Houtworm bestrijden in Leeuwarden – Directe oplossing

Binnen 24 uur geholpen

Effectieve bestrijding van houtworm

Houtworm in uw woning?

Gecertificeerde verdelgers

Bel direct 058-7820400
De houtwormbestrijder uit Leeuwarden

Last van houtworm? Bel direct onze spoedservice: 058-7820400

Hoe helpen wij u?

In slechts 4 stappen bent u van uw houtworm af

1. Help! Last van houtworm

2. Bel met onze spoedservice

3. Wij komen direct bij u langs

4. U bent weer houtwormvrij!

bestrijder cartoon met muis

De Bestrijdingsbrigade, de houtwormspecialist in Leeuwarden

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen, bestrijden en behandelen van alle soorten houtworm. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig informatie vinden om meer over uw houtwormprobleem te weten te komen. Overtuigd? Bel ons dan direct! Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw houtwormprobleem af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Leeuwarden!

058-7820400

Professionele hulp bij houtworm bestrijden in Leeuwarden

Houtworm kan voor een zeer vervelende schade aan houten constructies in huis zorgen. Denk bijvoorbeeld aan schade wat aan houten vloeren of meubels wordt aangericht. Ook kan de houtworm de dakconstructie van uw woning aantasten. In het ergste geval zal een deel van de dakbedekking vervangen moeten worden. Reden genoeg om tijdig een specialist op het gebied van houtworm bestrijden in Leeuwarden in te schakelen! Deze specialist vindt u bij De Bestrijdingsbrigade. Bij ons staat een team van professionele ongediertebestrijders voor u klaar, voor wie houtworm bestrijden in Leeuwarden een relatief eenvoudige klus is. Zo wordt een ernstige verzwakking van houten constructies tegengegaan!

 

Zelf houtworm bestrijden in Leeuwarden erg lastig

Zelf houtworm bestrijden in Leeuwarden is voor velen een zeer lastige klus. Dit komt mede door het feit dat u vaak niet goed in kunt schatten of er nog houtworm in een houten constructie aanwezig is. Het gebruik van beits wordt soms aangeraden, maar dit werkt enkel als er nog geen houtworm in uw hout zit. Zie het gebruik van beits meer als een preventieve maatregel. Om houtworm te bestrijden maken onze specialisten gebruik van warmte of juist kou. Zowel tegen een zeer hoge temperatuur, als tegen een zeer lage temperatuur is de houtworm niet bestand. De ongediertesoort zal dan ook snel sterven.

 

Houtworm in huis herkennen als eerste stap

Zo moeilijk als het bestrijden van houtworm in huis is, zo lastig kan ook het herkennen hiervan zijn. U herkent de houtworm aan de kleine gaatjes die in houten constructies kunnen ontstaan. Deze gaatjes zijn het gevolg van de gangen die door de houtworm gegraven worden in het hout. Het hout wat hierbij vrijkomt gebruikt de houtworm om zichzelf te voeden. Nadat het beestje groot genoeg is, zal deze een uitvliegopening maken. Via de uitvliegopening verlaat de houtworm uw houten constructie. Het beestje is op dat moment al een kleine kever.

Houtworm bestrijden

Over De Bestrijdingsbrigade:

De Bestrijdingsbrigade zorgt in heel Leeuwarden voor preventie en bestrijding van houtworm bij u thuis of op kantoor. De beste bestrijders zijn aangesloten bij ons om u als klant te helpen met uw problemen. Onze bestrijders zijn snel beschikbaar en werken in Leeuwarden en omgeving.

Veelgestelde vragen

Bestrijden jullie houtworm in losse meubelstukken?

Nee, wij bestrijden helaas geen houtworm in losse meubelstukken.

Ben ik van mijn houtworm af als ik simpelweg het stuk hout verwijder?

Bij het afwegen van de verschillende opties om houtworm te verwijderen wordt meestal eerst gekeken of er een mogelijkheid bestaat om het aangetaste gedeelte van het hout te verwijderen. Soms is dit echter niet mogelijk en zal houtwormbestrijding moeten worden toegepast. Tijdens dit proces is er eigenlijk geen sprake van houtworm verwijderen. De ongediertebestrijding zal namelijk trachten om de houtwormen in het hout te doden en ervoor te zorgen dat zij zich niet verder voortplanten. Na het doorbreken van de voortplantingscyclus kan het aangetaste hout worden gerepareerd. De houtwormen, cocons en eitjes zullen het bestrijdingsproces niet overleven. De houtworm verwijderen zal uiteindelijk gebeuren door het natuurlijk afbrekingsproces. De Bestrijdingsbrigade licht u graag verder voor over de mogelijkheden om deze vervelende ongediertesoort uit uw huis te verwijderen. Door een snelle en effectieve bestrijding kunnen wij de schade als gevolg van houtworm zoveel mogelijk beperken.

Hoe kan ik zien of ik houtworm heb?

Vaak kunt u aan de kleine gaten zien dat er in ieder geval ooit houtworm aanwezig is geweest. Maar hoe weet u of die houtworm nog steeds aanwezig is of dat het om oude gaten gaat? Daar is een simpele proef voor te bedenken. Leg een stuk zwart vel papier onder de rand van het hout. Kijk een week later nog eens naar het vel. Ligt er heel fijn zaagsel op het vel papier, dan is er nog steeds houtworm aanwezig. Is er geen zaagsel aanwezig, dan is de kans groot dat er ook geen houtworm in het meubel zit. Twijfelt u of u houtworm heeft? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren.

Last van een ander ongedierte?

U kunt ons in Leeuwarden inschakelen voor onder andere de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipend ongedierte

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Mollen

Vliegend ongedierte

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Vogelwering

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm