Houtworm bestrijden in Drachten – Directe oplossing

Binnen 24 uur geholpen

Effectieve bestrijding van houtworm

Houtworm in uw woning?

Gecertificeerde verdelgers

Bel direct 0512-782402
De houtwormbestrijder uit Drachten

Last van houtworm? Bel direct onze spoedservice: 0512-782402

Hoe helpen wij u?

In slechts 4 stappen bent u van uw houtworm af

1. Help! Last van houtworm

2. Bel met onze spoedservice

3. Wij komen direct bij u langs

4. U bent weer houtwormvrij!

bestrijder cartoon met muis

De Bestrijdingsbrigade, de houtwormspecialist in Drachten

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen, bestrijden en behandelen van alle soorten houtworm. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig informatie vinden om meer over uw houtwormprobleem te weten te komen. Overtuigd? Bel ons dan direct! Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 / 10.

Zeer goede ervaring met De Bestrijdingsbrigade. De spoedservice was snel ter plaatse en hebben het hout direct behandeld. Top!
- P. van de Linden -

Dezelfde dag nog geholpen door deze vakmannen. De houtworm in één keer bestreden, de klus was dus snel geklaard.
- R. Pieters -

Veelzijdig bedrijf dat echte kennis in huis heeft. Na de bestrijding hebben ze alles weer netjes opgeruimd, dat noem ik pas service.
- T. de Wit -
Direct van uw houtwormprobleem af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Drachten!

0512-782402

Houtworm bestrijden in Drachten vaak erg lastig

Een houtworm is niets meer dan de larve van een kever. Vaak wordt houtworm als een verzamelterm gebruikt voor de larven van verschillende soorten kevers, die binnen en buiten uw woning kunnen leven. Houd er rekening mee dat de houtworm voor een behoorlijke schade aan houten voorwerpen in huis kan zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke houten fauteuil, een houten kast, of uw houten vloer. Bij een meubel zou u de schade kunnen laten herstellen door een meubelmaker. Wanneer de houtworm echter schade aan uw dakconstructie aanricht is dit een stuk lastiger! Houtworm bestrijden in Drachten is om deze reden erg belangrijk, als u het gevoel heeft last te hebben van houtworm in huis. De Bestrijdingsbrigade helpt u hier graag bij.

 

Noodzaak van houtworm bestrijden in Drachten

Houtworm knaagt zich een weg door uw houten constructies. Dit doet het beestje om zichzelf te voeden en om een schuilplaats te creëren. Maar zelden zult u de kop van het beestje uit houten constructies zien komen. Dit gebeurt onder meer wanneer de houtworm uitvliegt. Het beestje is op dat moment al een kleine kever. De gangen die door houtworm geknaagd worden, kunnen voor een behoorlijke verzwakking van houten constructies zorgen. In het ergste geval moeten de houten constructies (gedeeltelijk) vervangen worden. Onze hulp inschakelen om de houtworm te bestrijden in Drachten voorkomt dat dit noodzakelijk is.

 

Werkwijze bij bestrijding van houtworm

De houtworm bestrijden in Drachten begint bij ons met het achterhalen van de schuilplaatsen van de houtworm. Zit de houtworm in een van uw houten constructies, of houdt het beestje zich in meerdere meubelstukken op? Wanneer we de schuilplaats van het beestje gevonden hebben, zullen we het hout behandelen. Vaak is het mogelijk om de houtworm te bestrijden in Drachten, zonder gebruik te hoeven maken van gifstoffen.

Houtworm bestrijden

Over De Bestrijdingsbrigade:

De Bestrijdingsbrigade zorgt in heel Drachten voor preventie en bestrijding van houtworm bij u thuis of op kantoor. De beste bestrijders zijn aangesloten bij ons om u als klant te helpen met uw problemen. Onze bestrijders zijn snel beschikbaar en werken in Drachten en omgeving.

Veelgestelde vragen

Bestrijden jullie houtworm in losse meubelstukken?

Nee, wij bestrijden helaas geen houtworm in losse meubelstukken.

Ben ik van mijn houtworm af als ik simpelweg het stuk hout verwijder?

Bij het afwegen van de verschillende opties om houtworm te verwijderen wordt meestal eerst gekeken of er een mogelijkheid bestaat om het aangetaste gedeelte van het hout te verwijderen. Soms is dit echter niet mogelijk en zal houtwormbestrijding moeten worden toegepast. Tijdens dit proces is er eigenlijk geen sprake van houtworm verwijderen. De ongediertebestrijding zal namelijk trachten om de houtwormen in het hout te doden en ervoor te zorgen dat zij zich niet verder voortplanten. Na het doorbreken van de voortplantingscyclus kan het aangetaste hout worden gerepareerd. De houtwormen, cocons en eitjes zullen het bestrijdingsproces niet overleven. De houtworm verwijderen zal uiteindelijk gebeuren door het natuurlijk afbrekingsproces. De Bestrijdingsbrigade licht u graag verder voor over de mogelijkheden om deze vervelende ongediertesoort uit uw huis te verwijderen. Door een snelle en effectieve bestrijding kunnen wij de schade als gevolg van houtworm zoveel mogelijk beperken.

Hoe kan ik zien of ik houtworm heb?

Vaak kunt u aan de kleine gaten zien dat er in ieder geval ooit houtworm aanwezig is geweest. Maar hoe weet u of die houtworm nog steeds aanwezig is of dat het om oude gaten gaat? Daar is een simpele proef voor te bedenken. Leg een stuk zwart vel papier onder de rand van het hout. Kijk een week later nog eens naar het vel. Ligt er heel fijn zaagsel op het vel papier, dan is er nog steeds houtworm aanwezig. Is er geen zaagsel aanwezig, dan is de kans groot dat er ook geen houtworm in het meubel zit. Twijfelt u of u houtworm heeft? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren.

Last van een ander ongedierte?

U kunt ons in Drachten inschakelen voor onder andere de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipend ongedierte

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Mollen

Vliegend ongedierte

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Vogelwering

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm