✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van bijen?

Wij bestrijden helaas geen bijen omdat er momenteel geen imkers zijn aangesloten bij De Bestrijdingsbrigade. Last van wespen? Ga hier naar onze wespen pagina!

Bijennest verwijderen? Bel een imker!

Bijen kunnen in principe weinig kwaad, omdat ze u alleen zullen steken als ze in de verdrukking komen. Daarbij komen bijen in tegenstelling tot wespen vaak niet op uw boterham met jam af in de zomerperiode! Zeker als u allergisch voor bijensteken bent, is een bijennest verwijderen wel noodzakelijk. Een bijennest verwijderen is vaak niet eenvoudig, omdat de bijen u tijdens het verwijderen van het nest kunnen steken. Reden genoeg om hier de hulp van een imker in te schakelen. Een bijennest verwijderen is voor een imker een eenvoudige klus, omdat hij over de juiste middelen beschikt om de bijen te verdelgen. Waar vermoedt u een bijennest te hebben?

 

Een bijennest verwijderen in uw huis of tuin

Bijennest verwijderenEen bijennest verwijderen begint doorgaans bij het lokaliseren van het bijennest. In de meeste gevallen nestelen bijen zich in de muren van uw woning, omdat hier kleine gaatjes en kieren zitten. Dit zijn warme en droge plekken, waar de bijen zich kunnen voortplanten. Het lokaliseren van een bijennest is relatief eenvoudig, omdat u de vliegroute van de bijen kunt volgen. Ook een hommelnest verwijderen die in uw tuin zit, is voor een imker geen probleem.

Een imker beschikt over de juiste middelen om een bijennest te verwijderen, zonder daarbij gestoken te worden. De ervaring zorgt ervoor dat een bijennest verwijderen vaak snel voor u is verwijderd. De kans dat bijen terugkeren naar hun oude nest is erg klein.

 

Hulp nodig bij het verwijderen van een hommelnest?

Wilt u direct een hommelnest laten verwijderen? Schakel hiervoor een imker in. Op dit moment zijn er geen imkers aangesloten bij De Bestrijdingsbrigade. Wij kunnen u daarom niet helpen met het verwijderen van een bijennest. Heeft u geen last van bijen, maar wel van een wespennest? Een wespennest verwijderen is voor onze ongediertebestrijders geen probleem.

De zes voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte oplossing
  • Bestrijding & preventie
  • Innovatief
  • Flexibel & betrokken
  • 24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding
Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.

Waar kunnen we u van dienst zijn?