken bij het bestrijden van deze ongediertesoort. Het gebruik van gif kan zelfs gevaarlijk zijn! Denk aan uw kinderen of huisdieren die het gif als voedsel beschouwen en het per ongeluk in hun mond stoppen. Dit kan voor buitengewoon gevaarlijke situaties zorgen. Voor onze ongediertebestrijders reden genoeg om altijd eerst naar alternatieven te kijken om de muizen uit uw woning te bestrijden in Leeuwarden.

Veelgestelde vragen

Hoe herken ik muizen in huis?

Denkt u last te hebben van muizen in huis? U kunt muizen op verschillende manieren herkennen. Denk bijvoorbeeld aan een zacht getik wat u vroeg in de ochtend of laat op de avond hoort in uw woning. Dit kan duiden op de beweging van muizen op zolder, tussen uw muren, enzovoorts. Ook kunt u de muizenkeutels herkennen aan hun zeer specifieke langwerpige vorm, wat u mogelijk doet denken aan een hagelslagje. Mochten muizen in uw keuken actief zijn, dan herkent u muizen aan beknaagde zakjes en doosjes met voedsel.

Gaan muizen na de winter vanzelf weer naar buiten?

Nee, het is niet per definitie zo dat muizen in de winter naar buiten trekken als het buiten weer warmer begint te worden. Ook in de zomer kunt u muizenkeutels in huis treffen, een zacht getik horen of beknaagde zakjes voedsel in huis vinden. Reden genoeg om ook in de zomer actief muizen te bestrijden om schade aan uw woning of het verspreiden van ziektes in huis tegen te gaan. De Bestrijdingsbrigade staat voor u klaar om u hier hulp bij te bieden. Met muizenvallen kunt u zelf proberen muizen te bestrijden.

Als muizen bestreden worden, gaat dat dan niet stinken?

Nee, wanneer u De Bestrijdingsbrigade inschakelt voor het bestrijden van muizen in uw woning, zorgen wij dat dode muizen direct uit uw woning verwijderd worden. Zo voorkomen we dat de dode muizen te lang blijven liggen en voor een nare stank in uw woning kunnen zorgen. Mocht u zelf proberen muizen te bestrijden met muizenvallen, dan is het erg belangrijk om regelmatig te controleren of de muizenvallen gevuld zijn. Mocht dit het geval zijn, dan dient u de dode muizen zo snel mogelijk uit uw woning te verwijderen.

Brengen muizen en ratten ziektes met zich mee?

Ja, helaas is het mogelijk dat muizen en ratten ziektes bij uw woning mee naar binnen nemen. Muizen en ratten kruipen overal waar ze gaan kunnen, waardoor ze veel bacteriën bij zich kunnen dragen. Een deel van deze bacteriën zal in uw woning achterblijven en voor ziektes kunnen zorgen bij gezinsleden met een verlaagde weerstand. Dit maakt dat het sterk aan te raden is om de muizen zo snel mogelijk uit uw woning te bestrijden. Zo voorkomt u dat u of uw gezinsleden te maken krijgen met ziektes.

Muizengif, hoe giftig is dit precies?

Mensen die zelf muizen willen bestrijden kunnen kiezen tussen muizengif en muizenvallen. Beide bestrijdingsmiddelen zijn verre van milieu- en diervriendelijk. Muizengif maakt de muizen ziek, waarna ze na verloop van tijd zullen sterven. Het nadeel aan muizengif is dat u nooit precies weet waar de dode muizen zich bevinden. Daarbij kan het muizengif schadelijk zijn voor uw eigen gezondheid en die van uw gezinsleden en huisdieren. Bij de inname van muizengif is het raadzaam om direct contact op te nemen met een huisarts. Uw huisarts kan u meer vertellen over hetgeen u in dit geval het beste kunt doen.

Is het een aanrader om een kat te nemen als muizenverdelger?

Een kat kan een ontzettend leuk huisdier zijn! Mocht u de kat in huis willen nemen als muizenverdelger, dan zult u minder tevreden zijn over uw nieuwe huisgenoot. Een kat leeft voornamelijk buiten, waar het jaagt op muizen en kleine vogeltjes. De kans dat een kat een muis binnen uw woning vangt is zodoende erg klein. Daarbij zijn muizen bang voor mensen en katten, waardoor zij zich het merendeel van de dag zullen verstoppen. Wanneer zij tussen uw muren of vloeren leven zijn muizen eveneens niet door katten te vangen.

Hoe snel kunnen muizen zich voortplanten?

Een van de nadelen aan de muizen die binnen uw woning leven is het feit dat deze muizen zich razendsnel en het hele jaar door voort kunnen blijven planten. Dit maakt het erg lastig om muizen te bestrijden. Wanneer er immers muizen in leven blijven is de kans groot dat zij zich al snel weer voortplanten, waardoor het bestrijden van de muizen nauwelijks effect heeft gehad. De Bestrijdingsbrigade beschikt over effectieve bestrijdingsmethodes om muizen uit uw woning te bestrijden. Samen speuren we naar de plekken waar de muizen zich ophouden, om vervolgens voor een passende oplossing te zorgen.

Wat voor schade kunnen muizen aanbrengen?

Er zijn twee belangrijke redenen om muizen uit uw woning te bestrijden: ze kunnen ziektes bij uw woning mee naar binnen nemen en ze kunnen voor een ernstige schade aan uw woning zorgen. Muizen zijn knaagdieren, waardoor ze overal aan zullen knagen binnen uw huis. Denk aan het isolatiemateriaal tussen uw muren, houten plinten of latjes in uw zolderruimtes, houten meubelstukken, enzovoorts. Deze schade wordt in veel gevallen niet door uw verzekeraar vergoed, wat het belangrijk maakt om de muizen zo snel mogelijk te laten bestrijden. De Bestrijdingsbrigade kan u hierbij helpen!

Last van een ander ongedierte?

U kunt ons in Leeuwarden inschakelen voor onder andere de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipend ongedierte

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Mollen

Vliegend ongedierte

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Vogelwering

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm