Hoe gaat u te werk bij het bestrijden van spinnen?

spinnen bestrijden

Hoe gaat u te werk bij het bestrijden van spinnen?

Spinnen komen in vrijwel iedere woning voor. Ondanks dat u ze niet vaak ziet, zijn veel mensen er toch bang voor. Ze vinden de beestjes er vies uitzien en in sommige gevallen durven zij ze zelf niet te doden. Wanneer u bang bent voor spinnen, wilt u er waarschijnlijk alles aan doen om de beestjes zo snel mogelijk te bestrijden. Veel mensen weten echter niet wat zij moeten doen om de spinnen uit hun woning te verdrijven. Is het u wel gelukt om de spinnen te verdrijven? Dan is de kans aanwezig dat ze na verloop van tijd gewoon weer terugkeren. Maar hoe gaat u dan te werk bij het bestrijden van spinnen om te voorkomen dat deze nogmaals terugkeren?

Spinnen vangen

De makkelijkste manier om spinnen te verjagen is door ze te vangen. Het vangen van spinnen is een diervriendelijke methode, waarbij de beestjes niet gedood worden. De beestjes zijn te vangen met behulp van uw handen, al zien de meeste mensen dit waarschijnlijk niet zitten. Een andere mogelijkheid is de spin te vangen met een glas of beker en er vervolgens een papiertje onder te schuiven. Op deze manier hoeft u de spin niet met uw handen aan te raken, maar kunt u hem toch buiten vrijlaten. Er zijn tegenwoordig echter ook tal verschillende soorten spinnenvallen op de markt. Met behulp van deze vallen worden spinnen gevangen zonder ze te doden. Op deze manier kunt u ze dus ook buiten vrijlaten.

Spinnen doden

Wanneer u besluit de spinnen buiten vrij te laten, bestaat de kans natuurlijk dat de beestjes na verloop van tijd gewoon weer in uw woning te vinden zijn. Wilt u dit voorkomen? Dan kunt u de spinnen doden. Dit kunt u doen door ze dood te slaan of te trappen, maar u kunt ze bijvoorbeeld ook opzuigen met de stofzuiger. Vindt u dit maar niks? Dan bestaan er gelukkig nog voldoende andere bestrijdingsmiddelen om van de beestjes af te komen. Zo kunt u speciale spuitbussen met vergif gebruiken. Dit vergif kunt u aanbrengen op de plekken waar de spinnen zich schuilhouden. Door hier gebruik van te maken, zult u zien dat de spinnen binnen de kortste keren uitgeroeid zijn. En mochten ze toch weer terugkeren, dan kunt u gewoon opnieuw wat vergif spuiten en bent u er zo weer vanaf.