Hoe krijg je bedwantsen?

Hoe krijg je bedwantsen

Hoe krijg je bedwantsen?

In Nederland en België komen steeds vaker bedwantsen voor. De oorzaak van deze opkomst is terug te herleiden aan het feit dat mensen steeds vaker naar verschillende landen en steden reizen. Op deze reizen nemen ze de insecten mee naar nieuwe locaties. Uiteindelijk kunnen de bedwantsen zo ook in uw woning terechtkomen. Hier vormen zij nog niet meteen een probleem. Wanneer echter het aantal bedwantsen stijgt zal ook de overlast die hiermee gepaard gaat stijgen. Om de vraag: Hoe krijg je bedwantsen? te beantwoorden moeten we daarom bespreken hoe de bedwants zich verspreidt en voortplant.

Hoe komen bedwantsen in uw woning?

Halverwege de vorige eeuw werd gedacht dat de bedwants op de Europese en Noord-Amerikaanse continenten uitgeroeid was. In andere delen van de wereld kwamen echter nog steeds bedwantsen voor. Nu mensen door de jaren heen steeds meer en verder zijn gaan reizen wordt verondersteld dat dit de oorzaak is dat bedwantsen weer regelmatig voorkomen. Hotelkamers zijn plekken waar bedwantsen perfect kunnen overleven. Gasten van een hotel zullen niet meteen alarm slaan als zij na een nacht slapen wakker worden met een paar rode bultjes op hun lichaam. De kans is wel aanwezig dat enkele van de kleine insecten meeliften naar een nieuwe locatie op de kleding of bagage van de persoon. Op deze manier kunnen bedwantsen ook in uw woning terechtkomen.

Hoe planten bedwantsen zich voort?

Als iemand vraagt: Hoe moet ik bedwantsen bestrijden? Dan moeten we het ook hebben over hoe de beestjes zich voortplanten. De bedwantsen zoeken plekken waar zij in de nacht zichzelf kunnen voeden met het bloed van slapende mensen. Om deze reden zal u ze vaak in bedden tegenkomen. Overdag verbergen zij zich echter in kleine openingen. Op deze verstopplekken leggen zij ook eitjes en komen nieuwe bedwantsen tot leven. Het beddengoed regelmatig verwisselen en wassen is daarom geen garantie dat u het krijgen van bedwantsen kunt voorkomen. Om bedwantsen te bestrijden moet u de gehele kamer door een professionele ongediertebestrijding laten aanpakken.

Last van bedwantsen? Zoek op uw plaatsnaam en laat De Bestrijdingsbrigade de bedwantsen bestrijden!

Tags:


Waar kunnen we u van dienst zijn?