✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van motten?

Zoek op uw plaats

Motten bestrijden met effectieve bestrijdingsmiddelen

Wie kent ze niet, die vervelende motten die u overal in uw woning tegen kunt komen? De motten staan erom bekend dat ze in uw kleding gaan zitten, of dat ze eitjes en larven in een dekbed of kussen leggen. Dit zijn warme plekken waar de motten zich heerlijk kunnen verschuilen. Motten bestrijden is op verschillende manieren mogelijk! U kunt zelf motten bestrijden, maar u kunt hier ook de hulp van ervaren specialisten van De Bestrijdingsbrigade voor inschakelen. Wij hebben een ruime ervaring in mottenbestrijding, waardoor u hier niet langer last van zal hebben. Het nadeel aan motten in huis is dat ze zich erg makkelijk kunnen voortplanten, waardoor de mottenplaag zich snel zal uitbreiden. Door motten tijdig te bestrijden voorkomt u dit!

 

Motten in huis bestrijden met gif

Motten in huis zijn niet alleen vies, ook kunnen ze zorgen voor schade aan uw kleding, beddengoed en andere vormen van textiel. Reden genoeg om motten direct te bestrijden als u deze opmerkt. In veel gevallen kiest men ervoor om motten te bestrijden met een speciaal soort gif. U heeft hierbij de keuze uit een spuitbus of een zogenaamde mottenbal. Het hangt van de situatie af, welke vorm van motten bestrijden het meest doeltreffend is.

 

Motten met vallen bestrijden in huis

Naast de mogelijkheid om motten te bestrijden met gif, kunt u er ook voor kiezen om motten met vallen te bestrijden. Het merendeel van deze kleefvallen werkt met feromoon. Dit is een stof die vrouwtjesmotten uitstoten om mannetjes aan te trekken. Doordat de mannelijke motten door de val worden aangetrokken, zullen de motten zich veel minder snel voortplanten. De mannetjes blijven immers aan de mottenval kleven en zullen sterven. Dit is een milieuvriendelijke en zeer effectieve wijze van motten bestrijden. Houd er wel rekening mee dat u met deze vorm van motten bestrijden geen vrouwtjesmotten zal vangen. Dit dient u op een andere wijze te doen.

 

Lukt het u niet om motten te bestrijden in huis? Onze specialisten komen graag bij u langs om de motten op te sporen en te bestrijden. Zo heeft u hier in de toekomst minder snel last van!

De zes voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte oplossing
  • Bestrijding & preventie
  • Innovatief
  • Flexibel & betrokken
  • 24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding
Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.

Waar kunnen we u van dienst zijn?