Houtworm bestrijden in Assen – Directe oplossing

Binnen 24 uur geholpen

Effectieve bestrijding van houtworm

Houtworm in uw woning?

Gecertificeerde verdelgers

Bel direct 0592-782400
De houtwormbestrijder uit Assen

Last van houtworm? Bel direct onze spoedservice: 0592-782400

Hoe helpen wij u?

In slechts 4 stappen bent u van uw houtworm af

1. Help! Last van houtworm

2. Bel met onze spoedservice

3. Wij komen direct bij u langs

4. U bent weer houtwormvrij!

bestrijder cartoon met muis

De Bestrijdingsbrigade, de houtwormspecialist in Assen

 

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen, bestrijden en behandelen van alle soorten houtworm. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig informatie vinden om meer over uw houtwormprobleem te weten te komen. Overtuigd? Bel ons dan direct! Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu.

Wat vinden klanten van ons?

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Direct van uw houtwormprobleem af met behulp van De Bestrijdingsbrigade in Assen!

0592-782400

Effectief houtworm bestrijden in Assen met onze hulp

Heeft u last van houtworm in uw woning? Schakel in dat geval de professionele hulp van de ongediertebestrijders van De Bestrijdingsbrigade in. Onze ongediertebestrijders beschikken over een ruime ervaring, om de houtworm op een effectieve wijze voor u te bestrijden. Zelf houtworm bestrijden in Assen blijkt vaak erg lastig te zijn. Niet alleen beschikt u vaak niet over de hulpmiddelen om de houtworm te bestrijden. Ook is de houtworm bestrijden in Assen lastig, omdat u vaak niet 100% zeker weet of alle larven gedood zijn. Het kan zodoende voorkomen dat u kort na het bestrijden van het beestje, te maken krijgt met nieuwe houtworm in uw houten constructies. Iets wat u vanzelfsprekend liever voorkomt!

 

Hulp bij houtworm bestrijden in Assen

Voor de bestrijding van houtworm kunt u op onze specialisten rekenen. Houtworm bestrijden in Assen is voor ons een relatief eenvoudige klus. Wij kunnen de houten constructies sterk verhitten, of juist sterk koelen. Op deze manier worden de larven van kevers, de houtworm, op effectieve wijze gedood. De kans is minimaal dat er na deze behandeling nog houtworm in leven zal zijn. Het kan verstandig zijn om deze behandeling twee of drie keer uit te voeren, als u te maken heeft met een serieuze houtwormplaag.

Tip: let ook goed op de kevers in huis! De kevers zorgen namelijk voor de houtworm, die uiteindelijk de schade aan uw houten constructies veroorzaakt.

 

Houtworm bestrijden zonder chemische middelen

U zou ervoor kunnen kiezen, om de houtworm zelf te bestrijden met chemische bestrijdingsmiddelen. Onze ongediertespecialisten raden dit echter ten zeerste af! Met deze bestrijdingsmiddelen kunt u voor onnodig grote gezondheidsrisico’s zorgen. Denk aan uw kinderen die met hun vingers aan het hout en daarmee aan de gifstoffen komen. Of wat te denken van uw huisdieren, die het hout kunnen aflikken? Verstandiger is het om deze reden om voor een dier- en milieuvriendelijkere oplossing te kiezen. De verhitting of het koelen van hout is hier een goed voorbeeld van.

Houtworm bestrijden

Over De Bestrijdingsbrigade:

De Bestrijdingsbrigade zorgt in heel Assen voor preventie en bestrijding van houtworm bij u thuis of op kantoor. De beste bestrijders zijn aangesloten bij ons om u als klant te helpen met uw problemen. Onze bestrijders zijn snel beschikbaar en werken in Assen en omgeving.

Veelgestelde vragen

Bestrijden jullie houtworm in losse meubelstukken?

Nee, wij bestrijden helaas geen houtworm in losse meubelstukken.

Ben ik van mijn houtworm af als ik simpelweg het stuk hout verwijder?

Bij het afwegen van de verschillende opties om houtworm te verwijderen wordt meestal eerst gekeken of er een mogelijkheid bestaat om het aangetaste gedeelte van het hout te verwijderen. Soms is dit echter niet mogelijk en zal houtwormbestrijding moeten worden toegepast. Tijdens dit proces is er eigenlijk geen sprake van houtworm verwijderen. De ongediertebestrijding zal namelijk trachten om de houtwormen in het hout te doden en ervoor te zorgen dat zij zich niet verder voortplanten. Na het doorbreken van de voortplantingscyclus kan het aangetaste hout worden gerepareerd. De houtwormen, cocons en eitjes zullen het bestrijdingsproces niet overleven. De houtworm verwijderen zal uiteindelijk gebeuren door het natuurlijk afbrekingsproces. De Bestrijdingsbrigade licht u graag verder voor over de mogelijkheden om deze vervelende ongediertesoort uit uw huis te verwijderen. Door een snelle en effectieve bestrijding kunnen wij de schade als gevolg van houtworm zoveel mogelijk beperken.

Hoe kan ik zien of ik houtworm heb?

Vaak kunt u aan de kleine gaten zien dat er in ieder geval ooit houtworm aanwezig is geweest. Maar hoe weet u of die houtworm nog steeds aanwezig is of dat het om oude gaten gaat? Daar is een simpele proef voor te bedenken. Leg een stuk zwart vel papier onder de rand van het hout. Kijk een week later nog eens naar het vel. Ligt er heel fijn zaagsel op het vel papier, dan is er nog steeds houtworm aanwezig. Is er geen zaagsel aanwezig, dan is de kans groot dat er ook geen houtworm in het meubel zit. Twijfelt u of u houtworm heeft? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren.

Last van een ander ongedierte?

U kunt ons in Assen inschakelen voor onder andere de volgende soorten ongedierte:

Knaagdieren

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kruipend ongedierte

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Mollen

Vliegend ongedierte

Wespen

Bijen

Vliegen

Motten

Muggen

Vogelwering

Houtaantasters

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm