Houtworm bestrijden in VeendamΒ – Directe oplossing

Binnen 24 uur geholpen

Effectieve bestrijding van houtworm

Houtworm in uw woning?

Gecertificeerde verdelgers

Bel direct 0598-782401
De houtwormbestrijder uit Veendam

Last van houtworm? Bel direct onze spoedservice: 0598-782401

Hoe helpen wij u?

In slechts 4 stappen bent u van uw houtworm af

1. Help! Last van houtworm

2. Bel met onze spoedservice

3. Wij komen direct bij u langs

4. U bent weer houtwormvrij!

bestrijder cartoon met muis

De Bestrijdingsbrigade, de houtwormspecialist in Veendam

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen, bestrijden en behandelen van alle soorten houtworm. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig informatie vinden omΒ meer over uw houtwormprobleem te weten te komen. Overtuigd? Bel ons dan direct! Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw houtwormprobleem af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Veendam!

0598-782401

Werkwijze bij houtworm bestrijden in Veendam

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van houtworm bestrijden in Veendam? Kies in dat geval voor de hulp van onze ongediertespecialisten bij De Bestrijdingsbrigade. In de afgelopen jaren hebben wij een ruime ervaring opgedaan in het bestrijden van houtworm en kevers. Het is belangrijk om niet alleen naar de houtworm te kijken, maar ook naar de kevers binnen uw woning. Houtworm is namelijk een verzamelterm voor verschillende keversoorten, die binnen en buiten uw woning voorkomen.

Zelf houtworm bestrijden in Veendam wordt afgeraden. De kans dat er houtworm in leven blijft na een behandeling met chemische stoffen is namelijk behoorlijk groot! Onze specialisten werken enkel met dier- en milieuvriendelijke oplossingen. Mede om onnodige gezondheidsrisico’s te voorkomen.

 

Houtworm bestrijden in Veendam met hitte en kou

Tijdens het bestrijden van houtworm maken we gebruik van hitte of kou. Het is van verschillende factoren afhankelijk, welke werkwijze het meest geschikt is. Door houten constructies sterk te verhitten of te koelen, zal de houtworm in het hout gedood worden. Zelfs de houtworm die zich ver in het hout verschuild heeft. Voordat we aan de slag gaan, zullen we de ruimte altijd zo goed mogelijk leegmaken. Op deze manier voorkomen we dat kwetsbare meubelstukken beschadigd worden. Het kan slim zijn om een behandeling met hitte of kou meermaals uit te voeren.

 

Zelf houtworm leren herkennen

Om de kans op schade als gevolg van houtworm te verkleinen, kan het slim zijn om deze ongediertesoort zelf te leren herkennen. De meest eenvoudige manier is het gebruik van vellen papier, die u onder houten constructies legt. Als hier na een week kleine houtsnippers op te zien zijn, duidt dat op de aanwezigheid van houtworm in het hout. De houten snippers zijn het gevolg van het knagen van de houtworm door uw houten constructie.

Houtworm bestrijden

Over De Bestrijdingsbrigade:

De BestrijdingsbrigadeΒ zorgt in heel VeendamΒ voor preventie en bestrijding van houtworm bij u thuis of op kantoor. De beste bestrijders zijn aangesloten bij ons om u als klant te helpen met uw problemen. Onze bestrijders zijn snel beschikbaar en werken in Veendam en omgeving.

Veelgestelde vragen

Bestrijden jullie houtworm in losse meubelstukken?

Nee, wij bestrijden helaas geen houtworm in losse meubelstukken.

Ben ik van mijn houtworm af als ik simpelweg het stuk hout verwijder?

Bij het afwegen van de verschillende opties om houtworm te verwijderen wordt meestal eerst gekeken of er een mogelijkheid bestaat om het aangetaste gedeelte van het hout te verwijderen. Soms is dit echter niet mogelijk en zal houtwormbestrijding moeten worden toegepast. Tijdens dit proces is er eigenlijk geen sprake van houtworm verwijderen. De ongediertebestrijding zal namelijk trachten om de houtwormen in het hout te doden en ervoor te zorgen dat zij zich niet verder voortplanten. Na het doorbreken van de voortplantingscyclus kan het aangetaste hout worden gerepareerd. De houtwormen, cocons en eitjes zullen het bestrijdingsproces niet overleven. De houtworm verwijderen zal uiteindelijk gebeuren door het natuurlijk afbrekingsproces.Β De BestrijdingsbrigadeΒ licht u graag verder voor over de mogelijkheden om deze vervelende ongediertesoort uit uw huis te verwijderen. Door een snelle en effectieve bestrijding kunnen wij de schade als gevolg van houtworm zoveel mogelijk beperken.

Hoe kan ik zien of ik houtworm heb?

Vaak kunt u aan de kleine gaten zien dat er in ieder geval ooit houtworm aanwezig is geweest. Maar hoe weet u of die houtworm nog steeds aanwezig is of dat het om oude gaten gaat? Daar is een simpele proef voor te bedenken. Leg een stuk zwart vel papier onder de rand van het hout. Kijk een week later nog eens naar het vel. Ligt er heel fijn zaagsel op het vel papier, dan is er nog steeds houtworm aanwezig. Is er geen zaagsel aanwezig, dan is de kans groot dat er ook geen houtworm in het meubel zit. Twijfelt u of u houtworm heeft? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren.

Last van een ander ongedierte?

U kunt ons in Veendam inschakelen voor onder andere de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipend ongedierte

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Mollen

Vliegend ongedierte

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Vogelwering

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm