✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van kevers?

Zoek op uw plaats

Kevers in huis bestrijden met hulp van De Bestrijdingsbrigade

Kevers in huis komen in tal van verschillende soorten voor, wat kevers bestrijden niet altijd even gemakkelijk maakt. Denk bijvoorbeeld aan de taxuskever, de meikever en de snuitkever, die ieder hun eigen eigenschappen hebben. Hoewel kevers in huis niet gevaarlijk zijn, kunnen ze wel voor schade zorgen. De kevers, zoals de taxuskever, de spinthoutkever of de heipaalkever, zorgen enerzijds voor het opruimen van natuurlijk afval (zowel plantaardig, als dierlijk afval), maar kunnen zich anderzijds vullen met het hout uit meubels in uw woning. Dit wilt u vanzelfsprekend voorkomen, om schade aan houtwerk tegen te gaan. Let er daarom op waar de kevers in huis zich bevinden en schakel tijdig de hulp van De Bestrijdingsbrigade in om de kevers te bestrijden.

 

De taxuskever bestrijden in huis

Een van de kevers die voor schade kan zorgen, is de taxuskever. De taxuskever bestrijden is gelukkig relatief eenvoudig voor onze specialisten in ongediertebestrijding. Dit type kever is vooral in de nachtelijke uren actief, waardoor de kans klein is dat u de taxuskever overdag zal treffen. Daarbij is het merendeel van de taxuskevers buiten uw woning actief en slechts een klein deel van de kevers in huizen. Vaak wordt gekozen voor het gebruik van aaltjes om een taxuskever te bestrijden.

 

Andere soorten kevers in huis bestrijden

Kevers in huisDe taxuskever is niet de enige keversoort die u moet bestrijden om schade te voorkomen. Ook worden onze specialisten regelmatig ingeschakeld om een meikever te bestrijden, of om de snuitkever te bestrijden. Deze keversoorten kunnen zich net als de taxuskever in houten voorwerpen nestelen, waardoor de houten constructies steeds minder stabiel zullen worden. Dit is voor mensen de reden om de kevers in huis te verjagen!

 

U verjaagt kevers in huis door de gangen die deze kevers in het hout gemaakt hebben met een kleine veger schoon te maken. De kevers zullen hierdoor uit de gangen naar buiten gedrukt worden. Nadat de kevers in huis verjaagd zijn, kunt u de gangen van de kevers met een keverbestrijdingsmiddel besproeien. Zo zullen de kevers die de gangen in de toekomst bewandelen eveneens sterven. Wij helpen u hier graag bij, met de juiste en meest doeltreffende middelen om kevers in huis tegen te gaan.

De zes voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte oplossing
  • Bestrijding & preventie
  • Innovatief
  • Flexibel & betrokken
  • 24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding
Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.

Waar kunnen we u van dienst zijn?