✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van kakkerlakken?

Zoek op uw plaats

Kakkerlakken bestrijden in huis? De Bestrijdingsbrigade helpt direct!

Kakkerlakken planten zich razend snel voort en kunnen lange tijd in uw woning leven, zonder dat u het merkt. Daarom is in een vroeg stadium de kakkerlakken bestrijden enorm belangrijk. Als u eenmaal een kakkerlak, of sporen van het insect heeft gezien, dan moet u niet langer wachten. Kakkerlakken bestrijden in of rondom uw huis? Ga meteen tot actie over en schakel dan De Bestrijdingsbrigade in om het bestrijden van kakkerlakken de beste kans op slagen te geven.

 

Kakkerlakken herkennen

Kakkerlakken bestrijdenKakkerlakken zijn zeer goede verstoppers en komen meestal alleen in het donker tevoorschijn. Dit is de reden dat zij vaak lang onopgemerkt kunnen blijven. De grootste kans dat u een kakkerlak ziet is op het moment dat u in de nacht het licht in de keuken, badkamer of kelder aanzet en ineens een klein zwart beestje snel weg ziet kruipen. Grote kans dat u zojuist een kakkerlak heeft gezien. Indien u overdag ook kakkerlakken ziet lopen, is dit een slecht teken. Het betekent meestal namelijk dat een groot aantal van deze insecten zich in uw huis ophoudt. Een ander signaal waaraan u kakkerlakken herkent is de ontlasting van deze beestjes. Deze ziet eruit als een gemalen koffie en ligt vaak in een langwerpige hoop. Ook iets waar u op moet letten zijn de opgedroogde vellen die de kakkerlak achterlaat na het vervellen.

 

Kakkerlakken in huis

Op het moment dat u merkt dat er kakkerlakken in huis zijn moet u direct in actie komen. Kakkerlakken zorgen namelijk voor een ernstig gezondheidsrisico. De insecten dragen allerlei ziektes bij zich en verspreiden bacteriën door het huis. Dit gebeurt vooral in de ruimtes van de woning die u het liefste zo schoon mogelijk wilt houden, zoals de badkamer en keuken. Als u wilt dat uw badkamer hygiënisch blijft en het voedsel in uw keuken niet met bacteriën besmet raakt, dan moet u meteen bij de eerste signalen van kakkerlakken in huis beginnen met bestrijden. Hiervoor schakelt u direct de professionals van De Bestrijdingsbrigade in. Zij weten precies waar de kakkerlakken in huis te vinden zijn en hoe het ongedierte snel en effectief bestreden wordt.

De zes voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte oplossing
  • Bestrijding & preventie
  • Innovatief
  • Flexibel & betrokken
  • 24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding

Neem vandaag nog contact op met De Bestrijdingsbrigade in uw regio!

Gevaar van een kakkerlakkenplaag

Een misvatting die veel voorkomt is dat kakkerlakken alleen in huizen zitten die niet goed schoongemaakt worden. De waarheid is echter dat de insecten niet veel nodig hebben om te overleven en zich in sneltreinvaart voortplanten. In iedere ruimte waar het warm en vochtig is kunnen kakkerlakken overleven. Een plek waar u de kleine zwarte beestjes vaak aantreft is de afvoer van de douche, badkuip of gootsteen. Hier vinden kakkerlakken namelijk de leefomstandigheden die we beschreven hebben. In de afvoerpijpen bevinden zich organische materialen waarmee de kakkerlakken zich voeden. De voorraadkast in de keuken is een andere plek waar u kakkerlakken vaak aantreft. De insecten komen hier terecht doordat zij zich continu verplaatsen op zoek naar voedsel.

 

Oorzaak van een kakkerlakkenplaag

De oorzaak van een kakkerlakkenplaag is niet hoe vaak u uw huis schoonmaakt. Toch zorgt het met regelmaat schoonmaken van uw huis er wel voor dat de kans op kakkerlakken afneemt. Dit is aan te raden want een kakkerlakkenplaag is een risico voor uw gezondheid. Kakkerlakken leven op onhygiënische plekken en verspreiden daardoor bacteriën door uw woning en de insecten dragen allerlei ziektes met zich mee.

 

Kakkerlakken voorkomen

Kakkerlakken voorkomen in huis is niet zo makkelijk. Het ongedierte weet op allerlei manieren zichzelf toegang tot uw woning te verschaffen. Toch moet u de strijd tegen kakkerlakken niet meteen opgeven. Er zijn meerdere dingen die u kunt doen om kakkerlakken te voorkomen. Zo kunt u proberen om ervoor te zorgen dat zij geen voedsel kunnen vinden. Laat geen kruimels van etensresten op de grond en berg voedsel goed op in plastic bakken. Maak daarnaast de afvoer van douche, badkuip en gootsteen met regelmaat grondig schoon.

 

Zelf kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken staan bekend als zeer hardnekkig te bestrijden ongedierte en dit is zeer terecht. Zelf kakkerlakken bestrijden valt niet mee als er sprake is van een plaag in uw huis. De meeste bestrijdingsmiddelen voor consumenten zijn niet effectief genoeg om van een kakkerlakkenplaag af te komen. Iets waar u zich vooral zorgen om moet maken is dat uw eigen poging tot bestrijden niet succesvol verloopt. De kakkerlakken worden hierdoor beter bestand tegen bestrijdingsmiddelen en zijn dan nog moeilijker te bestrijden. Indien u direct na het ontdekken van het probleem De Bestrijdingsbrigade inschakelt, zorgen wij ervoor dat het kakkerlakken bestrijden in korte tijd voltooid is. Wij hebben zeer effectieve bestrijdingsmethodes voor kakkerlakken en geven het ongedierte geen enkele kans om te overleven. Hoe groot de kakkerlakkenplaag in huis ook is, na een bezoek van De Ongediertebestrijding bent u zeker van het probleem verlost.

 

Professionele kakkerlakkenbestrijding

Voor het effectief bestrijden van kakkerlakken is een professionele aanpak vereist. Een professionele kakkerlakkenbestrijding geeft u de garantie dat de insecten uit uw huis zijn verdreven. Onze ongediertebestrijders gaan iedere plek af waar de kakkerlakken zich schuil kunnen houden en passen hier professionele methodes voor bestrijding toe. Wij bieden met onze verdelging de insecten geen enkele kans tot overleven. Dit is zeer belangrijk, want als het bestrijden niet in een keer slaagt, dan wordt het probleem alleen maar erger. Het aantal kakkerlakken groeit en de insecten zijn in dat geval ook beter bestand tegen bestrijdingsmiddelen. Kies daarom voor een professionele kakkerlakkenbestrijding om in een keer van het probleem af te komen. U kunt De Bestrijdingsbrigade 24/7 bereiken als u kakkerlakken in uw woning ontdekt. Een lokale ongediertebestrijder is dan snel ter plaatse om de professionele bestrijding van de kakkerlakken te starten.

Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

 

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.