✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van mieren?

Zoek op uw plaats

Mieren bestrijden in en rondom woningen

Zeker in de zomer hebben veel mensen te maken met een mierenplaag in huis of op het terras. Niet alleen vinden veel mensen mieren vies, ook kunnen mieren venijnig steken! Mieren bestrijden is gelukkig relatief eenvoudig, waardoor u zelf van uw mierenplaag af kunt komen. Mocht het u niet lukken om de mieren te bestrijden, dan kunt u de hulp van De Bestrijdingsbrigade inschakelen. Wij komen graag bij u langs om de (vliegende) mieren te bestrijden. Mieren verdelgen kan met verschillende middelen waarbij het sterk van de omvang van de mierenplaag afhankelijk is, welk mierenbestrijdingsmiddel het meest doeltreffend is. Wilt u zelf mieren bestrijden, of laat u dit over aan onze specialisten op het gebied van ongediertebestrijding?

 

Hoe kan ik mieren in huis bestrijden?

Mieren komen op verschillende plekken in huis voor. Denk bijvoorbeeld aan vensterbanken, bij de randen van uw muren, enzovoorts. Mieren in huis zijn voornamelijk vervelend, omdat het voor een vies aangezicht zorgt. Gebruik voor mieren in huis geen gif, maar kies bij voorkeur voor lokdoosjes. Zo voorkomt u dat uw kinderen of huisdieren met het gif in contact kunnen komen. Lokdoosjes zijn daarbij een zeer effectief middel om mieren te bestrijden.

 

Hoe kan ik mieren bestrijden op het terras?

Naast de bestrijding van mieren in huis, komen mieren vaak ook voor op terrassen. Om hier normale, rode of vliegende mieren te bestrijden, kunt u het beste kiezen voor gif of lokdoosjes. Zowel het gif als de lokdoosjes kunt u bij de meeste tuinwinkels aanschaffen. Zorg ervoor dat uw kinderen of huisdieren niet in de buurt van het gif voor het verdelgen van mieren kunnen komen. Waar veel mensen de mierennesten op het terras afdekken, is het juist belangrijk om dit niet te doen als u mieren wilt bestrijden.

Strooi het gif los over het open mierennestje, zodat de mieren de mierenverdelger mee naar binnen kunnen nemen. Op die manier bestrijdt u de mieren van binnenuit! In veel gevallen werkt de mierenverdelger meteen en zult u al na een paar uur een groot verschil merken. Is deze vorm van mierenbestrijding bij u niet effectief? Onze specialisten staan voor u klaar om hulp te bieden bij het bestrijden van mieren buiten de deur.

De zes voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte oplossing
  • Bestrijding & preventie
  • Innovatief
  • Flexibel & betrokken
  • 24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding
Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.

Waar kunnen we u van dienst zijn?