✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van boktorren?

Zoek op uw plaats

Een boktor bestrijden? Wij helpen u op weg!

Wilt u een boktor bestrijden? Onze specialisten van De Bestrijdingsbrigade staan voor u klaar om passende hulp te bieden. Over het algemeen tast de boktor in huis, ook wel huisboktor genoemd, voornamelijk het zachte naaldhout en grenenhout aan. Tijdens het aantasten van het hout laat de boktor kleine boorgangen achter onder het houtoppervlak, die met het blote oog zichtbaar zijn. Heeft u het idee last te hebben van de boktor? Laat de boktor bestrijden om te voorkomen dat deze zich ook in andere meubels, vloeren of houten voorwerpen zal nestelen. Omdat de boktor dieper in het hout kruipt zal de houten constructie steeds minder stevig worden. Er zijn verschillende manieren om een boktor te bestrijden, zoals het schoonvegen van een gang.

 

BoktorBoktor bestrijden door gangen schoon te maken

Over het algemeen gebeurt het bestrijden van de boktor in huis door de gangen die een boktor gemaakt heeft schoon te vegen. Hierbij maken onze specialisten gebruik van een zeer dun vegertje die precies in de gangen van de boktor past. Tijdens het schoonmaken van de boorgangen zal de boktor vanzelf tevoorschijn komen, waarna de boktor bestreden kan worden.

Nadat de boorgangen gereinigd zijn zal onze specialist de boorgangen besproeien met een boktor bestrijdingsmiddel. Een boktor bestrijden is hiermee dus iets voor de lange termijn. Op het moment dat een boktor door het bestrijdingsmiddel kruipt zal deze sterven.

 

Schade als gevolg van een boktor

In de meeste gevallen valt de schade die een boktor aanricht mee, mits u er tijdig voor kiest om de boktor te bestrijden. Mocht een boktor in uw vloer actief zijn, dan kan het voorkomen dat de onderliggende balklaag is aangetast. In dit geval is het raadzaam om de onderliggende balklaag te laten controleren door onze specialisten zodat wij dit voor u oplossen.

 

Wilt u direct een boktor bestrijden? Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar om u hierbij te helpen!

De zes voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte oplossing
  • Bestrijding & preventie
  • Innovatief
  • Flexibel & betrokken
  • 24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding
Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.

Waar kunnen we u van dienst zijn?