✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van mollen?

Zoek op uw plaats

Mollengif

Mollen zijn nuttige dieren en hebben tal van positieve effecten op uw gazon. Ze hebben echter één groot nadeel: ze maken lelijke molshopen. Een net gazon verandert in korte tijd in een maanlandschap als er niet op tijd tegen de mollen wordt opgetreden. Een zeer efficiënte manier om van mollen af te komen, is door ze met gif te bestrijden. De mollen zijn zeer eenvoudig met gif uit uw tuin te krijgen.

 

Hoe werkt mollengif?

mollen bestrijden met mollengifBestrijden met mollengif is niet zo ingewikkeld. Het enige wat u moet hebben, is mollengif en een schep. U graaft ergens aan de rand van het gazon een gat, op zoek naar een worm. Wanneer u een worm gevonden hebt, kan het gat weer dichtgegooid worden. Wanneer er sprake is van meerdere mollen of eerdere pogingen geen resultaat hebben gehad, kunt u eventueel wat meer wormen verzamelen.

 

De wormen maakt u dood en haalt u door het mollengif. Vervolgens maakt u een molshoop open en laat u de vergiftigde worm daar in zakken. Wanneer u meerdere wormen hebt, kunt u die het beste over de diverse molshopen verspreiden. Zo is de kans groter dat de mol de vergiftigde worm opeet.

 

Als het goed is bent u binnen een paar dagen van de mollen af. Een goede manier om dat te controleren, is door de molshopen plat te trappen en te kijken of er nieuwe molshopen worden gemaakt. Wanneer er geen nieuwe hopen ontstaan, is de kans groot dat de mollen definitief verdwenen zijn.

Ga terug naar:

 

 

Lees meer over:

 

Ongediertebestrijding
Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.