✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van mollen?

Zoek op uw plaats

Mollen vergassen

Een manier om van mollen af te komen die steeds populair wordt, is de mollen te vergassen. Het mollen vergassen is een zeer effectieve manier van bestrijden van mollen, omdat ze hiermee snel onwel raken.

 

Het proces van vergassing

Mollen vergassen klinkt als een uiterst onplezierige en totaal niet diervriendelijke manier om van de mollen af te komen. Het tegendeel is echter waar. Een mollenklem kan een mol onnodig lang laten lijden en het vergiftigen van de mol gaat ook met veel pijn gepaard alvorens de mol zal sterven. Het vergassen van de mol is een snel en humaan proces.

 

Bij het vergassen wordt er gebruik gemaakt van het feit dat de mol een heel gangenstelsel heeft gegraven, waarbij alle gangen met elkaar in verbinding staan. Bij het vergassen wordt De Bestrijdingsbrigade ingeschakeld om de mollen te bestrijden, zodat ze niet meer terugkomen. De eventuele molshopen worden plat gemaakt en zorgvuldig afgedekt met grond, zodat er geen gas uit kan ontsnappen. Vervolgens wordt er een hoeveelheid gas in de gangen gespoten, waarbij het gas verder niet kan ontsnappen. De mol zal dit gas inademen en snel dood gaan, waarna men van de mollenplaag af is.

 

Het voordeel van vergassing is dat alle mollen die in hetzelfde gangenstelsel aanwezig zijn doodgaan. Een nadeel is dat er voor deze manier van bestrijding een bedrijf langs moet komen; het is niet mogelijk om de mollen zelf te vergassen.

Ga terug naar:

 

 

Lees meer over:

 

Ongediertebestrijding
Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.