Houtworm bestrijden in Groningen – Directe oplossing

Binnen 24 uur geholpen

Effectieve bestrijding van houtworm

Houtworm in uw woning?

Gecertificeerde verdelgers

Bel direct 050-7820405
De houtwormbestrijder uit Groningen

Last van houtworm? Bel direct onze spoedservice: 050-7820405

Hoe helpen wij u?

In slechts 4 stappen bent u van uw houtworm af

1. Help! Last van houtworm

2. Bel met onze spoedservice

3. Wij komen direct bij u langs

4. U bent weer houtwormvrij!

bestrijder cartoon met muis

De Bestrijdingsbrigade, de houtwormspecialist in Groningen

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen, bestrijden en behandelen van alle soorten houtworm. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig informatie vinden om meer over uw houtwormprobleem te weten te komen. Overtuigd? Bel ons dan direct! Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw houtwormprobleem af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Groningen!

050-7820405

Noodzaak van houtworm bestrijden in Groningen

Houtworm wordt gezien als een verzamelterm voor de larven van verschillende soorten kevers. Houtworm bestrijden in Groningen is erg belangrijk, om een vervelende schade aan de houten constructies in huis te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan uw mooie houten vloer, een houten constructie onder uw dak, enzovoorts. De schade wordt veroorzaakt doordat de houtworm het hout als voeding gebruikt. Om het tot zich te nemen graaft het beestje lange gangen door de houten constructies. Wanneer het beestje groot genoeg is, graaft het beestje een uitvliegopening om het hout te verlaten.

 

De Bestrijdingsbrigade staat voor u klaar, om hulp te bieden bij houtworm bestrijden in Groningen. Onze ongediertespecialisten beschikken over verschillende hulpmiddelen, om de houtworm op effectieve wijze te bestrijden.

 

Houtworm bestrijden in Groningen niet eenvoudig

Een van de nadelen aan houtworm is dat u vaak niet in de gaten heeft, dat u met houtworm in huis te maken heeft. Houtworm bestrijden in Groningen is vaak dan ook een vervolgstap van een preventieve ongediertecontrole in uw woning. Onze ongediertespecialisten lopen hierbij alle houten constructies na om de aanwezigheid van houtworm in een vroeg stadium op te kunnen merken. Vervolgens zullen we het ongedierte direct voor u bestrijden.

 

Voorkomen van houtworm in huis

Niet alleen bieden onze ongediertespecialisten hulp bij het bestrijden van houtworm uit uw woning in Groningen. Ook geven we u graag enkele handige tips om te voorkomen dat er houtworm in uw woning komt. Controleert u bijvoorbeeld alle houten planken die u bij uw woning mee naar binnen neemt? Het kan voorkomen dat er al houtworm in het hout zit, waarna het zich door uw woning verspreidt. Iets wat u logischerwijs het liefst voorkomt!

 

Onze ongediertespecialisten kunnen de houten planken voor u behandelen, om te voorkomen dat u houtworm bij uw woning mee naar binnen neemt.

Houtworm bestrijden

Over De Bestrijdingsbrigade:

De Bestrijdingsbrigade zorgt in heel Groningen voor preventie en bestrijding van houtworm bij u thuis of op kantoor. De beste bestrijders zijn aangesloten bij ons om u als klant te helpen met uw problemen. Onze bestrijders zijn snel beschikbaar en werken in Groningen en omgeving.

Veelgestelde vragen

Bestrijden jullie houtworm in losse meubelstukken?

Nee, wij bestrijden helaas geen houtworm in losse meubelstukken.

Ben ik van mijn houtworm af als ik simpelweg het stuk hout verwijder?

Bij het afwegen van de verschillende opties om houtworm te verwijderen wordt meestal eerst gekeken of er een mogelijkheid bestaat om het aangetaste gedeelte van het hout te verwijderen. Soms is dit echter niet mogelijk en zal houtwormbestrijding moeten worden toegepast. Tijdens dit proces is er eigenlijk geen sprake van houtworm verwijderen. De ongediertebestrijding zal namelijk trachten om de houtwormen in het hout te doden en ervoor te zorgen dat zij zich niet verder voortplanten. Na het doorbreken van de voortplantingscyclus kan het aangetaste hout worden gerepareerd. De houtwormen, cocons en eitjes zullen het bestrijdingsproces niet overleven. De houtworm verwijderen zal uiteindelijk gebeuren door het natuurlijk afbrekingsproces. De Bestrijdingsbrigade licht u graag verder voor over de mogelijkheden om deze vervelende ongediertesoort uit uw huis te verwijderen. Door een snelle en effectieve bestrijding kunnen wij de schade als gevolg van houtworm zoveel mogelijk beperken.

Hoe kan ik zien of ik houtworm heb?

Vaak kunt u aan de kleine gaten zien dat er in ieder geval ooit houtworm aanwezig is geweest. Maar hoe weet u of die houtworm nog steeds aanwezig is of dat het om oude gaten gaat? Daar is een simpele proef voor te bedenken. Leg een stuk zwart vel papier onder de rand van het hout. Kijk een week later nog eens naar het vel. Ligt er heel fijn zaagsel op het vel papier, dan is er nog steeds houtworm aanwezig. Is er geen zaagsel aanwezig, dan is de kans groot dat er ook geen houtworm in het meubel zit. Twijfelt u of u houtworm heeft? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren.

Last van een ander ongedierte?

U kunt ons in Groningen inschakelen voor onder andere de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipend ongedierte

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Mollen

Vliegend ongedierte

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Vogelwering

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm